- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
Oldman2 #24839 üzenetére
Erre nem volt még igényem, ezért ebben nem tudok nyilatkozni, most kipróbáltam, de a Notability-ben nincs magyar nyelv.
Kipróbáltam az angolt angol jegyzeteléssel, de az én kézírásomnál nem volt 100%-os , az sem, tehát lehet, hogy nálam a gondEgy ismerősnek van egy Huaewei Media Tab, ott ő csinált olyat, hogy kézzel írt, azt automatikusan fordította át gépírássá (ott se volt azért 100%), de ilyet egyenlőre Ipadon nem találtam (de nem is nagyon kerestem még
)
-
Süvi
őstag
válasz
Oldman2 #24836 üzenetére
Notability-t használom jegyzetelésre évek óta, több száz oldalt írtam már, a program folyamatosan fejlődik. Neten rengeteg videó van felhasználók véleményéről
Dokumentumok kijegyzetélésére, olvasására pedig a Documents alkalmazás az elmúlt hetekben szintén több száz oldalt dolgoztam fel.
"Minőség": Ipad+Apple Pencil az iparág csúcsa tapasztalatom alapján
"de ha nem érdemes": ez igazából a felhasználási szokástól függ, nekem folyamatosan kezembe van a Pencil -
Ringman
félisten
válasz
Oldman2 #24836 üzenetére
én eddig a gyári notes/jegyzetek appot és a onenote-ot használtam (utóbbi a crossplatform miatt jobb nekem), meg onedrive beépített pdf-nézegetőjével jegyzeteltem pdf-ekre.
sok tapasztalatom nincs egyébként, nem régóta van meg az ipad.
hogy milyen minőségben? sima kézi írás, a ipad pro 10.5-ön minimális a lag (mintha onenote alatt lassabb lenne, mint notesban).
egyedüli bajom, hogy a ceruza kicsit nehéz és hosszú. -
-
válasz
Oldman2 #24706 üzenetére
Én is múlt héten rendeltem meg szombat délelőtt , kedden meg is jött a csomag nagy meglepetésemre .
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Oldman2 #24548 üzenetére
A Wifisben nincs gps?
Na így már egész más a gyerek fekvése.
Amúgy az iStyle-nál hibásan szerepel a proci? A9X-el írják. ezeket.
jófejsrác:
-
-
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Oldman2 #15524 üzenetére
Egyedül a GPS a különbség magán az LTE modemen kívül a wifis és LTE-s modellek között.
Az már egyéni preferencia, hogy a telefonodról osztanád meg a netet vagy veszel egy külön SIM-et mobilnethez, amit beraksz az LTE-s iPadbe vagy egy mobil hotspotról osztod meg a wifis iPadre a netet. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Oldman2 #13270 üzenetére
Esetleg próbáld meg itt: iOS alkalmazások
-
silmatauki
őstag
válasz
Oldman2 #13210 üzenetére
Pedig logikus: ha van Wi-Fi-d, akkor (ha a Wi-Fi-t már használta vki GPS-es cuccal, azaz a Wi-Fi access point helyzetéről van infója az Applenek) kb. pontos a helymeghatározás. Persze ez vad eredményekhez is vezethet, pl. ha vonatos / buszos Wi-Fi-t használsz, ami lehet, hogy az ország másik végébe (ahol szintén megfordult az adott jármű) rak.
Kint, ahol nincs Wi-Fi, az Apple semmit sem tud használni a helyzeted meghatározására, hisz GPS hardver sincs.
-
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Oldman2 #3370 üzenetére
Döcög sajnos, ne reménykedj.
Restore-olni mar csak a legújabbra tudsz illetve menüből egy teljes visszaállítás de vigyázni kell mert ha a készülék letöltötte már a frissitest akkor cumi, és úgy tudom 7-nél még nem lehetett torolni a készülékrol.
8-nál már van egy olyan lehetőség hogy menüben a használat alatt kitörölhető ez a letöltött update -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest