- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
SharpSA #49096 üzenetére
Természetesen:
I just found this on AliExpress:
HUF2,656.89 | Toocki Type C to Type C Cable 100W PD Fast Charging Charger USB C to USB C Display Cable For Xiaomi POCO F3 Realme Macbook iPad
https://a.aliexpress.com/_EHnRSPMNekem ez lesz a második Toocki kábelem:
https://logout.hu/bejegyzes/goodspeed_toocki_type_c_to_type_c_cable_100w_pd_fast_chargin.html -
válasz
SharpSA #49003 üzenetére
Pont mostanában tesztelt Bog itt a MobilArena YT csatornáján egy Minix fejegységet, ami AndroidAuto és CarPlay is és tökéletes cuccosnak véli állítása szerint (~60e Ft, ha jól emlékszem).
Ha magamnak szeretnék ilyesmit, akkor biztosan én is beszereznék egy olyat, csak aztán sajnos mégse, mert sajnos meló miatt olyan helyeken kell parkolnom autóval, ahol zombivonulások vannak és nincs kedvem mindig le-fel rakosgatni a cuccost.
-
-
-
-
válasz
SharpSA #48619 üzenetére
Nem matt viszont nagyon jó:
https://logout.hu/bejegyzes/edzett_uveg_az_apple_ipad_a16-ra_2025_is.html -
válasz
SharpSA #47717 üzenetére
Autós célra biztosan nem bíznék egy táblagépet kétoldalú ragasztózott MagSafe gyűrűvel, minimum leszedném róla és pillanatragasztóval rögzíteném oda, hogy örök legyen.
Saját tapasztalat, hogy egyszercsak úgy kaptam le az asztali állványról az iPad-et, hogy az állványon maradt róla a MagSafe gyűrű.
-
bmakszim
őstag
válasz
SharpSA #47718 üzenetére
Ezt az érvet el tudom fogadni. De Parson "hangyabetűs" magyarázatát nem.
Ugyanis egymásmellé tettem az iPad Pro 11-emet és az iPhone 13 minimet és a betűk, gombok mérete a Waze-ben szinte ugyanakkora. Egyedül a belátott térkép, terület mérete nagyobb. De csak ezért venni egy tabletet.. Mindegy, mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. -
lanszelot
addikt
válasz
SharpSA #47530 üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Igen a Goodnotes 6 -ra frissítés újra vásárlással lehetséges csak.
Ami nagy lehúzás lett.
Havi díjas, vagy egyszeri £30 . Szerintem az rengeteg érte.
[link]
Pláne, hogy nincs kedvezmény, ha az előző meg volt.
Pozitív változások pedig szinte semmi. -
Parson
addikt
válasz
SharpSA #47295 üzenetére
Attól, mert kicsit nyomatékosabb szavakat használ az ember, attól még nem kell mindenbe minden rosszat belelátni. Nyugtatgasd magad te azzal a jelly scrollos iPad-del, hogy jó vétel volt, meg hogy te idomulsz az eszköz silányságához 2024 végén - engem a te egyéni felhasználásod hidegen hagy, csak maga a termékminöség az ami nálam téma, a kettö között van különbség...
Téma béna, remélem, a jelly scroll-t a mini 7-esben javitották, ez a lényeg.
-
válasz
SharpSA #47286 üzenetére
Én is kipróbáltam amikor megjelent, mert nagyon jól jött volna méretben az ipad mini. Én pont a fórumot hívtam be rajta próbaképp a boltban, és normál módon görgettem úgy ahogy a másik ipad-emen vagy a telefonon szoktam görgerni, és borzasztó volt. Úgy mentem oda, hogy megveszem, de akkora csalódás volt, hogy letettem róla.
Remélem ez az új széria már nem ilyen lesz. -
Parson
addikt
válasz
SharpSA #46877 üzenetére
Ugyanazzal, mint előtte mindig, már évek óta…: iPhone 13 mini eredeti saját kábele és régi iPhone 6 készülék 5 [W]-os töltőfeje.
Közben arra gondolok, h lehet h a túl nagy meleg miatt védi a rendszer az akksit, mert most este megint gond nélkül tölti (amúgy a családban a másik két iPad-en és az iPhone-omon is tapasztaltam, szóval ez tuti nem egyedi jelenség). -
Pano
addikt
válasz
SharpSA #46647 üzenetére
"AirPods használata, ahogy az a készülékek között automatikusan tud váltani. Ilyet semelyik másik gyártó nem tud, vagy legalábbis még nem találkoztam vele. "
Én egy Sony CN700-at használok.
Ez is tud váltani. Ha iPhone-on indítom el a zenét akkor arról szól, ha iPad-en akkor átvált arra. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
SharpSA #46642 üzenetére
A mac nem lesz lecserélve, mert melóra nincs jobb. iPad tanulni, streamingre marad. Apple TV marad, mert egy androidos se tudja űberelni. Tudom okostv, meg appok a tv-n, de össze se hasonlítható a gyorsaság, meg az élmény. Annak nem nagyon van alternatívája sztem. Olcsóbban biztosan nincs.
-
válasz
SharpSA #46032 üzenetére
Yes!
yaska: Sajnálattal olvasom, de megértem.
Nekem már fél éve van mellette szifon is, ami sokat segített, hogy megértsem a rendszer működését és a logikát.
Előtte bő 10 éve droidos voltam, de most már rendesen fura droidot használnom és amit akkoriban rutinból megoldottam rajta, olykor kicsit gondolkodok, hogy mit-hogyan. 😄 -
válasz
SharpSA #40972 üzenetére
Megvettem, mert szükséges
Én elvárnám az alap használathoz a magyar lokalizációhoz a magyat billentyűt. Androidnál külső fejlesztők adnak hozzá, reklám nélkül.
Még meg kell szoknom, hogy az almás cégnél minden (is) pénzbe kerül.Szóval nem, nem azt várom, hogy valaki írja meg, hanem hogy a készülék gyártója vagy külső, vagy saját háttérből biztosítsa a vételárért, nem ingyen.
De nem akarok ebből hitvitát csinálni, csak meglepett, hogy még ez sincs. De mivel a régi tabletem már roppant öreg volt 4:3-as kijelzővel, most meg már csak az apple csinál ilyet, el kell viselnem vagy az androidos hülyeséget, hogy nincs ilyen méretarány, vagy az almás hülyeségeket. Ezt még mindig inkább vállalom, míg nem készít valaki ilyen képernyőarányú droidosat megint.
-
R a y
senior tag
válasz
SharpSA #36982 üzenetére
2 éve én is a macbook prohoz olyan kiegészítőt kerestem amin jó lett volna, ha a van ethernet port, de végül olyat találtam amin csak hdmi volt. Utólag már bánom, mert sokszor jól jött volna az ethernet, de szempont volt, hogy ne legyen noname. USÁból rendtelm a hootoo usbc hubot.
-
fgergo3
csendes tag
-
honeypot
tag
válasz
SharpSA #35026 üzenetére
Az is borzasztó. Milyen UI az ahol ugyanúgy néz ki az URL bar mint a tabok? Egyikbe lehet írni, másikba nem. Meg ezek az egymásra csúszó tabok is hogy néznek ki? Ezt Steve nem engedte volna™
-
moleculez
veterán
válasz
SharpSA #34981 üzenetére
Sötétben kényelmesebb a szemnek, hogy csak a betűk világítanak a környezetéhez (sötét pixelek) képest nagyobb fényerővel, mint fordítva. Amellett hogy kényelmes, kevésbé roncsolja a szemet, erről olvastam korábban kifejtve, hogy miért ez a kisebbik rossz, ha érdekel a téma eressz meg pár Google keresést.
Ugyanakkor valóban idegen, ahogy mondtad, a könyvek is fehéren fekete nyomatok. -
kchris78
veterán
válasz
SharpSA #34981 üzenetére
Igen, en is ezert jottem elo ezzel: cafoljatok meg de az amoled elott nemigen volt fekete alapon feher betu mert addig nem volt ok erre... oke volt par weboldal de nem volt se oprendszer ilyen se alkalmazas.. azazhogy volt, win3.11ben is volt ilyen paletta de sehol nem lattam. Kijott a fogyasztas meg a kisebb pixel elhasznalodas miatt es hype lett belole. koromsotetben elvileg nem is jo egyaltalan olvasni persze az orvosok sincsenek egy velemenyen igazabol.
-
Divinity
őstag
válasz
SharpSA #34976 üzenetére
Világosban ha nagyobb szövegrészt olvas az ember akkor kicsit jobban fárasztja a szemet ellenben gyengébb fényviszonyok mellett meg pont az, hogy kevésbé. Igazság szerint semmi konkrét tanulmány nincs az esetről de abban kb megegyeznek a szemészek, hogy károsnak nem káros, hogy jó e az egyéb kérdés
-
consono
nagyúr
válasz
SharpSA #34896 üzenetére
Én is így vagyok, örültem is az új bétában a lehetőségnek.
moleculez: nekem az AirPods, illetve az EarPods az egyetlen füles, amit fél óránál tovább is el tudok viselni. Gondolkodom is a beszerzésén, mivel a héten már megröptettem úgy az iPad-et, hogy beleakadtam a füles madzagjába (szerencsére nem lett semmi baja). A Pro nálam nem játszik, az már nem az a forma, a Max-ot meg hagyjuk. Nem csak az ára zavar, inkább tömege. Nem tudom elképzelni, hogy hosszú távon elviselném....
-
consono
nagyúr
válasz
SharpSA #34330 üzenetére
Ezen, hogy megfordította a sorrendet én is tépte a hajamat, de már elengedtem... Szerintem borzalmas az új UI. Nálam van nyitva rendszeresen 10+ tab, az új design-nal túl kevés a hasznos rész még ez a változó méret is idegen én szerettem a régit.
Ami mégjobban zavar az a túlságosan szellős ikonelrendezés, szerintem bután néz ki... -
jófejsrác
senior tag
válasz
SharpSA #34333 üzenetére
ipadre tettem eddig csak fel, de szerintem nagyon jó lett a safari. Sokkal felhasználó barátabbak a fülek, a könyveljzők. Telón meg ahogy láttam alulra került a kereső sáv ami kb "life saver"
a nagytelósoknak.
Telóra is szívem szerint feltenném, csak ha nem megy a K&H app akkor beszopom
-
Semin
őstag
válasz
SharpSA #33265 üzenetére
"Lezárt képernyőn, azaz kb alvó módban sehol sem működik a youtube lejátszás, nem tudom a pro esetén mi a helyzet, de aki jobban tudja, majd megírja."
Ha pro vagy folytatódik tovább a lejátszás, mintha egy podcastot hallgatnál., vagy mondjuk egy apple music menne a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest