- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amilo02
aktív tag
A glicerintől még kevésbé félek sőt, lehet jót is tesz annak a bőr/műbőr vagy miféle anyagnak.
Itt ami problémás lehet ennél az anyagnál az az alkohol
Van fent YT-on videó, figura mutogatja benne mennyire kényes ezt az MK-t burkoló "anyag".
Én úgy vagyok vele, hogy sima víztől nedves képernyő tisztító ronggyal áttörlöm ha koszos/poros, aztán kész. Nem hiszem, hogy túl kellene ezt bonyolítani. -
Kapanyél
őstag
Van mágneses full fold tokom, ami rázár a cerkára is, de néha kiveszem, hadd meztelenkedjen, és ezért gondoltam, hogy valamit tennék a hátára is.
Az oldalára meg sem próbálok tenni semmilyen fóliát, mert az tuti lekunkorodik pár hét alatt.
Szóval csak fólia vagy üveglap izgat most, az is csak hátra, mert elöl paperlike van, ami meglepően jól bírja. -
Amilo02
aktív tag
-
domerator
veterán
Az Apple saját biztosítása. Jó drága, de két évre szól és évente 2 saját hibás kárt ingyen, vagy minimális pénzért javít/cserél. Nekem van a minin, 60e volt, de 2 évig összesen 4x cserélhetek telót... nem is hordom tokban. Egyébként a telekomos biztosítás 2 évre még többre jön ki, mint az applecare.
-
tradeelek11
aktív tag
Nem teljesen.
Macat és Windowst tudsz vezérelni iponeról vagy ipadről.
Saját protokollja is van ezt hívja ő Fluid-nak de tudja a VNC-ét illetve
az RDP-ét is. Ha akarod akkor akár a hangot is átviszi, (pl. a távoli gépen nézed a youtubot)
külön profilokat tudsz beállítani pl. ha billentyűzettel és egérrel használod az iPadat akkor hogy viselkedjen, vagy ha mondjuk pencillel akkor hogy.Mint írtam nekem ezzel a beállítással kiváltotta a laptopot.
De nem a Számítógépet!!!!
Tehát nekem van egy nevezzük "workstation"-nak (Hackintos+Win10, sőt ugyan az Win10 fut VMwareFusion-ban is) ez egy 43-as monitoron, ilyenkor mellette "fél monitorként az a 11es
Ipad pro.
Ha viszont el kell mennem akkor az Ipad prórol lépekbe a "workstation"-be.A távoli asztalok az appban:
[kép]
Macba belépve:
[kép]
Win10be:
[kép] -
Sumptuous
senior tag
Két féle légnyomás van, az abszolút és a relatív.
"Az abszolút légnyomás a valódi, mért légnyomás az aktuális időpontban az aktuális helyen. Nem programozható. Az időjárás-állomások, barométerek abszolút légnyomás tartománya általában 300 hPa és 1099hPa között van (300 hPa megfelel a standard légnyomásnak kb. 9100 m tengerszint feletti magasságban mérve).
A relatív légnyomás az az érték, amely a helyi abszolút légnyomásból a tengerszintre vissza lesz számolva, és így referenciaként érvényes az időjárás állapotára és alakulására az egész országban. A helyi környezethez illesztve programozható. A relatív értéket adják meg a TV- és rádió-adók az időjárás jelentésben a területükre vonatkoztatva. Forrás.
Én debreceni vagyok, gyorsan rákerestem az itteni légnyomásra: [kép]
Akkor te nyertél
A program neve Barometer & Altimeter Pro.
-
Downsampling
senior tag
A hangbéli dologgal egyet értek. Netflixnek is szép képe van a mezei 2019-es iPad-en is, de a hang csapnivaló. Pláne, hogy ugye filmhez elforgatja az ember a kijelzőt, így mindkét hangszóró egy oldalról fog szólni.. Ha pedig kézben tartom, akkor esélyes, hogy befogom a hangszórókat...
-
-
Süvi
őstag
Készítettem hozzá egy rövid videót.
-
lmaresz
aktív tag
Főleg kézírásos jegyzetelésre (egyetem), pdf olvasásra illetve böngészésre lenne használva. Van egy Huawei M3 8.4 tabletem eddig a jegyzetelés kivételével ez látta el a feladatot, most az utóbbi miatt lehet lecserélném... Egyébként 4 hangszóró nekem annyira nem lényeges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest