Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ance
őstag
válasz
Coulson
üzenetére
Nekem nagyon tetszik. Kényelmes rajta gépelni, a touchpad nagy és szuperül használható. Az új pro-t vettem, ami annyira vékony, hogy a billentyűzettel együtt csak kicsit vastagabb, mint a régi pro-m tokkal (2018-as volt). Mondjuk nehéz együtt az tény. Mármint egy tablethez képest.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Coulson
üzenetére
Szerintem sokkal intuitívabb a régebbi ablakkezelés azaz: felezed a két ablakot vagy negyed és háromnegyed részre osztod őket. Többnyire én ezt kis ablak valamilyen chat program, nagyobb ablak Safari, YouTube vagy bármi mással szoktam használni.
Az új verzióval szerintem ezt megoldani körülményesebb vagy csak én nem jöttem rá miként lehet okosan kezelni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest