- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Scoobyte
tag
válasz
Alex91 #48337 üzenetére
Inkább nem írom le amit most gondolok... ha egy forintot is adtam volna érte akkor mérgesebb lennék, így hogy ingyen volt csak röhögni tudok ezen.
Érdekes, a google simán megoldotta, hogy legyen apple-re app amivel lehet menedzselni az androidos gyerek accountot, sőt weboldalról is simán plattform függetlenül...
-
-
-
Remus389
veterán
-
válasz
Alex91 #46761 üzenetére
Air 4-em kicsit több, mint 3 éves, van is benne ciklus rendesen, de a mindennapokban nem érzem meg a romlását, pár hete olvastattam ki belőle az adatokat.
Az igaz lehet még, hogy mivel táblagépekben nagyobb akksi van, kevésbé hat rájuk úgy az idő, mint a minden szempontból kisebb mobil akksikra.
Aztán ezzel most lehet, hogy nagy faszságot írtam, de amúgy korábbi iPad 8-asom még régebben vásárolt cucc és annak az akksija is jól érzi magát (mondjuk általában nem várom meg, hogy 20-30% körül merüljenek a cuccaim).Az meg bármit is mondunk, mindenképp egy pozitív dolog, ha egy hirdetésben eleve szerepel infó az akksiról, mert emberek nagy részét érdekli a dolog, főleg egy Hardveraprón, ahol tudatosabb a vásárló és eladó közösség, az mindegy, hogy mi mennyire látjuk értelmét az akksi infónak (egy kilencven valahány % körüli akksi állapot amúgy nálam továbbra is elmond valamit egy eszközről).
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Alex91 #46621 üzenetére
Őszintén megmondom, hogy most épp azon dolgozom részben, hogy kilépjek az apple ökoszisztémájából, pont ezek miatt. Van itthon apple tv, iphone-os mindenki, airpods, ipad...macbookok... tök jól működnek együtt, de nagyon bele vagy kényszerítve. Ezekből egyedül a mac amit nem tudok elengedni, mert egyszerűen a munkámra nincs jobb.
Visszatérve az ipadre... ha teljesen használhatatlan lesz, akkor majd veszek bármi mást, amit jónak látok. (Szinte) Tök mindegy milyen készüléken megy a Netflix, Disney+. Most is még a gmail fiók, facebook sincs rajta bejelentkezve. -
-
Shame21
tag
válasz
Alex91 #46073 üzenetére
Ez igaz söt van pár controller főleg ipega-nak ami jó az ipadre sőt nemrég jött ki a OneXPlayer X1 ami 10,95 colos cucc oldalára rakható 2 joycon cucc. Most még furának hat de anno a mobil is elkezdett nőni kijelzőbe iphone 13 mini-t akartam venni féltem a sima 13-tól hogy nagy lesz az iphone 7 után, de elfogyott a mini így simát vettem. Most 2 év után meg már kicsinek érzem. 😂
-
BB9000
senior tag
válasz
Alex91 #46073 üzenetére
Van aki játszik vele és még az se zavarná, ha teljesen lemerülne.
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Alex91 #45206 üzenetére
Mitől lenne kevés a 64GB? A felsoroltak mindegyike stream, a lokális tárhelyből szinte semmit sem foglalnak a zenék, filmek, egyedül az appok foglalnak majd tárhelyet. Az iPad 6-omat évekig 32GB tárhellyel használtam, most egy Air 5-öm van és szintén hasonló célokra használom, mint gyuromoj, és bőven elegendő a 64GB, a tárhely több, mint 50%-a szabad..
-
-
chatran
őstag
válasz
Alex91 #43154 üzenetére
7 éves az Air2-m és az akkuja köszöni szépen még jól van.
Jó nyilván nem 100-as már, de még mindig tökéletesen használható böngészésre Youtube és Netflix nézésre.
Mondjuk az is igaz, hogy az Air2 anno prémium volt, ezek a sima iPad-ek meg másodvonalas termékek. Én a legelső SE-nél vettem észre, hogy gyengébb az összeszerelés, mint a régi iPhone5-é.
-
zioncsabi
tag
válasz
Alex91 #42777 üzenetére
Apple TV 190 euro, a NAS megint vagy 300. Es ebbe meg kell vinyo is. Abban sem vagyok biztos, hogy mennyi ideig fog ez normalisan mukodni (tudom… a Mini-nel sem, de hozzavetolegeset mar tippelni merek), de ez az en tudatlansagom. Nem ismerem igazan a markat. Plusz ez ket gep.
… igazabol nem vagyok nagyon messze anyagilag az eredeti elkepzelestol es mas is meg amellett szol, hogy inkabb egy ujabb Mini legyen.
Szoval koszi a hsz-eddel a segitseget. Igy, hogy visszairtam neked, most kezd osszeallni, hogy szamomra ez tenyleg egy idealis es jarhato ut. Ralogatom az 5 terras HDD-met es akkor van “raktaram”, a gepben levo SSD-bol meg sebessegem.
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
Alex91 #42545 üzenetére
És tényleg, nem láttam a fától az erdőt. Köszi a tippet.
lugosi: köszi neked is. Fontos adatot nem tennék rá ( azok a tabon vannak ) inkább csak plakát és fotó tervezéshez használatos nyersanyag lenne rajta.
Azt nem vártam, hogy anomáliák előforduljanak (
Egy ilyen prémium eszköztől azt várnám, hogy flottul menjen minden mindennel -
Hedon
tag
válasz
Alex91 #42370 üzenetére
Jelenleg még nem tudom, mire jó az átalakító. A forgalmazó terméklapján látod azokat az információkat, amiketén is ismerek. Naívan rákérdeztem az Euronics mobilos osztályvezetőjénél, hogy működni fog-e, amit akarok, a válasz persze az volt, hogy "hogyne, erre találták ki".
Úgy terveztem, hogy majd az ipad kijelzőjéhez és hardveréhez igazítom a filmek felbontását, amik jellemzően mkv kiterjesztésben érkeznek seederektől. A pendrive-on jelenleg 4k filmek vannak. Keményen indítottam, de magát a meghajtót nem látja, észre sem veszi.
Ja, jobb híján jelenleg vlc-t használok, ha tudsz jobbat, érdekel
Up: exfat, megnéztem
-
-
Amilo02
aktív tag
-
-
válasz
Alex91 #40720 üzenetére
te 5 évig tárolod a megnézett filmeket és kijátszott játékokat?
iPad 1-2-3-4-Air-Air2 mindig alap tárhelyes készülékeket vettem évekig
a 9,7" iPad Pro-val lett 32GB
A 10,5" iPad Pro-val lett 64GB
Most 64GB iPad Pro 12,9em van - és 64GB Mini 6több mint a kétharmada üres ezeknek... szerintem sokáig elég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest