- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
Scoobyte #48350 üzenetére
Pedig nincs....De Te most már megint másról beszélsz...mind1 hagyjuk. Csak le akartam írni hogy ha Te akarnál (és nem "hozzádvágták" volna) venni egy jó táblagépet, akkor nem nagyon tudnál ipad-en kívül jót venni (mondom esetleg galaxy tab, de nem egy kategória)....ennyi lett volna a mondandóm, de látom Te ezt jobban tudod, csak akkor nem értem mire ez a nagy meglepődöttség....
-
Drenadar
veterán
válasz
Scoobyte #48350 üzenetére
nyilván más az, ha valamit csak "hozzádvágnak" és más az mikor tudod, hogy venni akarsz valamit és elkezdesz keresgélni utána olvasni és bizony az a vége hogy mindenhol az van hogy vagy veszel fele annyiért egy ipadet vagy dupla annyiért egy samsungot...
Billentyűzetet pont mint androidon ipaden is lehet cserélni... és jah, jó pár dolog "más" mint egy droidon, de szerintem ez senkinek se újdonság. -
Alex91
félisten
válasz
Scoobyte #48336 üzenetére
Nincs. Mondjuk en se ertem, hogy MacOS tud tobb felhasznalos lenni, ez meg miert nem
Telefont megertem, hogy csak egy felhasznalos. De erdekes mod az Apple TV is tud tobb felhasznalos lenni... Azert egy iPad is eleg draga eszkoz, tulzasnak erzem, hogy ebbol is legyen mindenkinek sajat egy csaladban.
-
consono
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest