- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lorcsi
veterán
válasz
féldekás #41279 üzenetére
a nyomásérzékenység hiánya...mit okozhat?
bizonyos rajzi programoknál nem tud vonal vastagságok között nyomásra váltani?ajándékba venném egy ipad 9 mellé
apropó..valami jóféle tokot ipad 9hez..láttatok esetleg?
az itthoniak 6 ezer körül vannak, pl. [link]
ilyet keresek..olcsóbban -
Mr.Csizmás
titán
válasz
féldekás #40889 üzenetére
+ittakary alzán még "rendelhető" 135-ért, de az orange status sokszor out of stockot jelent az adott áron.
----------------
ui: az ipad 2022 miért drágább majdnem a duplájával? -
Roland0224
senior tag
válasz
féldekás #40766 üzenetére
Igen én is ezért vásároltam
129 volt a 9 ami mostantól 194
Még tokkal ,pencilel se állt meg ennyibe mint most az alap 9-es
Mondjuk 3 külön helyen vettem a 3 dolgot (így volt kedvezőbb)
Szerk .: Én naívan gondolkoztam ,hogy ha ilyen 30k körül lesz a felára a 10-nek beruházom
Hát nem 🤣 -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
féldekás #40452 üzenetére
Sok helyen behazudják ha már aktiváltad nem veszik vissza. (vissza kell vegyék)
@consono: ez JB-s téma lenne jól saccolom?
Félig off kérdés:
AirPods, tudjátok esetleg van-e valami funkciója pl ANC vagy valami ami ne menne az S10-el droidos mivolta miatt? Galaxy Buds 2 és AirPods közt megy a hezitálás, előbbinél a fizikai forma a nyerő utóbbinál a minősége a hangjának.
-
-
Süvi
őstag
válasz
féldekás #40444 üzenetére
Én is az októberi eseményt vártam, mert előtte szeretettem volna megrendelni, hogy biztosan elkerüljem az áremelést, de úgy tűnik, hogy nem lesz esemény, csak csendes frissítés.
Október közepéig van oktatási kedvezmény Airpods akcióval Ipadra az apple.hu oldalán, szerintem addig (pár napon belül) meg fogom rendelni. Még így is lesz 14 napom, ha esetleg még október folyamán máshol lesz kedvezményesebb ár. -
tuzpenge
őstag
válasz
féldekás #40442 üzenetére
Pedig a csillagfény az egyik legjobban eltalált színük!
Szerintem nézd meg élőben ha tudod. Én is ebben a színben választottam a telómat miután élőben láttam.....szenzációs szín (már aki szereti az ilyen ezüstös, pezsgő beütést. Egy picit minden fényviszonyban más de nem olyan tolakodóan). -
Amilo02
aktív tag
válasz
féldekás #40398 üzenetére
Jelenleg én a Logitech Peble M350-et használom egérként, szerintem a 650 nem áll messze tőle.
Nekem fura, hogy nem úgy mozog a kijelző görgetésnél, mint pl. egy windows-os notebooknál. Nem tudom, hogy egy apple mouse-nál ez hogyan működne, de ezzel a logitech-el szerintem elég tré.Bill esetleg [ez] ?
-
válasz
féldekás #40356 üzenetére
Nekem a pro 128 van. Akkor amikor vettem még nem volt 5G-s az air. A pro-n gond nélkül csaholhatók usb-c-n keresztül külső meghajtók, így van hozzá egy 512-es Samsung SSD-m, ha nem lesz elég lehet venni hozzá még egyet. Videók miatt (amiket felveszel és az ipaden szerkesztek) kell a tárhely, de utólag így “bővíthető” ha arról van szó.
Parson: telefonnál egy kicsit más a helyzet mert nincs usb otg, pl a kamerát ha csatlakoztatom az iPad-re mindent be tud importálni gyorsan usb-c-n, telefonon a lightning egyrészt lassú másrészt lightning-usbc kábellel nem látja a kamerát. Azon kívül prores videófelvétel csak 256 giga és felfelé van 4K-ban a telefonon. -
ck0kiE
csendes újonc
válasz
Átérzem a dilemmát, mert én is pont ebben a helyzetbe voltam. Hetekig olvastam utána, merre dőljön a mérleg. Szerintem az Air 5 egy nagyon jó kis tablet lett, de ott cseszték el, hogy csak 64GB. Külső HDD-vel tudsz ugyan manipulálni, de ma már 128GB sztem alap. a Face ID, a 4 hangszoró és a 120Hz az olyan plusz, ami szép és jó ha van, de nagyon szubjektiv kinek mennyit ad extrába. A ProMotion 120Hz-en elviekbe jobban eszi az akksit, de egyrészt kikapcsolható, másrészt ha épp az appnak nem kell a 120Hz akkor akár lejjebb is veszi 60Hz alá is, cserébe az Air-rel, ami konstans a 60Hz-et hozza. Mind az USB-C és a Thunderbolt is visz Hubot, külső HDD-t és monitorra is tudod kötni, főleg ha kijön a IpadOS 16 teljes M1 támogatással. Októberben jön az új Pro, aminek köszönhetően valószínűleg a 2021-es széria árát is megint korrigálják (felfelé) ahogy eddig a tendencia mutatta (Macbook Air, Iphone)
-
merqree
őstag
válasz
Nekem 11"os Pro van, 5Gs verzióban.
Van egy NASom, van korlátlan belföldi NETem (28 GB EUn belül), így mobilneten keresztül nézek filmeket vagy hallgatok rajta zenét.
Ha így folytatom, sose fog megtelni
Épp tegnap rendeltem USB-C HUBot, RJ54 aljzattal, biztos ami biztos alapon. Plusz, lesz benne microSD olvasó foglalat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest