Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
válasz
CrAzY88
üzenetére
Tegnap este óta van meg, szóval sokat még nem tudtam tesztelni.
Ki próbálok akkor másik játékot is, melyik játékkal lenne érdemes tesztelni? Nem annyira ismerem ipadre mik vannak. Lehet futtatok pár geekbenchet is, vagy mi a neve bár abból sok nem derül ki. Mivel lehetne még tesztelni? -
-
Sapphi
aktív tag
válasz
CrAzY88
üzenetére
Szia, igen lekezeli. Nem fog felvenni többet mint amennyit az Apple megadott neki.
Én is a monitorommal töltöm az iPad Air 4-et pedig “kicsit” többet tud leadni, a 2020-as MacBook Pro-m is erre van alapból kötve.

A fontos az, hogy jó minőségű töltő legyen, szerintem a kiszemelted teljesíti amit kell.

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ki próbálok akkor másik játékot is, melyik játékkal lenne érdemes tesztelni? Nem annyira ismerem ipadre mik vannak. Lehet futtatok pár geekbenchet is, vagy mi a neve bár abból sok nem derül ki. Mivel lehetne még tesztelni?
igaz,én szinte tényleg csak telefonálásra használom, meg kis netezés melóban(kb1 óra) nincs agyonhasználva