Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
válasz
CrAzY88
üzenetére
Tegnap este óta van meg, szóval sokat még nem tudtam tesztelni.
Ki próbálok akkor másik játékot is, melyik játékkal lenne érdemes tesztelni? Nem annyira ismerem ipadre mik vannak. Lehet futtatok pár geekbenchet is, vagy mi a neve bár abból sok nem derül ki. Mivel lehetne még tesztelni? -
-
Sapphi
aktív tag
válasz
CrAzY88
üzenetére
Szia, igen lekezeli. Nem fog felvenni többet mint amennyit az Apple megadott neki.
Én is a monitorommal töltöm az iPad Air 4-et pedig “kicsit” többet tud leadni, a 2020-as MacBook Pro-m is erre van alapból kötve.

A fontos az, hogy jó minőségű töltő legyen, szerintem a kiszemelted teljesíti amit kell.

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- iPad Mini 7 128gb +garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ki próbálok akkor másik játékot is, melyik játékkal lenne érdemes tesztelni? Nem annyira ismerem ipadre mik vannak. Lehet futtatok pár geekbenchet is, vagy mi a neve bár abból sok nem derül ki. Mivel lehetne még tesztelni?
igaz,én szinte tényleg csak telefonálásra használom, meg kis netezés melóban(kb1 óra) nincs agyonhasználva