- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
válasz
tboldi #38731 üzenetére
Titkon én is rákerestem
nem akartam tájékozatlanságomat kinyílvánítani
Mondjuk 3GS volt a legutóbbi apple telefon amit használtam, szóval nem vagyok igazán képben szifonos témákban.
De azt már látom, hogy az eredeti tervemet, hogy ipad mini meg egy 13 mini lesz a mostani androidos telefonom helyet... hát igen igen hajlok rá, hogy dobom ezt az ötletemet. -
tuzpenge
őstag
válasz
tboldi #37602 üzenetére
Köszi!
Igen én is valahogy így tudom, csak rendeltem egy tokot [link] és a fenti vastag betűs leírásban ipad pro 10.2 szerepel amit nem vettem észre és már ki is fizettem. Viszont a lenti kompatibilitás leírásban már csak a sima ipad 10.2 szerepel. Remélem jó lesz a sima 2020-as ipad-hez...(De ha mégse akkor elállok a vásárlástól csak még ilyet sose csináltam...) -
válasz
tboldi #37122 üzenetére
Én legtöbbet PDF-ek sorkihúzózására és a benne levő szöveg mellé jegyzetelésre, kijavítására használom, illetve a fotóimat pepecselem vele vagy rajzolgatok. Ezen kívül ugyanarra mint egy laptopot (külső egér és billentyűzet mellett). [Ja nem Mini, csak általánosságban iPad téma.]
-
PlayMax
nagyúr
-
moleculez
veterán
-
honeypot
tag
válasz
tboldi #35031 üzenetére
Kipróbáltam, de szerintem inkább volt ehhez hasonló a 14 alatti Safari mint a mostani
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
tboldi #32694 üzenetére
Soor, Doppler, Vox, Doppi, Marvis… Sajnos ez egyik sem tud magyarul és a kezelőfelülete is egyedül a Dopplernek hasonlít a gyárira, de azért köszönöm a tippeket!
Pont az lenne a lényeg ha az iPadOS 15-től megszüntetnék azt, hogy csak iTunesal és a hozzájuk hasonló, kizárólag asztali operációs rendszert igénylő programokkal lehessen adatokat, fájlokat mozgatni az i-eszközökre. Nekem elég lenne az okostelefon és egy érintőképernyős, billentyűzettel ellátott Táblagép. De így kell egy kiegészítő eszköz sajnos amíg a korlátozások fennálnak. Egyébként nagyon szeretem az iPadet, de a jelenlegi Fájlok app is siralmas. Bízom benne hogy ez is okosodni fog a 15-el. Még azt sem mutatja, hogy egy mappa tartalma hány MB vagy GB... -
Somatom
veterán
válasz
tboldi #32429 üzenetére
A legújabb tab az S7 és bővíthető. A mikroSD médiatárolásra való és ahhoz bőven elég a sebessége. Ahogy nézem, az iPad -nál a nagyobb tárhely a ló túloldala, mert húzós felára van, viszont a userek többsége statikus tárhelyként használja, amihez nincs szükség hipergyors elérésre.
-
-
-
-
-
wm2
őstag
válasz
tboldi #30581 üzenetére
amit 3 éve vettem az sem
de akkor lassan eljutottak idevki kérdezte valamelyik nap a FLAC zenehallgatást iPad-en, nos éppen kipróbáltam egy Flacbox nevű appot, ami iPad kompatibilis is, de annyira nem tetszik, viszont rengeteg felhőt támogat, többet mint a VLC, még a mediafiret is
szerk.: de most látom, hogy VOX is optimalizálva lett iPad-re? Nicsak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest