- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mSchumi87
senior tag
Szia a Digital Pencil Pro vagy csak a sima Digital Pencil van neked az ESR-tol? Méretben ugyan olyan mint az eredeti, csak a kivágás miat kéne tudnom a tokokban ami van belefér e, a mágnes mennyire eros? Megtartja siman vagy picit rázassal le esik az ipadrol? Ipad Mini 6-hoz kéne
-
A második linkeden szereplő tokot használom most Air 4-hez, pillanatragasztóval a hátulján egy MagSafe gyűrűvel és pont a napokban lesz tervben, hogy plusz lyukakat fúrjak majd az oldalaiba, mert csak annyi híja van, hogy teljesen okés legyen a számomra új családtag, 11” Pro Gen3-hoz.
-
tuzpenge
őstag
Teljesen igazad van a kommunikációjukkal (illetve annak teljes hiánya) kapcsolatban. Engem is felháborított / elkeserített....
Az LG már nem létezik (mobilos piacon) nem ???, a másik kettőt adom...megfelejtkeztem róluk mivel számomra irreleváns adroidos terméket nézni....,még az említett fiaskó után sem. -
bostone
addikt
Ha megfigyeljük a mai mobil árakat, ez az összeg nem egetverő kiadás.
Nem minden 15pm felhasználó vásárol munka miatt 15pm-ot magának.
Értem az érvelésed, de ez csak a világ egyik felében érvényes gondolkodásmód. (Hozzáteszem a nagyobb felében)Az eredeti kérdést tekintve, egy air hasonló erővel és tudással rendelkezik, én mégsem választanám magamnak, ha a lehetőségeim megengedik maradok a pro mellett a jövőben.
-
arn
félisten
-
-
Cyberbeni
addikt
Ha te úgy használod az iPadet, hogy mondjuk hetente merül 100%-ról 40%-ra és te ilyenkor rakod fel tölteni, akkor a 80%-os limitet beállítva mostmár tarthatod a töltőn, és így nem lesz az, hogy amikor valamiért többet akarod használni egyszerre a töltőtől távol, akkor 40%-ról indul, hanem olyankor mindig 80%-on lesz. Ha állandóan figyelsz rá, hogy mikor kell töltőre rakni meg levenni a töltőről, az nagyobb szivatás, mint hogy mindig csak 80%-ról indul.
-
Majd jövőre.. tényleg elég langyos volt ez a bemutató, AI az ment ezerrel de azon kívül a külön OS-ek alig kaptak érdemi updatet és ami volt is az is mind előre olvasható volt, elmaradt a meglepetés idén.
Pár dolog ami említésre méltó:
-Ios/ipados ikonok rendezgetése és csicsazasa *szarkasztikus yeah
-macos ablak kezelés végre elkezdte másolni a Windows legjobb megoldását
-ipados számológép, amúgy tök jó, tényleg, de erre miért kellett ilyen rohadt sokat várni?
-iphone tükrözés macre, sajnos valóban iPad nélkül..
Erosen gondolkozom de ennél több nem maradt meg..Ahhoz képest hogy páran macost vártak ipadre ez nagyon gyengusz. Elképesztően sok lehetőség lenne az ipadben de sajnos nem érdekük kiaknázni.
Ettol függetlenül elfogadnék egy m4 prot az uj keyboard pro pencil kombóval, de mivel már több mint egy éve nem rajzolok így nem érzem megérősnek. -
Értem, köszi a beszámolót! 🙂
Ezt a konyhai felhasználást, amit utoljára írtál, kipróbáltam én is most és valóban működik, nagyon köszi ezt az említést is! 😁
Az enyémnek a tokjára egy MagSafe gyűrű van ragasztva és ez elég ahhoz, hogy a hűtőhöz nálam is határozott és rendes tartással odatapadjon (a MagSafe állvány is ugyanígy odatud a hűtőhöz tapadni), de nálam a páraelszívóval sajnos gyenge a vonzás.
-
Ez is tetszetős és funkcionális darab!
Ha nem lenne jelenleg egy szintén ESR tokom, elgondolkoznék rajta MagSafe helyett.Viszont egy fontos szempont lenne nálam, amit ki tudsz próbálni és ha megteszed, meg köszönöm! 🙂
Ha állványmagasságban van az eszköz, akkor mennyire marad egyben az egész, mondjuk játékok alatt?Eddigi tapasztalatok alapján ha hevesebben nyomkodjuk a táblagépet, akkor mondjuk bizonyos MagSafe-ek esetén elengedhet a csatlakozás vagy elbillen a beállított MagSafe fej.
Itt ez esetben például arra gondolnék, hogy összecsuklik a tok.
-
kovsol
titán
Nekem ma jött meg pont a ESR Digital Pencil Pro próbálgatom, de nekem pár perc után kikapcsol hiába van feltöltve teljesen. Írok vele, aztán egyszer csak pukk lekapcsol, majd ha oda rakom az ipad oldalához újra feléled.
és nem működik az se, hogy a végén a gombot nyomkodom.
iPad Air M1-es verzióval. -
alba-regia
aktív tag
Azért ezzel nem értek teljesen egyet. Korábban M1, most M4 Pro-m van. Lumában M1-gyel öt sávon + hangsáv vágtam és szerkesztettem 4K tartalmakat, Logic Proval sok sávon zenét, Lightroomban képeket (bár ahhoz még M-es proci sem kell szerintem). Szóval ki tudja használni a rendszer, legfelejebb butább a fájlkezelés meg még egy-két dolog, mint Mac OS-en. Most ott tartok, hogy ezeknél a feladatoknál leginkább az iPadet használom, Macbookot eladtam, Mac Minin videót nézek, ill. böngészek, de csak azért, mert az van normális hangrendszerre kötve.
Most, hogy van az iPadhez normális billentyűzetem, a szövegszerkesztés jelentős részét is ezen fogom végezni, ill. a levelezésnél volt még ez számomra hiányosság (levelező appok, Gmail még egyébként eléggé egyszerűek, buták).
A monitorral való munkát valóban fejleszthetnék, mert ott komoly hiányosságok vannak. Nem is értem, hogy ha hardveresen felkészítették, miért hanyagolták el ennyire a rendszert... -
HdRew
őstag
Nagyon köszi ezt a részletes kommentet és a pencilek jellemzőit is.
Igen, a támogatás az egyik része a dolognak, mert simán használok valamit a támogatás végéig. (Jelenleg van egy i11 pro és AW S5-öm. Nem mai darab egyik sem, a telón csak egy akkut cseréltettem tavaly.)
A nagy méret nem kell, bőven elég a kisebb is.
Ha megpróbálok racionálisan gondolkodni, akkor azért az m2 teljesítménye sokkal jobb, mint amennyivel drágább az m1-es iPadnél, szóval nem feltétlenül ördögtől való az újabb modell sem. Ezen még egy picit rágódom, de az biztos, hogy akkor mellé nem fogok egyikkel sem.
Köszi, igen, láttam júni 10-zel kezdődik, azt már akkor lehet meg is várom.
-
tybsen
addikt
Köszi, ez hasznos info - na lehet, hogy megnézem majd még alaposabban ezt az airt (személy szerint én jobban szeretem az LCD kijelzőt, ilyen szempontból számomra elméletileg szimpatikusabb az air és nyilván az ára is kellemesebb - annak ellenére, hogy a telefon és az óra oled és az valahogy nem zavar, mert kicsik. Ha az Air 13” 120 Hz lenne, simán lecserélném a 2020 11”-t, mert néha izgalmas lenne a nagyobb kijelző. Valószínűleg ezért is hagyták 60-on, mert kevesebben vennék a pro-t).
#46165 Elektrosokk jaja ez így van
-
adp
őstag
Köszi! Ezt nem tudtam.
Akkor nekem az 5gen air kell, ha jól sejtem. Hol érdemes venni? Esetleg valami jó tipp 0% THM-re? A nem 0-ás nem érdekel, akkor inkább kifizetem egyben.Illetve most nézem miylen rohadt drága az apple pencil. Mi a helyzet a nem apple termékekkel? Rajzolni/ grafikázni nem akarok, kizárólag írni, plussz táblázatokban x-elni.
-
bmakszim
őstag
Az USB-C Pencil szerintem eddig is ennyi volt. Biztos nem volt 60, a 2nd gen volt akörül.
Az iPad Prók elsőre nagyon kívánatosak amúgy, aztán rájövök, hogy tök felesleges az a hatalmas teljesítmény benne, amíg az OS olyan, amilyen. Nagyon kéne már egy iPad-re szabott macOS...
-
-
Pano
addikt
Amcsi bestbuy-ba elkezdték szórni 400 dollárért (~145.000 Ft) a 64 gigás air 5-öt.
Hihetetlen, hogy piac és piac között milyen durva kontrasztok vannak.
-
-
R a y
senior tag
Nekem is ez a tok van már 2 éve legalább. Mennyi erő kell, hogy magát a tokod levedd az iPad hátuljáról? Én iPad próval használom.
Viszont annyit hozzátennék, hogy amikor én vettem, akkor az első termék amit átvettem, hibás volt, ugyanis abban lifegő csatban nem volt mágnes. Tehát ha hátrahajtottam akkor nem tapadt a hátuljára sőt, letámasztott állapotban előrehajlott a kijelzőre. Még azonnal visszavittem és kicseréltettem. Hibás volt, mert a mostanimban nagyon erős az a mágnes és rendesen rácsapódik a hátuljára.
Használok ceruzát, bár utángyártott Ali-sat, de nekem nincs olyan problémám, hogyha a ceruza oldalt van akkor becsúszna a tok mögé! -
-
Skynet258
veterán
Ezeken pont Safarit használok, de most megnéztem egy hir24-es oldalt, és eltűnik a reklám ha az adguard aktív. Ha kikapcsolom akkor megint ott lesz, szóval szűri Edge-ben is.
Kieg: nálam be van kapcsolva az Adguard VPN, azon keresztül szűr mindent, system wide. Ezzel persze átmegy rajtuk keresztül minden forgalmam és szűrt eredményt kapok, szóval aki nagyon figyel a privacy-re annak ez nem a legjobb.
-
Skynet258
veterán
Én minden eszközömön (iphone/ipad/mac) adguard-ot használok, szuperül működik sokféle böngészővel (Chrome-ot mondjuk pont nem használok de gondolom azon is megy). Sőt, ezzel appokban sincs reklám ami viszont überf*sza.
Valami 1890.- volt az éves előfizetés rá az Apple fiókon keresztül (egyszercsak feldobta, mondom áhh ez jó ár érte).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air - 16 GB
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest