- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
válasz
drzozo #47174 üzenetére
olvasni, szerkeszteni, írni használnám első sorban, pencillel. A split view igen hasznos, most a 10es előtti ipadem van azon nyögvenyelős ez.
Sokat gondolkotam a 13-as méreten, de azt vhogy már tabletnek nagynak érzem. Itt van előttem a macbook olyan mintha azt tartanám egy kézbe, furcsa lenne.
Szétvilágított helységben mondjuk szar neonnál milyen a kijelző ? -
jófejsrác
senior tag
válasz
drzozo #32577 üzenetére
iPad mellé én bepróbálkoztam egy macbook air-el, hogy majd én "programozok" meg videót vágok. Aztán totál feleslegesnek éreztem a macbookot az asztali pc és az iPad mellett. A programozás nem kapott el, minden mást pedig tudok az iPad-en is. Szóval én érzem a vesztem, hogy vásárlás lesz hamarosan
.
Esetleg aki használ már hosszabb távon magic keyboardot, az leírhatná a tapasztalatait (tartósság, gombok, felhasználási élmény).
Köszi
-
silentkiller
senior tag
válasz
drzozo #19581 üzenetére
Én erre Utiful-t használok, gyakorlatilag az egyetlen amivel nemcsak másolni, hanem mozgatni is lehet a camera roll képeit egy tetszőleges mappába. Maga az app is jelszó/ujjlenyomat védett. Most már iCloud backup-ot is ad, így még biztonságosabb a használata hosszú távon.
-
Cuccok
tag
válasz
drzozo #17413 üzenetére
Az elmúlt 5 évben soha nem volt szükségem mobilnetre ipaden. Kocsival járok, ott értelemszerűen nem fogom elővenni
, otthon, irodában, barátoknál, ill ahova viszem mindenhol van wifi.
Mondjuk ma reggel megjelent a szolgáltató választás listában a telefonom a digi mobil szal valami filléres netet lehet tényleg teszek bele még ha soha nem is lesz rá szükség.
A gps-t többet fogom használni benne -
Ragnar95
félisten
Semmit gyakorlatilag.
Annyi, hogy nem teljesen új, egyszer már meghibásodott és ekkor megjavították a hibás alkatrészt, kicserélték az akksit és a borítást, ha sérült volt, de ugyanúgy jár rá a gari, mint az újra, csak a tudat más, hogy nem 100%-ban új.
Annyi még, hogy nem magyarországi beszerzés, mert akkor újraindult volna az 1 év gari, de ez semmit nem befolyásol a gari újrainduláson kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest