Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
tuzpenge
üzenetére
"Van egyáltalán nem kínai androidos termék a Samsungon kívül???"
Sony, Motorola, LG pl.
100% biztonságú fizetési mód nem létezik. Mindegyiknek vannak veszélyei, hogy más elkezd játszadozni a pénzeddel. Itt legalább tartós anyagi kár nem ért senkit.
Bár engem szerencsére ez az ügy nem érintett, de hatással volt rám.
Igazából engem személy szerint -lehet fura- de ilyen formában nem is ez zavart, hanem az Apple hozzáállása az egész ügyhöz.Teljesen azt éreztette az érintettekkel és minden magyarországi ügyfelével, hogy számára ők sokadrangú ügyfelek. Telibe volt tojva a teljes kommunikáció.
Még egy sz*ros facebook/X bejegyzésre se tellett, hogy "szórri" vagy bármi.Ez az ami nagyon kicsapta nálam a biztosítékot és rengette meg a teljes bizalmamat. Annak ellenére, hogy tisztában vagyok az Apple általános arroganciájával, de abszolút nem foglalkozott még a presztízsével se ebben az ügyben.
Mindezt úgy, hogy a világon én fizetem az egyik legmagasabb árat a termékeiért.Tehát, én számukra abszolút nem vagyok annyira fontos ezek szerint. Csak a kötelező minimum erejéig.
Más gyártó ilyet még soha nem csinált velem, mint ügyfelével.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest