- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem vásárolok részletre
Igazából a 250 is már lélektani határ, mert ennyit tudok kb összeszedni a maradék/már nem használt it cuccok eladásával.
A16 így elsőre nem tűnt rossznak, de rájöttem hogy ugyan ez van a telefonomba isAzért az M1 csak erősebb, meg bízok benne hogy arra inkább lesznek “desktop” appok.
-
-igu-
veterán
koszonom
szerencsere a szamla megvan megMegoldodott kozben, odatapicskoltam a "reset all settings"-re, es ott elfogadta ugyanazt a passcode-ot, amit fentebb nem. Az lefutott, majd ujraindulas utan a teljes torleshez mar nem is kert semmit, csak wifit kellett adni neki.
Soha nem derul mar ki, hogy a passcode miert nem volt jo. Erdekes momentum, hogy a teljes virtulalis billentyuzet elojott akkor, nem csak a numerikus. A "reset all settins" feloldasanal viszont csak a numerikus jott elo, es el is fogadta a beirt kodot. -
Zozzer888
addikt
A magic keyboard helyett én inkább vennék egy használt macbook air-t
140-150 körül lehet találni szép állapotú i3-as procist, de már M1-ek is vígan vannak 200 körül.
ipad csere témakörben én is bizonytalan vagyok, mert alap jegyzetelésre, "papír feletti gondolkodásra" tökéletes az alap ipad is és akkor még ceruzát se kéne cserélnem...
Viszont ha anyagi lehetőség engedi akkor érdemes az Air, ha többet enged akkor Pro irányba menni, mert nagyon jó cuccok. Viszont itt már exponenciálisan növekedik az ár a termék "jóságához" képest
-
Attól függ hol használnád, ha otthon kanapén akkor mehet a nagyobb, ha utcán, parkban, padon, akkor a kisebbet. A promotion jó, de nem feltétlenül szükséges, a többi meg nem számít igazán ha csak a rajzolás a lényeg. Nem hiszem hogy kell az összes memória mert annyi rétegben gondolkodnál. Én a 2018-as 4gb-os pro-val is elvagyok még mindig, nem az limitál.
Ez a Scorpion rajz is A3-as méretben lett kinyomtatva és teljesen jó minőségű lett. 46.66 MB - 6028 x 3951
A nagyobb tárhely jól jöhet, az tuti. -
Kérlek figyelj rám, és próbáld megérteni, hogy segíteni akarok:
Nem érzem azt, hogy értenéd a Cetelem hitelkártya lényegét. Kevered az Cetelem hitelkártya szabadfelhasználású keretét és az iStyle által időszakosan hirdetett, a Cetelem által fedezett/nyújtott 0% THM áruhitelét.
kérlek menj át a Hitel / Hitelkártya topikba és ott írd le mit szeretnél és tagok segítő szándékkal elmondják, hogy mi micsoda
és hogy hogyan juthatsz olcsón részletre iPadhez
A hitelkártya a világ legnagyobb gonoszsága, ha valaki nem tudja megfelelően használni - és itt nem viccelek.
Van kollégám aki 43 éves és a 19-20 éves korában elkövetett hitelkártyás baklövését azóta is inkasszózza a bank, és a csávónak annyi pénze se marad hó végére, hogy 3 étkezése legyen napont. Tönkretette a szó minden értelmében!!!Kérlek óvatosan!!!
ha most 36 hónapra veszel egy 500ezer forintos iPadet, akkor az 15% THM miatt közel 615ezret fizetsz ki érte 3 év alatt !!
várd meg az ingyenes 0% THM akciókat pl MediaMarkt Euronics Alza iStyle iCentre stb helyeken és ott vedd meg
ne fizess feleslegesen 115ezer kamatot
-
Magic Keyboard-ot felejtsd el, elképesztően nehéz, és irtózatosan drága - nagyon megnehezíti a hordozást. Annyiba kerül, amennyiért más teljes értékű laptopot vesz
Amit ajánlok, egy Keyboard Folio (most rákerestem, nem tudom hogy a régi kompatibilis-e a '24essel, ha nem akkor lehet nem létezik ilyen) és kiegészítésként egy Magic TrackPad (apróról valami 20ezer forint használtan)
viszont ilyen tapipad mentes Folio Keyboard-ból van utángyártott sok, ha nem ragaszkodsz a magyar nyelvhez és az Apple gyártmányhoz.
VISZONT:
Fejtsd ki ezt bővebben: "Hitelre venném a kártya keretem terhére."
hogyan zajlik ez pontosan? -
peugeotmate
addikt
Na de nekem is ilyen átalakítóm van a ceruzához, de ez 'lightning TO lightning', tehát tudod tölteni sima lighnting kábellel.
De a 10. generációs ipad már usb-c csatis, ahhoz 'usbC TO usbC' kábellel tudod hozzákötni a ceruzát és ehhez kell az átalakító, amit legelőször linkeltem. (Ez más, mint ami a fotódon van!) Amúgy azért vettem 1. gen Pencilt az usbC Pencil helyett, mert csak ezzel tudja a nyomásérzékelést. De ez amúgy agyrém, hogy ennyit kell kábelezni és átalakítózni egy bluetooth eszközzel hogy használni tudjam. És hiába próbálom mindenféle más kábellel és átalakítókkal, gondolom valahol elbukik a verfiication, azt szeretné ha eredeti usbC to usbC és eredeti átalakítóval kössem a ceruzát az ipadhez. (50k kicsit para az új ceruzáért miközben az ipadet vettem 100-ért, gyári garival használtan.) -
szabonagyur
félisten
A régihez nem járt, Te akkor már az USB-C generációt vetted.
A lényeg, hogy van a 2015-s 1. generáció meg van ez 2018-as kiadással. Neve ugyanaz, de változott C végre és van egy 2023-as verzió ami ugyanaz mint a 2018 csak drágult megint egyet, meg pár funkcionális tudást elvettek.
Pont ezért kell az átalakító mivel ennek a pennek a vége már C-s, tehát nem tudod bedugni régebb iPadbe közvetlenül.
Mivel neki is USB-C-s, szimplán lenyúlták/elhagyták.
-
peugeotmate
addikt
Lightning-usbC van, de egyszerűen nem ismeri fel az ipad vele (utángyártott kábel mondjuk, de tud adatátvitelt, iphone-ról vele szoktam lementeni a képeimet gépre). van eredeti usb-A lightningom is, usb-C (ipad fele) átalakítóval is próbáltam, de semmi. Redditen olvastam, hogy volt akinek lighntning-usbC átalakítóval szintén nem ment, csak az usbC adapterrel...
Egy lightblue free app-al látom bluetoothon a Pencilt az iPaden, szóval nem halott (használtan vettem), de sajnos ezzel sem tudom csatlakoztatni.de azért lehet egy icentrében megyek egy safety kört, hogy tuti ez a hülye átalakító kell-e nekem és nem a ceruza rossz.
szabonagyur
Köszi a megerősítést! -
-
Az előző iPad-em a 2018-as sem sűrűn hagyta el a lakást, de arra is - mint minden táblagépemre vagy okostelefonomra és okosórámra - vettem üvegfóliát. Akkor ESR-re esett a választásom (konkrétan erre), az Amazonról rendeltem, és szerencsére nemcsak felhelyezőkeret járt mellé, hanem egy helyett két üveg is. Elvileg elenyésző volt az esély, hogy itthon sérülés érje, de én rutinból feltettem rá 0. perces korától.... és milyen jól tettem.
A létra magától nekidőlt... ilyen szép sérülést hagyott az edzett üvegen:
Szerencsére elvezette, így nekem csak egy üveg cserébe került. Maga az üveg:
Olcsóbb egy üveget vásárolni, mint utána kijelzőt cserélni. Persze lehet nem cserélni is, és évekig nézni, csak az meg frusztráló tud lenni, mert üvölt róla, hogy értékcsökkent termék. Sőt, így talán eladhatatlan is.
-
Nem takarja el, a repedés látszani fog, plusz még jó eséllyel extra légbuborék is keletkezne ugyanis van a repedésben levegő is. Előbb kellett volna üvegfólia. Most már csak kijelzőcsere segítene rajta, de az meg nem biztos, hogy gazdaságos. Főleg ha figyelembe vesszük, hogy 2021-es táblagépről van szó, amiben a RAM is kevés és valószínűleg az akkumulátor is megérett a cserére.
Elhiszem, hogy frusztrálja, mert sajnos ez rendesen látszik. -
szabonagyur
félisten
Ja ez hónapok óta így van, csak most gondoltam rá, hogy rákérdek
De nem egyedül vagyok ilyennel: Two "App Store" apps on iPhone -
cog777
őstag
Szintén megy a harc a 32 gb-os ipaden nekem is, főleg hogy rájöttem miért fogyasztotta a helyet a rendszer: ibooks-ban sok könyvem volt és megnyitva rengetwg memóriát evett a rendszer. Főleg a 18-as. Így el kezdte lapozófájlt kiterjeszteni, persze pár giga hely után betellt.
Következő minimum 128 lesz, de inkabb 256.
Arra rájöttem hogy az alsó kategorias cuccai az Applenek csak beetetes, par ev utan valami nyugjuk lesz, nem erdemes venni oket, akkor mar inkabb kozep kategorias cuccot erdemes venni, az kibir 4-5 evet is. -
-
-
-
-
-
-
-
cog777
őstag
Koszi hogy valaszoltal. Az ipados az ugyanaz, a system majdnem 14GB.
De most hogy irtal, eszembe jutott a letoltesek + a kuka
Azt is uritettem, tulzottan nem javult a helyzet. Na mind1, meggyoztem magam hogy ne foglalkozzak vele, csak a legfontosabbakat hagyom fent. Vazz, meg Netflixet sem tudok letolteni utazas elott -
-
Zozzer888
addikt
Nem karcolódik, az Air az nagyon szép, de az leginkább lakásban és tiszta környezetben van használva, utcán elvétve járt.
Az ipad9 az már kevésbé szerencsés, ez kapott már mindent, asztalos üzemben faforgácsot, építkezésen "építési port" de ahhoz képest még teljesen korrekt, normál használat esetén nem üvölt az arcodba hogy karcos, ha szépen letakarítod és zseblámpával átnézed akkor látszik, hogy nem makulátlan... de 3 éves szóval szavam se lehet.
#48653: Igen, drága, de jó is az a toll
-
30z.Samu
titán
-
De ez inkább a fizika miatt van szerintem, ha 20% alá merül az a nagyokosok szerint roncsolhatja az akkumulátort, mivel itt fizikai szinten van a probléma és az akkumulátor arányosan nagyobb az ipadben, a vastagsága és a tárolóképessége nem nagyobb ennek sem adott területen, csak mondhatni több van belőle.
De javítsatok ki ha hülyeséget beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Diablo IV
- 3D nyomtatás
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- weiss: Pant* rant
- Apple Watch
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest