- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Relax420
junior tag
Nem egy rossz cucc, de én a méretével már kényelmetlennek érezném az ujjlenyomat olvasót
+az iPados nem is tudja teljesen kihasználni az M-es chippek erejét (de ha az Apple-nek van sütnivalója, márpedig a múltból ítélve van, nemis fogja, mert akkor haszontalan lenne a Macbook)… én helyedben kicsit gyűjtenék hozzá és vennék egy pro modellt
-
-
balzs79
csendes tag
Attól függ, hogy Neked mi a fontos. Ha helyedben lennék:
- Air 4-et csak akkor vennék, ha nagyon jó áron találnék.
- Air 5-nél én nem aggódnék a görbüléstől, ezt venném meg most a helyedben. (bár nekem drága...)
- Az új iPad-ről pedig még csak pletykák vannak (bár ezek az utóbbi évek alapján egész pontosak szoktak lenni), de az biztos, hogy komoly áremelések lesznek (már csak EUR-HUF miatt is). Ha pl. nem kapja meg a laminált kijelzőt, akkor nekem nem kellene. -
Parson
addikt
Ezek csak jóslatok, amikben az évek során már sokan csalódhattak. Csak egyetlen példa: tavaly is meg voltak gyözödve az apple watch 7 új formatervéröl, ami aztán még se jött be, és idén sem garantált.
Persze nincs kizárva semmi, de tuti ami a fix, az apple bemutató után leszünk csak 100% biztosak az új termékekben. De nem akarom elvenni senki kedvét, csak realistának maradni. -
-
Nekem borzasztó volt rajta a szöveges tartalom scrollozása. A megjelenéskor elmentem megnézni, behoztam rajta pár weblapot, köztük ezt a fórumot. Elképzelhetetlennek tartottam, hogy azzal a jelenséggel napi szinten elégedetten tudjam használni. Hangsúlyozom hogy ez még azelőtt volt, hogy elkezdett ebből jelenség lenni a neten, hogy jelly effekt. Nagyon zavaró. Pedig nagyon szerettem volna minit.
-
Drenadar
veterán
Menj és próbáld ki tapasztald meg magad.
Van aki szerint ipari hulladék van aki szerint meg teljesen rendben van.
Én csak azután vettem észre átlagos felhasználás mellett, mikor rá kellett keresnem hogy mi ez a jelly hiszti. De van aki egyből kiszúrta (vagy pont azért ment és már tudott róla).
De tudtommal a 9-eshez képst számos előnye van a mini6nak. nekem a design is jobban tetszett, az hogy ez más USBc-vel rendelkezik. meg a hardwer is jobb? -
Drenadar
veterán
szerintem ez tökre egyéni... én a Minit használom nekem bejön, játszok rajta, munkahelyen van hogy filmezek is rajta, web, stb... egyáltalán nem zavar a mérete sőt bejön, sok esetben tök jó hogy kicsi, de azért egy telefonnál meg jóval kényelmesebb.
ami zavar engem hogy nagyon szar rajta írni de gondolom az összes tablet ilyen
(ha valamit írni akarnék valakinek ami nem egy két szó szívesebben fogom kezembe a telot) -
-
parandroid
félisten
Most megy minden, air3 van gen1 pencillel, csak tervben a váltás.
De ha már írtam: az időjárás app ipaden miért nem működik? Iphone-on maga az app mutatja az aznapi órás bontást, meg egy 10 napos prognózist lokációkra, ipaden meg a widget ugyanúgy néz ugyan ki, de ha megnyitnám, átdob safariba (404- es oldalra, lol).
p
-
R a y
senior tag
Igen type c. Nyomás érzékenység nem megy, illetve ha jól tudom az eredeti pencilt ha megkopointod akkor az visszavon???? Ezt erősítse meg akinek eredetije van
De pld működik vele az is, ha lezárt képernyőn duplát koppintasz a ceruzával, akkor nyílik a jegyzet ezzel az utángyártott ceruzával! -
-
Divinity
őstag
Lényegében minden szempontból jóval jobb az Air.
A10 - A14
32/3 - 64/4
Gen 2 pencil és a többi.
Viszont az iPad 7 kb 120-ért menne el, ergo több mint 100 ezret kell ráfizetned, ha kihasználnád az erősebb hardvert akkor mindenképp megéri egyéb esetben ezt neked kell mérlegelni. -
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Az iS***e-ban azt szokták mondani, hogy fel kell mutatni egy akármilyen névre szóló diákigazolványt, a számlázási adatok függetlenek tőle, tehát az üzlet előtt is le lehet szólítani egy egyetemistát.
(És nem, azt biztosan tudom, hogy nem kamionos cuccok, legalább is van 3 eladó, akinek megvan a teljes paletta, könnyű megtalálni őket, CTO rendelést is lehet leadni, tippre osztrák nagykerből jön. És működik a világgari. Szoktam a 3-ból kettőtől vásárolni. Sok éve.)
-
bollokcs80
Korrektor
Nyugodtan használható, a tabletekhez 12W-os töltőt ad az Apple, gondolom a nagyobb akksi miatt - de ez sem számít gyorstöltőnek (Androidon 10W a legalapabb töltés manapság).
Air3, mini5 és az új Pro-k tudnak gyorstöltést (18W) megfelelő adapterrel.
Ahogy kalanchoe kolléga is írta, Iphone-okhoz is érdemes használni, az 5W-os Móricka töltő baromi lassú ma már (nem bántásképp).
-
Rage47
veterán
ha kell a 10.2 méret, akkor az ipad 7 is teljesen jó
harverben jobb a mini5, de te is tudod
https://www.apple.com/hu/ipad/compare/ha felhőben tárolod a cuccaid és nem raksz rá sok filmet, akkor a 32 giga is elég
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest