- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
patyil #38612 üzenetére
Köszi a tippet, akár a használt is játszhat, körbe nézek a piacon, hátha van valami korrekt áron. Próbálnám ár-érték-felhasználási mód-teljesítmény szempontok alapján a legjobbat választani.
Beleférne anyagilag az Air, de pont az ár-érték-stb miatt nem akartam előrendelni, mert ha elég lehet fele annyiért is egy eszköz, akkor azt a 130 ezret tudom másra is költeni.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
patyil #38439 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ! Igazából a csere mellett azért döntöttem, mert 2 év használat után 10%-ot buktam rajta, ami szerintem nagyon jó. A 64Gb kicsit kezdett szűkös lenni már. 128-on szerintem 2-3 évig megint bőven elleszek. Az Air egyébként bőven-bőven elég lenne számomra, egyedül a Pro motion hiánya aggasztana, amit azért rendesen megszoktam a Pro-ban és a telefonban is már. Bár most nézem, az alap Air 64Gb, szóval így pláne eldőlt, hogy a Pro lesz. Már csak a méret a kérdés
-
Ragefull
csendes tag
válasz
patyil #35268 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Igen van laptopom, de főleg kódolok rajta asztalnál ülve. Az air-t én is néztem újonnan, de a 64gb-t kevésnek látom, a 256-os meg majdnem annyiba kerül, mint a pro.
Inkább bontatlan terméket vennék, 2020-as, 11" pro alapmodellt pedig nem találtam még. 2021-es prot 265-ért láttam aprón, ami azért baráti tekintve, hogy a 64 gigás air4 240k istyleban.
-
hszilard666
veterán
válasz
patyil #34413 üzenetére
De, lehet igazad van, viszont az új generációtól azért félek egy picit, mert szerkezetileg elvileg gyengébbek mint kellene. Pont a napokban láttam redditen hogy valakinek eltört a ceruza töltő helynél úgy hogy nem kapott semmilyen fizikai behatást (elvileg) és csak táskában volt hordva.
Én vigyázok a dolgaimra, de válltáskában fogom hordani, lesz mellette pár cucc, például víz, meg fényképező, esetleg a macbookom, és picit félek hogy U alakba hajtanám az eszközt véletlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest