Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
patyil
üzenetére
Köszi a tippet, akár a használt is játszhat, körbe nézek a piacon, hátha van valami korrekt áron. Próbálnám ár-érték-felhasználási mód-teljesítmény szempontok alapján a legjobbat választani.

Beleférne anyagilag az Air, de pont az ár-érték-stb miatt nem akartam előrendelni, mert ha elég lehet fele annyiért is egy eszköz, akkor azt a 130 ezret tudom másra is költeni.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
patyil
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ! Igazából a csere mellett azért döntöttem, mert 2 év használat után 10%-ot buktam rajta, ami szerintem nagyon jó. A 64Gb kicsit kezdett szűkös lenni már. 128-on szerintem 2-3 évig megint bőven elleszek. Az Air egyébként bőven-bőven elég lenne számomra, egyedül a Pro motion hiánya aggasztana, amit azért rendesen megszoktam a Pro-ban és a telefonban is már. Bár most nézem, az alap Air 64Gb, szóval így pláne eldőlt, hogy a Pro lesz. Már csak a méret a kérdés
-
Ragefull
csendes tag
válasz
patyil
üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Igen van laptopom, de főleg kódolok rajta asztalnál ülve. Az air-t én is néztem újonnan, de a 64gb-t kevésnek látom, a 256-os meg majdnem annyiba kerül, mint a pro.
Inkább bontatlan terméket vennék, 2020-as, 11" pro alapmodellt pedig nem találtam még. 2021-es prot 265-ért láttam aprón, ami azért baráti tekintve, hogy a 64 gigás air4 240k istyleban.
-
hszilard666
veterán
válasz
patyil
üzenetére
De, lehet igazad van, viszont az új generációtól azért félek egy picit, mert szerkezetileg elvileg gyengébbek mint kellene. Pont a napokban láttam redditen hogy valakinek eltört a ceruza töltő helynél úgy hogy nem kapott semmilyen fizikai behatást (elvileg) és csak táskában volt hordva.
Én vigyázok a dolgaimra, de válltáskában fogom hordani, lesz mellette pár cucc, például víz, meg fényképező, esetleg a macbookom, és picit félek hogy U alakba hajtanám az eszközt véletlenül.

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest