- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Maxxy10 #36440 üzenetére
Köszi szépen! Neked is HardRic!
Ha már mindketten írjátok, akkor valószínűleg privát (gondolom inkognitó) böngészőben fog akkor majd menni.
Látom ez a Tunelbear ez androidra is van. Ha ott is ugyanígy működik, akkor megoldom inkább majd ott.
Olyat is olvastam, hogy valaki 3 havi YT prémium előfizetést vett, de én csak havit látok.
Nem olyan nagy gond, csak gondolom úgy olcsóbb tud lenni valamennyivel. -
Mattb
senior tag
válasz
Maxxy10 #36342 üzenetére
https://drive.google.com/file/d/19mlZS-j1w4hjUsims2QmgbEkxgqPq2Cj/view?usp=drivesdk
Itt látható a kijelző hogy mit csinál pencil alatt. Nem nyomom rá, de talán látszik is. A videó nem adja át úgy, élőben jobban látszik.
masnak is ilyen ez? Szervizben kezdenek vele valamit? -
hszilard666
veterán
válasz
Maxxy10 #36077 üzenetére
Én nem értek a kijelzőkhöz nagyon, de úgy látom hogy a panel egyik oldala lassabb mint a másik. Ha nekem kéne megoldanom a szitut, akkor a gyorsabb felét hozzálőném a lassabbhoz, es máris meg van oldva a probléma. De lehet hogy full hülyeséget írok.
Persze, hogy ne lenne! Sőt szerintem az apple termékek nagyobb hányadára van/volt visszahívás.Emlékszem volt 12” es macbookom amint gari után még 4x szervizelt a gyártó mindegyik kört visszahívásban, mert elsőre egyik issue-t sem sikerült megoldani. 2x bill-t és 2x kijelzőt. Konkrétan amikor eladtam a gépet, vacsi új volt majdnem.
Sőt ha jobban belegondolok majd minden macbookomat kellett szervizbe hordanom. 2012 től 2019 ig majdnem az összes gép járt már nálam, azt tudom megmondani melyiket nem kellett szervizbe vinni:
2012 15” retina, 2013 13” retina, 2017 13” Air, 2019 16”, valamint a mostani 11” es airem sem járt gyári szervizben visszahívás miatt. Pedig itt is volt recall a ledöglő SSD-k miatt, csak hamarabb kapott a gyári SSD nél nagyobb tárolót minthogy az eredeti megmakkant volna.Parson:
Szerintem nem kell félni tőle! Megrendeled, megkapod, van 14 napod tesztelni ha pedig nem tetszik visszaadod.Sőt, ha az emagtól veszel bármit, akkor náluk 30 napod van visszaküldeni!
A mai fogyasztói törvények mellett abszolút nem rizikós vásárolni!
Kezo0:
Nem tudok róla hogy lett volna infó a gyártótól.
De szerintem nekik is új még a hiba, gondolom kaptak volna az eladók infót hogy hogyan kell kezelni az ilyen kérdéseket, de tanácstalanok voltak Ők is, pedig több cég boltjában is jártam.Sasa134:
-
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Maxxy10 #35737 üzenetére
Tökéletesen működik ,iPadOS 14.2
-
válasz
Maxxy10 #35688 üzenetére
igen biztos ide jár mindenki "meggazdagodni" - vicces az elképzelésed
én pl mindenhol ugyanannyiért rakom fel amit hirdetek#35689CharlieDrop
szerinted mi a megbízhatóbb?egy hardveraprós profil ami mögött nincs más csak egy rajzolt kép, vagy egy facebook profil amit több mint 10 éve regisztráltak?
én pl Facebookon azért szeretek vásárolni, mert látom hogy Lákátos Lúkszkájvóker hirdeti a független telefont letiltás elleni garanciával, akkor fix hogy nem tőle veszem meg... mert tőle egy garanciát kapnék: azt hogy azt a telefont le fogják tiltani
eladás ugyanúgy: ha egy tök normális ember rámír, jó helyesírással, gyorsan válaszol mindenre, mindent megbeszélünk azonnal, sokkal szívesebben találkozom vele semmint egy "70et adok érte báttya, és hozd már el nyugatihoz" privát üzenetre
-
válasz
Maxxy10 #35677 üzenetére
miért végletekben gondolkozol?
amúgy meg nem is hirdeted aprón...
ide hardveraprora rakd fel, meg Facebook Marketplace-re. Mostanában MINDENT Facebookon tudtam eladni... Aprón nagyon nem megy mostanában
amúgy Apple kb 50-60ezret ha ad érte de lehet annyit sekíváncsiságból megnéztem, tök durva, de egész jó árat ad érte iStyle, nézd:
iPad Air 3 64GB Wifi
és hogy ez miért jó ár? azért mert aprón ami jegelve van - azaz elkelt - és nem csak ötlettelenül hirdetik, azok 100k körül voltak
-
HardRic
addikt
válasz
Maxxy10 #35210 üzenetére
Ezt a 200 meg 1500 forinton mutyizgatást nem fogom megérteni. Eljátszik vele a gyerek napokat, heteket, nehogy már el kelljen lopni. Játékboltban is zsebbe pakolják a legót? Ha meg hamar megunja, akkor azt hiszem 2 hétig lehet élni a refunddal.
——
Mit szeretnél bele amit nem tud a mostani? Az előző is csak a töltés módjában volt lényegileg más. -
Divinity
őstag
válasz
Maxxy10 #34007 üzenetére
+1, nem fog saját maga ellen menni az Apple, inkább csak apróbb csiszolásokat várok én is de desktop kategóriás appokat, pláne komolyabbakat még nem. Pláne, hogy a rendszer is alkalmatlan rá, ez nem oda vissza működik, hogy M1 macen mennek akkor nem nehéz portolni M1 iPad-re sem, közbe meg kb lehetetlen
Az biztos, hogy valami vegyítés az irány de szvsz még évek mire oda jutunk, addig meg minek adjon el egy gépet mindenre ha a kettő is elmegy? -
HardRic
addikt
válasz
Maxxy10 #33926 üzenetére
Akármekkora az a touchpad, nem tudok rajta Procreate-ezni az ágyban. A rendszert meg nagyon-nagyon nem szeretem. De persze mindenki használjon amit akar. Az lenne a baj, ha nem lenne választási lehetőség.
Wow, hát nem mostanában járok Londonban. Amúgy érdekes, hogy ennyire felrobbant Redditen, hogy megjött egy valakinek, de egy Store-ba lefotózni nem mentek még be emberek. Mondjuk lehet, hogy azért mert egy kivilágított boltban mindegy hogy XDR a kijelző vagy sem.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
Maxxy10 #33919 üzenetére
+1
szerintem tenyleg csak egy nagyon szuk reteg hasznalja ki a nagyobbik prot. 400e korul en is ezerszer inkabb az uj MBA-t valasztanam most is, bar mikor megvettem meg nem volt kint az uj ipad. Valoszinuleg valtok majd a 11’ pro-ra, de meg nem tudtam meggyozni magam, hogy miert is kene levaltanom a 2018-as prot. Amire hasznalom a fele ereje is eleg lenne, inkabb csak a kivancsisag hajt.
-
rodman73
aktív tag
válasz
Maxxy10 #33786 üzenetére
Köszi!
Meg is van a masina, állat nagyon. Viszont néha mintha egy pillanatra megakadna a kép. Főleg játék alatt vettem észre, elég zavaró. Ez lehet a 60 hz miatt? Marvel Future Fight a játék, próbáltam minden beállítást, de még mindig beakad a kép néha. icloudból raktam át a cuccaimat a régebbi proról, próbáljak esetleg egy újra rakást? Vagy ehhez nem lehet köze?
-
-
hszilard666
veterán
válasz
Maxxy10 #33480 üzenetére
A tabletpiac olyan mint a párkapcsolataim. Teljesen halott. Konkrétan nincs kinek odaverni, mert az egyetlen okos döntés ipadet venni. Feltéve hogy nem kell desktop OS, mert ugye akkor kb csak a Surface jó döntés. Viszont most hogy megkapta az M1 et, meg az USB 4.0-t abszolút nem értem miért baszakodnak még az ipad OS szel. Én a helyükben megadtam volna neki a Big Sur-t és akkor tényleg egy "3in1" eszköz lenne. De így még mindig csak egy félkarú óriás.
Habár mondjuk érthető a döntés, mivel akkor senki sem venne 13" Pro és Air macbookot.
Én az iPad mini-t várom, szerintetek lesz belőle "pro" dizájnos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Xbox One
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Építő/felújító topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Projektor topic
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest