- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PlayMax #46426 üzenetére
Mi köze ennek az árhoz?
Egyébként ha megnézed jerryrig videóját láthatod hogy igazából struktúrálisan még erősebb is lett ez a vékonyabb iPad és hasonló méretű akkuval hozhatja a szokásos 10 óra üzemidőt vagy még jobb is lehet mert az oled valóban kevesebbet fogyaszt dark módban. Igy van olyan felhasználási mód amikor tovább bírja az akkumulátor. -
Zimerion
csendes tag
válasz
PlayMax #43384 üzenetére
Nem rég vásároltam az egyik fórumtárstól egy 8. generációs Apple watchot, aktiválás után azt mutatta hogy már csak 6 hónap van vissza kb a garanciából, de pár nappal később magától átállt az aktiválás dátumára és tökéletesen mutatta, illetve tudtam rá kötni Apple Care+-t.
Ha aggódsz, hogy már használt küldd vissza a terméket vagy küldd el a számlát az Apple Supportnak és simán segítenek, mindenre van megoldás a mai világban.
Mindenki megérti, hogy nem szeretsz használt termékért teljes bolti árat fizetni, de azzal nem leszel előrébb az ügy megoldásában, hogyha századik alkalommal is leírod ugyanazokat a dolgok. -
válasz
PlayMax #43382 üzenetére
leírtam már, hogy nekem volt már több készülékem, amin helyesbítésre szorult a vásárlási dátum: AirPods, Watch, iPad ... nem egy nagy story, újak voltak, egy telefonhívásomba került, ezt ideje elfogadnod hogy létező jelenség
viszont hozzáteszem, hogy azóta sem derült ki, hogy 3uTools hány ciklust mutatott akkuban, szóval teljesen felesleges ezen pörögni
"Közben kiderült az is, hogy elméletileg használati előzményt mutatott az akku."
ez mit jelent? be volt aktiválva a dobozból kivéve és ott volt a Settings / Battery ? mert akkor nem kérdés hogy tényleg használt a készülék...
vagy ránéztek Coconut Batteryvel vagy 3U-val és több ciklus? akkor sem kétséges hogy tényleg használtde a srác azóta sem ír, szóval szerintem engedjük el
-
Ear001
addikt
válasz
PlayMax #43370 üzenetére
Tényleg ne erőltessük ezt a hülyeséget, amit írsz.
Itt a fórumon is volt egy csomó hasonló eset, az Apple elindítja automatikusan a garanciát, amit módosít a számla alapján. Az ok is elég nyilvánvaló, én is vettem még régen, baráti boltból Mac-et, kitöltetlen garijeggyel, hogy majd akkor írunk rá valamit, ha baj van. Ezt megelőzendő indul automatikusan a gari.
-
-
chatran
őstag
válasz
PlayMax #42298 üzenetére
Hát pénzt én sem adnék ezért az biztos.
Filmeket meg sorozatokat nem is néztünk rajta csak ismeretterjesztő filmeket. Ezek felirattal is élvezhetőek. Kedvencünk a Tiny World, az valami zseniális. Csak FHD a tv, de azon is szinte lemászik a képernyőről.
Van egyáltalán szinkronos tartalom az Apple tv+-on? -
kchris78
veterán
válasz
PlayMax #42039 üzenetére
Majd írok tapasztalatokat
. Még nincs minden fenn nem vettem birtokba teljesen... Telefon 13PM, 16.1-ig nem mertem én se upgrade-elni, aztán meg IPSW-fájlból tettem fel a 16.1-et
.
Ja és a legfontosabb hogy a zasszonynak még el kell mondani, a mondás az volt utoljára hogy nem kell már tablet mert minek.
-
-
válasz
PlayMax #41653 üzenetére
Olyan sim kártya nincs, aminek nincs száma. Esetleg olyan van, ami nem hívható. iPad-be tudsz tenni rendes teljes körű sim kártyát (amin hangalapú szolgáltatás is van) és csak adatkártyát is, de felhívni nem lehet az iPad-et egyik esetben sem, csak az iPhone hívása tud rajta kicsörögni.
-
Sordoran
addikt
válasz
PlayMax #41262 üzenetére
Az csak a MBA-nél volt így tudtommal, tegnap néztem iPad M1 vs M2 videót, és ott az írás/olvasás egyezi sebességet hoz. Processzor teljesítményben hozza azt a 15% gyorsulást, a GPU-ban nagyot ugrik. Viszont mivel az M1 ereje továbbra sincs kihasználva iPad OS-en, így nagyon szűk réteg profitálhat ebből.
-
-
-
-
Sordoran
addikt
válasz
PlayMax #39693 üzenetére
Mivel nem írtad, így nem tudom biztosra, de ha neked is wifi only az iPad, nem is csoda ha nem merül éjszaka. Ellenben telefon ugye mobilhálózat jel erősségének függvényében kicsit és sokat is merülhet. Bár 20-30% merülés egy éjszaka alatt az nem normális.
Feltöltöttem egyik este az iPad-et, igaz hogy nem is nagyon nyúltam hozzá, de 2 nappal később 96%-on vettem kézbe.Ez így kell legyen, ha nem használom, ne merüljön.
Én is minap néztem bemutató tesztjét az M2-es Macbook Pro-nak, hát az tényleg siralmas hogy az SSD miatt annyival gyengébb lett. Bár iPad esetén mivel más háttértár van/lesz így itt lehet szimpla növekedés lesz majd, de az a +20-30% erő semmit nem számít, ha az M1-nek sincs megközelítve se még a határa.Mr. Y: Ilyen helyrerakó hozzászólások kellenek nekem, ne remegjen meg a vásárlás gomb fölött az ujjam.
Videó és kép szerkesztés miatt vettem az iPad-et, nem tervezek gépelős feladatokat. Mármint videókra az a minimális felirat túlélhető a virtuális billentyűzeten, toknak pedig már van egy mágneses ESR ami tökéletes. Egyedül a Pencil 2-t vettem még meg hozzá, a szerkesztéseknél jól jön a precízebb érintés, és szerencsére találtam hozzá (egyszeri) kupont, így nem marha mocskosul drága, hanem szimplán marha drága volt.
-
válasz
PlayMax #39693 üzenetére
Nem teljesen tudok veled egyet érteni, a 12-és Szériával kapcsolatban.
Tény, hogy asszony 12 Mini-je gyorsan merül és a megvásárlása óta már csak 86%-os az akku, de én ugyan akkor vettem a 12-t és mind mai napig 100% az akku és egy éjszaka alatt max 1-2 százalékot zuhan. -
Amilo02
aktív tag
válasz
PlayMax #39693 üzenetére
Fogyasztása nem a legjobb az biztos. A 12.9"-nak van, hogy egy óra átlagos böngészéssel 20%-ot is esik az akku töltöttsége. Igaz, MK-val használva... Ha rajta van a Baseus HUB, akkor még gyorsabban merül.
Még nem próbáltam 100%-ról "egyhuzamban" használni és ezáltal lemeríteni, de szerintem nem bírna ki 6óránál többet. -
válasz
PlayMax #39682 üzenetére
Tudod amíg az M1-es CPU-knak elég a passzív hűtés, vagy a Macbook / Mac Mini-k esetében az a minimális ami van, természetesen figyelembe véve a konkurencia kényszermegoldásait, addig nem hiszem, hogy pont az M1 fogyasztásával lenne probléma
Jó persze, nem egy A15 Bionic, de erőben sem
Hihetetlen sokat gondolkodtam rajta, hogy a 2018-as Mac Mini-t (egyébként a fullos verzió) mire váltsam, 2020-as kiadásra vagy M1-es iPad-ra (bár ebben az esetben az imádott Mini6-om feleslegessé vált volna), végül az egyetlen érv ami meg tudott győzni a Mac Mini mellett az a monitor támogatottság.
Mert valamiért hiába van az M1-es iPad-ban is HDPC2.3-as TB kimenet, akkor sem tudja kezelni megfelelően a külső monitorokat. Ellenben ugyan ez a CPU gépben igen. Ez nálam kifejezetten fontos, hiszen 3, olyakor 4 monitorral dolgozom (amit hozzá kell tenni, az Intel-es 2018-as kihajtott, az M1-es már nem, legalábbis darabszámra).
Minden esetre, ha már az alap témánál tartunk, mint videóvágás, az M1-es gépek futtatnak iPadOS és iOS szoftvereket is, így lepróbáltam a LumaFusion-t is a Mac Mini-n. Az, hogy érintőképernyő nincs ott, úgy vélem kárpótolható a Magic TrackPad-el. Imádom úgy, ahogy van. Igaz, nem hordozható a kivitel, nade ki hordozna magával ennyi monitort?
-
Sordoran
addikt
válasz
PlayMax #39682 üzenetére
Nyers erő tekintetében biztos nem lehet panasz erre a készülékre amíg használja az ember. Viszont szoftveres oldalon nem fogjuk tudni soha kiaknázni teljesen. Mármint többet ki lehetne hozni belőle adott OS-el, így marad az hogy kevesebbet tud, de azt sokkal gyorsabban mint bármi más a kategóriában.
Eddig egy dolog nem tetszik benne, Genshin Impact-et futtatva normál beállításokkal (grafika zöld sávban, tehát nem terhelt) is 5 perc alatt kellemetlenül felmelegszik. Hátha tok segít rajta (ha nem érzem, nincs probléma).
-
-
nederlanden
senior tag
-
-
-
válasz
PlayMax #35657 üzenetére
miért is legyen másoknak sokkal jobb mint neked. Szerintem valamit nagyon félreolvastál. Kinek akartam én itt rosszat bármikor is?! Hol írtam én ilyet, nem is szoktam ilyet írni. Szerintem leírtam a tapasztalatomat, és rábíztam mit csináljon. Én nem lelelem ebben örömömet, sőt ahol tudok segíteni próbálok. Azt meg igen szóváfogom tenni, amit te itt hirdetni akarsz, és kijelented, h márpedig az úgy van, hogy direkt lassítják stb. Lehet olyan ige, hogy akksi időcsökkenés, vagy akár lasuls is, de ott az esetek 97%-ban valami áll a háttérben. ezt ilyenkor ki kell deríteni.
-
válasz
PlayMax #35202 üzenetére
segíthetek valamiben, van kérdésed? vagy mi a mosolygás témája?
A8 van benne, ami az iPhone 6 CPU-ja, ami az iOS 12-t kapta meg utoljára, tehát utoljára 2018ban, 3 évvel ezelőtt !!!!!!
és őszintén? még iOS 15tel simán használható marad, DE nekem a 11ProMax és 12.9Pro mellé feltünően idegesítő lenne az összes pici akadás
De ha nem lenne pénzem Mini 5re akkor simán használnám így is. Minden funkció tökéeltesen ment vele: több ablakos mód, bögészés, youtube, stb akár minden egyszerre.
Egy dolog miatt kizáró nálam: ahogy említettem autóban ez a navigációm, és nem érek rá vezetés közben várni arra hogy a lefagyásból magához térjenek az appok - nekem minden azonnal kell hogy működjön
-
válasz
PlayMax #35179 üzenetére
Igen, látom, hogy más felhasználásra, mint amit a kérdező ír, kevesebb is elég. 10-12 éves gyerekeknek akik az OP szerint sokat játszanak, és a 64 gigán elvannak, valószínű nem lesz elég a 32-es. Látom te nem töltesz le 1-2-3 gigás játékokat, az OP gyerekei le fognak.
-
válasz
PlayMax #35156 üzenetére
Nem érzed tényleg, hogy hülyeséget állítasz?
Pl iPhone 5C-nél sem tapasztaltunk lassulást (feleségem telefonja volt, kb 1 éve cseréltük le, de még a fiókban megvan. 5 évet szolgált, és volt olyan, hogy 0 szabadtárhellyel, de még akkor sem volt lassulás, és mindig friss rendszer volt rajta. Vagy APPLE IPAD 5 A1822 (2017), mindig legújabb os volt rajta, és sosem volt lassú. És akksi csere sem volt. 4,5-es korában 1x vagy 2x kikapcsolt nagy hidegben, addig sosem volt semmi baja és utána sem.
De mondhatnám a 4s, és az 5s telóm is, amik voltak.
-
Semin
őstag
válasz
PlayMax #35156 üzenetére
Van/volt: 4/4S/5S/SE/6S/8/XR, iPad4/Air2/Pro, Macbook Air 2018 , mindig az elérhető legfrissebb szoftverrel. Soha egyiken sem volt gondom a sebességgel frissítés miatt. Többségük ma is szolgál a tágabb rokonságban, semmi gond nincs velük. Bár néha nem árt 1-1 akkucsere
-
válasz
PlayMax #35148 üzenetére
most mentem egy kört az autóval, a multitaskot jobban viszi mint az iPadOS 14
14en simán beszaggatott a spotify, amikor Waze mellett második ablakban használtam - most teljesen jó, nem laggol, mind a két ablak jól üzemel
amúgy meg, ha nagyon belassul, veszek egy Mini 5öt - úgyis jön a Mini 6 és hátha lesz aprón valami jó vétel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest