- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
válasz
Divinity #35868 üzenetére
Érdekes a felvetés, igazad lehet valószínüleg csak a megszokás beszél belőlem. (Tuti a profit az ok)
@Alex91:
Nálunk legalabb annyira személyes mint a teló, nem tudnám párhuzamosan használni az asszonnyal.
Mindkettőnknek pro van, semmivel sem drágább mint egy teló. (Nem is a Flagship) -
SharpSA
veterán
válasz
Divinity #34978 üzenetére
Gyengébb fény mellett pont nem jó nekem a sötét háttéren a fehér betű, mert a szöveg "beleég" a retinámba és ha máshová nézek, akkor is látom a szöveget. Pedig automatán, kis kijelző fényerővel olvasok. Nekem ezért nem jó a sötét mód. Nappal meg ahogy írod, kb vakulni lehet vele, csak a szöveget látni nem nagyon, főleg hogy sok szöveg nem fehéren van, hanem például kékkel, lásd telefon app...
-
HardRic
addikt
válasz
Divinity #34717 üzenetére
Ez igaz, szerencsére elég keveset muszáj használnom. És végre annyit megcsináltak, hogy fektetett iPadnél is használhatóak. Legjobb a sliedover lenne, nem is értem miért nem lehet kirakni őket úgy, hisz az az iPhone szélessége.
szerk: wow, lett iPad nézete a revolutnak. szóval még egyel kevesebb app aminél iPhone nézettel kell szenvedni.
-
kchris78
veterán
válasz
Divinity #34714 üzenetére
abszolut jol irod, ezt latom en is.. ezert gondolkodtam egy s7 plusban. 12col, 5G az ara meg azert eleg sokkal kedvezobb... raadasul tud DC dimminget ezert nincs nagy ellenerzesem az AMOLEDjukkel szemben. De tenyleg lejon a tesztekrol is hogy az atomstabil mukodesbol lejjebb kell adni.. Nagyon eladnekom van, nem tudom az ipad 2017es modellje meddig lesz meg valamennyire piackepes, meddig adnak ra meg ki majd ujabb iPadOS-t. 2018as iPaddel ugyanabba a sz.rba lepnek bele, a 2020-as meg nem olcso..
Van ahol 60ért számítanák be, szerintem elég pofátlan, 2x lejön nekik a haszon.Megvan a 2015 beta rossz működése, a folion a nyelvek cseréje nem mindíg jön össze...
-
parandroid
félisten
válasz
Divinity #34595 üzenetére
Visszaolvasva tényleg nem írt ilyet, csak a sok dupla tagadós szerkezettel, meg a fölösleges, felháborodott ömlengéssel borzasztóan nehezen értelmezhetővé teszi a posztjait.
No meg azzal, hogy eleve 3rd party appot ajánlott, végső soron irreleváns volt az első hozzászólásra az eredeti kérdésre vonatkozóan.p
-
válasz
Divinity #34595 üzenetére
Szia. Csak egy tényt írtam, hogy ez volt ott (nincs más progi, azaz a wa által kiadott sw nincs). Az értő olvasás hiánya nem az én hibám. El szoktam ismerni ha tévedek. Volt is rá példa. Akkor lenne igazad, ha azt írtam volna: de ez az app store-ban volt. Na ezt lehet így érteni. Hidd el nem kötekedem, de ez már sok. Nem offolom tovább be is fejeztem. Nincs értelme. Mindenkinek köszönöm a kiigazítást. Szép napot nektek.
-
honeypot
tag
válasz
Divinity #34538 üzenetére
Nekem is van YouTube premium előfizetésem, először play music is volt hozzá, az nem is volt rossz. De próbáltam a YT musicot és a hangminőség valami borzasztó volt a Spotifyhoz képest. Feldobott olyan zenéket is amiket vérpistike töltött fel miután agyontömörítette a videókat. Ezeknek kb. olyan hangja van mint a pléhre hugyozásnak. Aztán gondoltam, hogy ha van egy videoklip YouTube-on azt meghallgathatom YT musicon is, de a Google-nél nem így gondolták, mert találkoztam olyannal ami videóban megvolt, de YT music nem találta. Így nálam zenére maradt a Spotify, az indiai yt premium meg jó a reklámok miatt.
-
tybsen
addikt
válasz
Divinity #34456 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a segítséget.
Hajlok az air felé valóban, megnézem még egyszer a kettőt összehasonlítva kicsit jobban élőben aztán meglátjuk. Tényleg nem egyszerű döntés.
Már megnéztem mindkettőt tulajdonképpen az air is bőven sok ahhoz amihez nekem egyáltalán szükséges (eddig egy 2016-os 2GB RAM Galaxy Tab 10" volt illetve egy 13" 4GB Chromebook) a tablet valójában csak arra lenne használva amire egy átlagos felhasználó is használja: felkapni a kanapén böngészni YouTube videók fényképek ez-az aztán kész... De semmi professzionális munkára nem tervezem használni esetleg majd valamikor tényleg egy kis irogatás a tollal ha veszek egyáltalán hozzá.. de mindent gyorsabban megoldok billentyűzettel szóval az sem szempont igazán).
Alapvetően egy androidos tabletet (androidos tablet topic ban is nagyon segítőkészen segítettek a srácok) szerettem volna venni 200-300 € körül de arra gondoltam hogy ha már kiadok pénzt, akkor inkább kicsit többet / maximum dupla annyit és akkor van egy biztosan normálisan működő cucc ami hosszú évekig működik ill. támogatott és nem csinál ősz hajszálakat. Ezután pedig jött hogyha már amúgy is ennyit kiadok akkor inkább lehet hogy értelmesebb egy iPad, bár a formátumot őszintén szólva nem szeretem és videózásra nem annyira jó, de vannak hozzá normális alkalmazások és minden gördülékenyebb/jövőbiztosabb. Szépnek találtam a Galaxy S7/S7+ is, de az előbbi a 6GB RAM, utóbbi a méret miatt inkább mégsem. Már a böngészés ben is jobbnak találtam az ipadeket. Ráadásul a mostani androidos Pixel és chromebook gesztusvezérlés mellé jobbnak találok egy iPad-et használni, hasonlóak a gesztusok.
-
válasz
Divinity #33880 üzenetére
Én csak az ősrégi, hagyományos felületet használtam, futólag, szóval nekem új.
A kérdés a desktop módra irányul, hogy bill+egér/érintőceruza kombóval lehet-e notiként használni a régebbi készülékeket, ha azok frissültek 14.5-re?
Itt mondjuk a 2017-es Pro-kra gondolok... illetve nem is tudom, a sima iPad is használható így? -
tyuxy
tag
válasz
Divinity #33855 üzenetére
jogos mondjuk jelenleg az új air is majdnem ott van a tavalyi pro árában így gyakorlatilag véleményem szerint megéri a 30-40k felárat de abban viszont igazad van hogy így meglenne a tok vagy a pencil is mellé egyből
... nehéz szülés
pencilt még sose használtam hogy őszinte legyek, de igyekszem döntés előtt azért kipróbálni a gépeket!
köszönöm mindenkinek a segítő véleményeket -
wm2
őstag
válasz
Divinity #33571 üzenetére
Qrva jó dolog a 120 Hz, le nem mondanék róla! Viszont cipelni a 12,9-est az XDR miatt az más kérdés.
Laptop vs. iPad. Én már csak torrentre meg 1-2 old school játékra használok laptopot. Simán kiváltható de erősen felhasználás kérdése is. Engem az Office appok és egyéb Win only dolgok szerencsére nem érintenek. A Raw anyagok kidolgozásához meg bőven elég nekem a Snapseed is sokszor. Abszolúte jól elvagyok iPad-en.
@V.Stryker Az A10X nagyon jól bírja a strapát. Minden smooth. Szerintem úgy kb. 2 évig még.
-
SeatZola
őstag
-
Noxy
veterán
válasz
Divinity #33216 üzenetére
de igen is lenne létjogosultsága annak, hogy a celluláros tudjon hívást is kezelni
[Találd meg a csapatod, és légy a történet részese. ] -
Noxy
veterán
válasz
Divinity #33199 üzenetére
kikaptam a simet, bele egy Samu tabletba és már tudtam is használni amíg nem volt kéznél másik telefon.
Ezek nagyon gyenge érvek hogy nincs tartalék iPhone-d, de samu tabod viszont van. Most én mibe rakjam be a SIM-t, ha lehal vagy összetörik a teló? 3GS-be vagy 5S, vagy SE-be, vagy 6S-be, + még ott van az e-SIM-s AW.
Ja, a cell..iPad-t meg sem említettem, mert azzal nem lehet telefonálni. -
HoppMaster
aktív tag
válasz
Divinity #32566 üzenetére
Értettem én elsőre is a kifogásolt hozzászólásodból
Mivel komolyabban most ismerkedem az iPad témával azért értetlenkedek néha picit.
Mondjuk igen a cél az lenne iPad, Apple pencil és Magic Keybord trió első körben s laptop kiváltása.
Most puhatolózom miaz ami hátrány lenne a komplett csere után. -
HoppMaster
aktív tag
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
Divinity #32522 üzenetére
Van 256-os is Air-ben
, de ez a 120Hz akkor kicsit aggasztó a szinek terén valahogy nem kiforrottnak tűnik nekem.
Hááát nem vagyok egy nagy ipari felhasználó, zenét sem szerkesztek.
Gondoltam mellé venni még egy Apple Pencilt is a rajzokhoz.
Elvileg akkor az Air-el nem nagyon nyúlnék mellé, ha azt választom? -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Divinity #32317 üzenetére
“Kapudrog az Apple termékek felé
”
Hogy ez mennyire igaz (de bármelyik Apple cuccra is igaz)Én december elején: fúújj Apple...
Én december közepén: berendel egy i12 Mini és egy i12.
Én január elején: Sír a telefon egy óráért.
Én tegnap: kell ez az iPad!!!Kapja be az Apple...
-
Chrystall
senior tag
válasz
Divinity #31994 üzenetére
Ember, az iCloud mentés nem a kizárólagos mentése dolgoknak az iPad-en,. Akkor mi a frászért kéne bekapcsolnom, ha úgsis mentem iTunesban? Mikor reseteled az eszközt, akkor is felajánl több opciót, nem csak az iCloud-ot, hogy onnan töltsd vissza a dolgokat. Honnan kéne azt nekem tudni, hogy amit felajánl mint egyik opció backupolni, az nem is backupolás, csak ilyen szelektív mentés? Sehova nincs odaítva. Én abból indulok ki, hogy van egy Blackberry telefonom, ha annál a szoftverével csinálok egy backupot, olyan mintha egy lemezképet csinálna, visszarakom, és megvan minden ami azelőtt. Windows dettó ugyan ez volt, mikor új HDD-t vettem. Ki a fene gondolná, hogy csak az Apple ilyen, hogy mégse ment le mindent.
-
válasz
Divinity #31877 üzenetére
Egy bizonyos szint felett, alig észrevehetők a különbségek, hiába a gyorsabb erősebb hardver. Nagyon kevés az olyan user aki ki is használja. Én Kb iphone 8 óta érzem ezt, most xs-t használok 2 éve, de nemigazán van ingerem lecserélni a 12-re, mert semmivel nem lennék előrébb. Ez csak szubjektív vélemény persze.
-
Divinity
őstag
-
HIJ
őstag
válasz
Divinity #31570 üzenetére
Reméljük nem sokáig. Jövőre indul az érték szerinti garancia idő, amiben Apple nagy ász (mármint a magas ára miatt
) és így könnyen 3 év gari járhat rá...
Én pl ezért is várok a teló vásárlással...
-
Parson
addikt
válasz
Divinity #31469 üzenetére
Air 4. Bár ahhoz nincs olyan klafa Logitech Combo Touch, mint az iPad 8-hoz. Viszont van apple pencil gen.2... egyéni döntés, én most kezdtem el belakni tegnap az iPad 8 32 GB-ot, és még van 15 Giga szabadon, ugy, hogy semmit nem töröltem eddig le... nekem tuti elég lesz, mivel szinte minden online van, meg van NAS-om is.
-
xhege
veterán
válasz
Divinity #31447 üzenetére
Köszönöm a javaslatot és a megerősítést. Áttekintve az alkalmazásokat amire szükségem van:
Böngészés: Safari
Videó: Youtube
Pénzügyek: Erste Mobilbank, Curve
Shoping: ebay, Jófogás
Levelezés: Gmail, Apple saját levelezője, ami a cégés leveleimet kezeli
Naptár: Apple saját naptára Google naptár szinkronizációval (közös céges naptár Google)
Üzenetek: iMessage
Word, PDF, Excell dokmentumok olvasása (word esetén szerkesztés): erre szerintem jó a Pages, Numbers
Fotószerkesztés: Snapseed
Felhő: iCloud, Google DriveHát azt hiszem ennyi.
Így összeírva is elégnek tűnik egy iPad+billentyűzet talán. A 32 Gb elég lehetne, mert most az iPhone11-en (64Gb) is 25 Gb van használatban. A legtöbb dolgom felhőben van. Azonban attól tartok, hogy maga az új OS frissítések is egyre több és több tárhelyet igényelnek. Jövőtállóság szempontjából elgondolkodtató egy legaláb 64 Gb tárhely. 64 Gb viszont csak az Air 3-ban van. Az iPad 8 következő lépcsője a 128Gb, ami már 170 körül mozog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest