- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Ide is bedobom a tech2-os infot(ha meg nem
volt) a varhato uj keszulekerol“hírek szerint lesz M3-as iMac, 13 hüvelykes MacBook Pro, Mac mini, MacBook Air, illetve jön az új iPad mini, az iPad Air, a 11. generációs iPad, illetve egy nagyobb iPad Próról (14 hüvelyk) is voltak már pletykák”
-
télen le kell zárni a fúvókákat, ez egyértelmű
nyáron pedig egy kis rést hagyok, hogy hűtse
hőérzetet természetesen befolyásol, de csak és kizárólag beindításkor, nyári kánikula során kell levenni és kinyitni azokata középső fúvókákat, illetve akkor ha ülnek hátul - mert így hátra tényleg elég kevés kraft megy
de alapvetően én nagyon szeretem, nekem mágneses Ali-s tartók (2 db) fogja meg, stabil mint a forint (
)
-
Mátésum
aktív tag
Köszi. És Szabinagyurnak is. Sajnos a bluetooth csatlakozás minden alkalommal nem opció, mert a feleségem kiakad. A k375s jónak tűnik, csak egy céges csere lehetősége van, ide kell új eszköz. Otthonra nemrég vettem egy Dell multidevice billentyűzetet, 40.000 forint volt, nagyon profi, csak windowsos, és azt hoznám be, otthonra meg menne egy Apple parancsikonokkal ellátott cucc. Ezek a Logitech mx billentyűzetek nagyon tetszenek, kár hogy nincs magyar belőle.
-
umfrider
senior tag
Ez jónak tűnik, megnézem az ÁSZF-et du.
Simple-nek találtam a biztijét, de az szinte csak a kijelzőcserét és a lopást sulykolta. ASZF-et nem találtam a honlapon, így írtam az ügyfélszolgálatnak. (Pedig elméletileg ugyan az a cég, de a hello honlapja mégis feltünteti a törést)
Csak érintő cserével, vagy kijelzővel nem vagyok előrébb, teljeskörű törésre vonatkozót szeretnék (pl vodafone)
-
Rage47
veterán
-
-
sebgutkopf
őstag
De jó! Köszi!
Ebben tényleg nincs reklám és milyen meglepő módon meg lehet írni egy számológép appon úgy, hogy nem foglal 100+MB-ot.Mondjuk azt se nagyon vágom, hogy egy számológépen mit kell állandóan fejlesztgetni, tudtommal az alap matematikai műveletek végrehajtásának az eredménye nem változik az évek során. Vagy akik variálnak azok addig rosszul számoltak?
-
eihwaz
tag
Alapvetően erre voltam kiváncsi amit írtál. Egy magic keyboardom az most is van. Ezt tudom használni. Már csak egy egeret kell szerválnom, csak nem tudom, hogy az apple elcseszett lapos egere ad-e pluszt mondjuk egy logitechez képest, vagy vegyek valami más gyártó általá készíttett bluetooth egeret.
-
-
-
xhege
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad Air - 16 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest