- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Caldera1 #42330 üzenetére
Simán kaphatott egy kis vizet a jack csati, összezárva az ellenőrző pineket, amitől azt hitte csatlakoztatva van egy füles. Olcsón megúsztad ha ezzel megjavult, bár én azért megpróbálnám párátlanítani egy kis rizzsel úgy 24 óráig. Biztos ami tuti.
És igen, ezzel kellett volna kezdeni - Ráborult a víz. -
-
kchris78
veterán
válasz
Caldera1 #25086 üzenetére
Ujra itt! Azota hogy szuleim lenyultak tolem az Air2m 1-2 eve beneveztem sok tepelodes es gondolkodas utan egy iPad Pro 10.5-re. Ez jott ki vegulis nyerteskent a 2019-es iPad-del szemben... Hihetetlen hogy hasznaltan joarasitva 2 eves modellkent sok mindenben mennyire tobbet tud es olcsobb egy mostani nem Pro-nal... Szerver uzemeltetes miatt kell sok parhuzamos app es 4GB kellett. Maga a keszulek uj.. Egerrel hasznalva folosleges igazabol aggodni a tisztitas miatt
. HIHETETLEN hogy vegre meglepte ezt az apple, a valamennyire engedelyezett split meg hasonlokkal egerrel billenccsel el tudom kepzelni hogy VEGRE egy ilyen univerzalisabb tablettel is meg tudom oldania dolgokat nem kell vegre notebookot magammal cipelni... Meglassuk. Ami fajo hogy nincs ingyenes vagy egyszeri dijas SSH kliens amit rendesen background modban lehetne hagyni.. Meglassuk!
-
Urgot
tag
válasz
Caldera1 #25089 üzenetére
Csak a kijelző élvezeti minőségét rombolja le szerintem a fólia, ha vigyázol rá és nem teszed kulcsok közé, és rendszeresen tisztítod akkor nem fog össze karcolodni. De én Tokot se tennék rá, igazából sose nem is használtam, mert rengetegszer olvastam olyat, hogy maga a tok karcolta meg a készüléket. én passzív tollat használok az iPad hez, mert nem bírnám elviselni hogy kopog a kijelzőn, mint a gyári pencil. Én így használom problémamentesen aztán te majd eldöntöd hogy hogyan szeretnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest