- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondja is a srác a videóban, hogy rengetegen nem veszik észre, vagy van akinél alig tűnik fel. Mindegy, idén biztosan kell egy új mini, úgyhogy megveszem úgyis. Az bosszant hogy az anno 50 ezerbe kerülő cerka2 nem fog vele működni, csak az új cerkapró vagy az usbcerka. Azt hiszem, itt az ideje hogy majd nézzek hozzá valami 3rd party pencilt, úgyis csak írásra és szövegkijelölésre használom mostanában.
-
Parson
addikt
Kinek mi a normális... nekem az, ha ebben a fórumban is nyugodtan (és nem idegbeteg módjára rángatod) scrollozok le-föl, ha akarok, és ez a 6-oson nagyon zavaróan jelly scroll-os volt. iPad mini 7-est még nem próbáltam... viszont a sima iPad 8-asomon újra teszteltem, és bizony ott is van (csak fektetett képernyön), mint minden panelen, csak épp sokkal kisebb, már számomra is alig érzékelhetö mértékben.
-
bmakszim
őstag
Nekem működik a kétujjas nagyítás, de csak akkor, ha legörgetem, hogy eltűnjön alul az új menü (személyek, emlékek, háttérjavaslatok, meg a hasonló a gép jobban tudja helyettem dolgok - szerencse, hogy ezek ki lehet kapcsolni a fr*cba).
Mindenesetre jó szar az új fotók. Utálom az ilyen céltalan, új funkciókat nem tartalmazó, pusztán UI-t átvariáló frissítéseket. Mintha úgy volnának vele, itt ez a csapat UX-es, adjunk már nekik is valami feladatot.
-
kezo0
addikt
OK, ez csak egy kis tréfa volt, de komolyra fordítva, nekem máris van egy bugom (már, ha ez annak számít, de én annak tekintem, mert kissé idegesítő).
A fotók indexképei alapból túl kicsik nekem, én eggyel nagyobb méretben szeretem őket látni ill. tallózni. Eddig egyetlen kétujjas húzással nagyobbra állíthattam őket, amit aztán az alkalmazás meg is jegyzett. Most ez nem működik, a két ujj széthúzása egyetlen képet nagyít ki. Az indexképek nagyobbra állításához alul a kis fel/le nyilas ikonra, majd a nézetbeállításokra kell bökni, és azon belül a felnagyításra. Nem lenne nagy dolog, ha utána az app megjegyezné ezt a beállítást, de nem teszi. Legközelebb megint a pici indexképeket mutatja – még akkor is, ha végig megnyitva hagyom a fotókat, csak átváltok másik appra, majd vissza a Fotókra…
Mindenkinél így viselkedik? -
zioncsabi
tag
Koszi 👍
Elotte meg egy gyors kerdes, ha valaki tudja a valaszt
Nem touch id-zek. Viszont a 6 szamjegyu pin code-ot le akartam cserelni 4 szamjegyure. Viszont olyat mar nem talaltam, csak egy 8 karakteres (nagybetu+szam kombo) gepelesi lehetoseget. Valahova mashova dugtak e 4 szamjegyes pinkod lehetoseget, vagy kifrissitettek?
Ide, a prohardverre, amikor megnyitom, latszik, hogy be vagyok jelentkezve. Viszont mindig be kell lepnem az adatlaomhoz, hogy megtudjam, erkezett-e uj hsz a kedvencnek bejelolt topikokhoz, vagy nem? Mit kell atallitanom, hogy lathato legyen ez az info egybol?
A telexponthu-n, ha megnyitok egy cikket es egy fotoval van illusztrlva valami, akkor nagyon sokszor nem jelenik meg maga a foto. De sokszor meg az sem, hol hol lenne a foto helye (tehat nincs egy felulet, ahol az lenne lathato, hogy itt egy beagyazott dolog van, csak hiba tortent, ezert nem megjelenitheto). Mit kellene atallitani, hogy minden beagyazas lathato legyen? -
zioncsabi
tag
-
kezo0
addikt
-
Nekem is folyton szar, ez színtisztán a facebook sara, hogy app, vagy a háttérben lévő rendszer azt nem fogjuk megtudni és várhatunk mire kijavítják..
Emelett a messenger is folyton hülyeségeket mutat az appon belül. Például új üzenet Józskától, megnézem, a kis visszanyílon azt mutatja hogy van még üzenet, ugyanígy az app badge, visszalépek, nincs új üzenet és csak akkor tűnik el a +1 ha belépek mégegyszer megnézni Józska üzenetét..
Szóval ez ilyen, néha megjavul, néha rosszabb. Ami engem a legjobban idegesít az a messengerben küldött képek. Ha az utolsót akarom megnyitni akkor az esetek 60%-ban nem azt a képet mutatja hanem az előzőt és kábé lehetetlen kinagyítani az utolsót..
-
moleculez
veterán
Az én voltam, sztem a BT nem erre való ma már.
De az almás cuccokon soha nem is lehetett ilyet. Hogy a régi Javas telóról hogy lehetne kimenteni a képeket? Sztem kábelen gépre. Vagy ha van benne microSD akkor arra, és akkor onnan. Emailben elküldeni őket esetleg, tudom nagyon prosztó megoldás, de na'.
-
Aureal
őstag
Nem android, sima java alapú Samsung S5611.
(Megjegyzem a telón csak bt. van, tehát nyilván evidens azon a legegyszerűbb a fájlcsere. Ergo az ipad miért is használ bt. átvitelt a kiegészítőkhöz stb.? Azért nem egy floppy kategória még elavultságban, max ha vki 4k videókat akarna rajta dobálni. De nyilván javás telóról pár 2-3 m.pix. fotót átküldeni icloud archiválásra nem múlt századi igény volna még.) -
-
-
-
krokk
senior tag
-
Drenadar
veterán
-
bollokcs80
Korrektor
-
prime77
aktív tag
De nincsen internet, ahol ezt megtenné az ember.
Várostól messze, esti időtöltéshez kellene, ahol nincsen senki és semmi.
Én úgy gondoltam ezt mint mikor a televízióra rákötöm a külső HDD-t.
A tévé látja az mkv fájlokat, ott kiválasztom az adott mkv filmet, majd megnézem a filmet.
Így megy az Ipad Pro-n a dolog?
Gondolom nem.:/ -
Hát sajnos igaz. Közben megtaláltam. Idézet a cikkből: [link]
“Szóval végeredményben az Apple TV+ a vetélytársakkal szemben egész tűrhető ár/értéket ad – vagyis adna! Jelenleg ugyanis még nagyon az elején jár a cég az egésznek, ugyanis összesen 8 sorozatot tudunk megnézni ezért a pénzért, ebből is a legtöbb 3 résszel érhető el jelenleg. Még érkezik majd 2-3 sorozat novemberben, ezután havi egy új. Jól látható, hogy a Netflix több mint 5000 elérhető sorozatos és filmes könyvtárához képest ez jelenleg rettentő gyenge.
Ezzel szemben az Apple 1890Ft/hóért végeredményben ad nekünk néhány sorozatot, de továbbra is fizetősek maradtak a filmek, maga az iTunes Movies Store, ami miatt az egész megérné.”
Aki társulna a bérlet havi ezezrér a MediaMarkt-ba apple tulajoknak üzleti ötletemhez, jelentkezzen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest