Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• smc
    addikt

Egy ideje a megnyitott facebook appon belül, a kis csengettyű ikonon nem jelenik meg a piros badge, ami mutatja, hogy hány értesítésem van. (Magán az iPad főképernyőjén, a fb appnak az ikonján megjelenik ez a badge, de ha bent vagyok a fb appban, ott nem jelenik meg az állapotsoron.)
    Ez kb. az iPadOS 16.2 óta (?) van így, de egyáltalán nem biztos, hogy az oprendszer miatt van, mivel ugye a facebook appot is folyamatosan buherálják - még az App Store-ból lejövő frissítések között is. Szóval én inkább az appra gyanakszom.
    Igazából mindegy is, mi az oka, de tapasztalja más is? Ha igen, talált rá valaki megoldást? Vagy majd egy frissítés egyszer csak megoldja...?

Nekem is folyton szar, ez színtisztán a facebook sara, hogy app, vagy a háttérben lévő rendszer azt nem fogjuk megtudni és várhatunk mire kijavítják.. :)

Emelett a messenger is folyton hülyeségeket mutat az appon belül. Például új üzenet Józskától, megnézem, a kis visszanyílon azt mutatja hogy van még üzenet, ugyanígy az app badge, visszalépek, nincs új üzenet és csak akkor tűnik el a +1 ha belépek mégegyszer megnézni Józska üzenetét..

Szóval ez ilyen, néha megjavul, néha rosszabb. Ami engem a legjobban idegesít az a messengerben küldött képek. Ha az utolsót akarom megnyitni akkor az esetek 60%-ban nem azt a képet mutatja hanem az előzőt és kábé lehetetlen kinagyítani az utolsót.. :W

Új hozzászólás Aktív témák