- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
agy73p
senior tag
Igen, igen, a wirelessre gondoltam, az is bluetoothon működik, vagy rosszul gondoltam?
Ha így van, akkor bocs!!Tehát a már meglévőt lehet vhogy csatlakoztatni?
#33635 tl-x, #33636 kkdesign:
BT-s billentyűzetem otthon nincs, akkor azt be kell szereznem, tokkal együtt lenne a legjobb.#33637 peterkeT:
mit lehet egy ilyen tolltól elvárni? És miért nem jók az utángyártottak?Mindenkinek köszi az ötleteket és a tanácsokat!
-
FerencF
kezdő
Tehát nem az Apple dolga megcsinálni, hanem én vegyek negyed millióért másik tabletet? Remek. Van még ötleted? Minimum 5 évig nem veszek másik tabletet. Szerintem te még életedben nem használtál rendes billentyűzetet, ha neked az Apple billentyűzete tetszik. De sajnos a jelen probléma miatt tényleg el kell távolítanom a Google billentyűzetet. Csak tudnám, hogy akkor minek a lehetőség, hogy másikat is használhatok.
-
-
kenand
veterán
Rákérdeztem direktben, nem én néztem be sajnos....igaz most már pontos típuszámot fotóztatnék, de jóhiszemű voltam, nem érdekes már. Tanulság legközelebbre.
Már csak az a kérdés tudok vele valamit csinálni, vagy papír nehezék.... bár néhány 10 éves játék felment, 5-6 éves gyerkőcnek még jó lehet.
Family share-val eseteleg meg tudom oldani, hogy a fiam leveszi a tado appot, majd megossza velem?
(#30828) Alex91
Én is gondoltam arr is.
Lehet olyat, hogy én is bejelentkezek azon?
Na valahogy csak tújárunk az apple nyakatekert logikáján....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest