Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
agy73p
senior tag
Igen, igen, a wirelessre gondoltam, az is bluetoothon működik, vagy rosszul gondoltam?

Ha így van, akkor bocs!!Tehát a már meglévőt lehet vhogy csatlakoztatni?
#33635 tl-x, #33636 kkdesign:
BT-s billentyűzetem otthon nincs, akkor azt be kell szereznem, tokkal együtt lenne a legjobb.#33637 peterkeT:
mit lehet egy ilyen tolltól elvárni? És miért nem jók az utángyártottak?Mindenkinek köszi az ötleteket és a tanácsokat!
-
FerencF
csendes tag
Tehát nem az Apple dolga megcsinálni, hanem én vegyek negyed millióért másik tabletet? Remek. Van még ötleted? Minimum 5 évig nem veszek másik tabletet. Szerintem te még életedben nem használtál rendes billentyűzetet, ha neked az Apple billentyűzete tetszik. De sajnos a jelen probléma miatt tényleg el kell távolítanom a Google billentyűzetet. Csak tudnám, hogy akkor minek a lehetőség, hogy másikat is használhatok.
-
-
Rákérdeztem direktben, nem én néztem be sajnos....igaz most már pontos típuszámot fotóztatnék, de jóhiszemű voltam, nem érdekes már. Tanulság legközelebbre.
Már csak az a kérdés tudok vele valamit csinálni, vagy papír nehezék.... bár néhány 10 éves játék felment, 5-6 éves gyerkőcnek még jó lehet.
Family share-val eseteleg meg tudom oldani, hogy a fiam leveszi a tado appot, majd megossza velem?
(#30828) Alex91
Én is gondoltam arr is.
Lehet olyat, hogy én is bejelentkezek azon?
Na valahogy csak tújárunk az apple nyakatekert logikáján....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Robotporszívók
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest