- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Én a mini 6 oldalát néztem ma, ott a 64 GB-os volt talán 289k, és most lement 250k-ra.
Holnap lesz 1 éve, hogy a forintgyengülés miatti áremelés után rendeltem olyan viszonteladótól ahol még nem emeltek árat egy 256 GB-os mini 6-ot, 245k-ért - szóval még most a csökkentés után is jóval drágább, mint 1 éve volt (most a hivatalos oldalon a 256-os 325k, a wayback machine szerint tegnap még 380k volt
Kerestem egy tavalyi, áremelés előtti snapet is, 64-es 200k, 256-os 260k volt.A pencil szerintem így kapufa, a pencil 2 egyik legkényelmesebb tulajdonsága, hogy csak a mini oldalán van, és magától töltődik, nem kell vele semmit csinálni.
-
Alg
veterán
Hasonló használatra (jegyzet, tapicskolás helyett navigálni meg néha nagyon alap videoszerkesztéshez) vettem Metapen A14-et.
Korábban volt egy másik USB-C metapen, az gyárilag zárlatosan jött, elmelegítette a töltést 5 perc alatt, ment vissza.Ez most fasza, amit nekem kell azt tudja - csak azt a tetves LED-et lehetne kikapcsolni rajta, sötétben baromi zavaró hogy folyton fehéren világít a vége, ráadásul rendesen erős fénye van, mint valami zseblámpa
-
consono
nagyúr
Az USD ár (nettó) nem annyira érdekel, az itthoni áremelkedés zavar. 100-120 eFt környékén pár éve az iPad 8 meg 9 jó vásár volt. Most a 10 pont ennek a duplája. És ebben nincs benne a pencil... Annyiért normális notebookot is lehet kapni, de ha jegyzetelni kell androidos tabletet is a feléért, amihez adnak tollat. Értem én, hogy nem Apple, de lassan nem is nyújt már többet az Apple... Én a MacBookot már lecseréltem Windowsos gépre, az iPhone kb. ebben a hónapban megy háztól és csak az iPad marad Apple termék, amíg működik. Utána meg nem lesz tabletem, mert így is egyre kevesebbet van használva...
-
talamasca
senior tag
A Luma Fusion-t is megvettem, de ők korrekten egyszer fizetős modellt indítottak.
Szarrágás az Apple részéről, hogy asztali oprendszer alá egyszer fizetősek a Pro szoftverek, örök free update lehetőséggel, itt meg elkezdik a fejést...
Anno az iLife szoftvercsomag is fizetős volt, de később ha már úgyis megvetted az Apple hardvert, megkaptad ingyen. Ezek az Apple saját szoftverei célhardverre, azaz más rendszeren el sem éred. Így szerintem nem lesz érte nagy kapkodás. Még annak is fizetni kell érte, akik MacOS alatt már megvette. Kicsinyes, pénzéhes hozzáállás. -
umfrider
senior tag
+1
2. gen ipad pro-ban most cseréltettem akkut. 2017 óta használtam, akkor töltve, amikor kellett. Télen, nyáron kocsiban hagyva, össze vissza. Szerintem jól szolgált. 5 év alatt ment le 85%-ra, kb az utóbbi 2 évben volt észlelhető, hogy romlott az üzemidő.
26.000,- Ft volt az akku csere
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Cyberpunk 2077
- 90-es években voltam gyerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi Pad SE Mint Green (8GB/256GB) ÚJ!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest