Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bmakszim
őstag
válasz
Bubaaa
üzenetére
Mit számít, hogy egy autó 1.2, vagy 1.6 literes? Önmagában nem mond semmit. Nem pusztán csak attól lesz nyomatékosabb, több lóereje, tartósabb, vagy alacsonyabb fogyasztású. Ezer más paraméter befolyásolja még, mint ahogy egy iPad teljesítményét, akkuidejét stb. is.
Biztosan kapni keleti tableteket 3x ennyi memóriával is harmad áron, aztán jobbak? Nem.
Az Apple előbb dobja majd a támogatását, minthogy kevés lenne a benne lévő RAM.
Meg miért csak a RAM mérete érdekel? Mi van a sávszélességével? Hány csatornás? Mekkora a késleltetése? Mekkora frekvencián üzemel? Ezek nem is fontosak? És még csak a memóriáról beszélünk, hogy egyéb más paraméterre ne is térjek ki. -
janos68
aktív tag
válasz
Bubaaa
üzenetére
Már megijedtem,hogy velem van gond,de most picit megnyugodtam.Komolyan,milyen kommunikáció ez a vevők felé?Hogy a francba csinálhat ilyet egy gigacég?
Amúgy találtam egy magyar oldalt,ahol 6-ot ír,egy külföldit,ahol 4-et.Örülünk Vincent?
Röhej,de inkább végtelenül szomorú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tárhely szolgáltató választás
- Diablo IV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 10, 64 GB, cellular, 119.000.-
- iPad Mini 7 128gb +garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindegy neki hogy router vagy telefon adja a netet. Én is szoktam telóról megosztott mobilnettel használni.