Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bmakszim
őstag
válasz
Bubaaa
üzenetére
Mit számít, hogy egy autó 1.2, vagy 1.6 literes? Önmagában nem mond semmit. Nem pusztán csak attól lesz nyomatékosabb, több lóereje, tartósabb, vagy alacsonyabb fogyasztású. Ezer más paraméter befolyásolja még, mint ahogy egy iPad teljesítményét, akkuidejét stb. is.
Biztosan kapni keleti tableteket 3x ennyi memóriával is harmad áron, aztán jobbak? Nem.
Az Apple előbb dobja majd a támogatását, minthogy kevés lenne a benne lévő RAM.
Meg miért csak a RAM mérete érdekel? Mi van a sávszélességével? Hány csatornás? Mekkora a késleltetése? Mekkora frekvencián üzemel? Ezek nem is fontosak? És még csak a memóriáról beszélünk, hogy egyéb más paraméterre ne is térjek ki. -
janos68
aktív tag
válasz
Bubaaa
üzenetére
Már megijedtem,hogy velem van gond,de most picit megnyugodtam.Komolyan,milyen kommunikáció ez a vevők felé?Hogy a francba csinálhat ilyet egy gigacég?
Amúgy találtam egy magyar oldalt,ahol 6-ot ír,egy külföldit,ahol 4-et.Örülünk Vincent?
Röhej,de inkább végtelenül szomorú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindegy neki hogy router vagy telefon adja a netet. Én is szoktam telóról megosztott mobilnettel használni.