- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
Hát akkor erről pont lecsúsztam... Nem akartam "-" -ba vinni a saját októberi büdzsémet, mivel volt más nagyobb kiadásom is, gondoltam kis naívan majd megveszem 2 héttel később, hogy novemberben legyen a költés. Ezt akkor alaposan benéztem
Javítva az előző hsz-em: gyengén erősödik a HUF, nem esik. De igazából mindegy.
-
Vasti74
senior tag
Ha a forint erősödésével szinkronban, folyamatosan emelték volna az árat az elmúlt egy évben, az OK.
De hétfőn még megérte nekik 240.000 forintért eladni az adott valamit, kedden meg már csak 340.000 forintért??? Ugyan már...
A teljes "bekerülési" költsége egy ilyen terméknek csak töredéke az eladási árnak (és abba már bele van kalkulálva a gyár felépítésétől a vezetők autóinak lízingeléséig minden)
Eleve azért adják az előállítási költség többszöröséért, mert megtehetik - ez eddig OK.
De hogy még rádobjanak 30-40%-ot, egyik napról a másikra - úgy látszik az is rendben van, mert az is megtehetik.
Nem lázadozok, csak elég fura ;-)
Ha a Samsung árazta volna át így a termékeit máról holnapra, furcsán néznének az emberek. De annak, aki 200.000 forintért ad egy táblagép billentyűzetet, bármi megbocsátható ;-)
Ja, egyébként okos lépés volt: kb. a világ minden raktáron lévő ilyen kütyüje elkelt napok alatt ;-) -
DGery
aktív tag
Ahogy fentebb is írták...
kell pár nap, hogy "rendeződjenek" az árak. Megrendeltem, pár nap mire átveszem, nem bontom ki, max visszaviszem...
De teszem azt, ha 3-4 hét múlva 120-ért megy el a jelenlegi, akkoris jól járok...
Air tényleg nagy ugrás lenne ebből a szempontból is, de sajna nem fért most a keretbe... -
Süvi
őstag
A 450$ az nettó. Erre rájön Vám, ÁFA és Artisjus.
Az Apple a következő Ipad generációig nem tervezi emelni a nem dollárban megadott árakat, ezért beárazza az adott piac/ország kockázatát és úgy állapítja meg pl. a magyar árakat. (Azt szeretné, hogy megkapja a nettó 450$-t minden Magyarországon eladott Ipad 10 után).
Figyelembe veszi az USD/HUF árfolyamának példa nélküli volatilitását az elmúlt hónapokban (főleg mióta az MNB "elengedte" az árfolyamokat )
Amilo02: USA árra is jön 8-10%-os ÁFA. (Mi pl. majdnem vettünk kint 14Pro-t, csak épp felment a Dollár középárfolyama 445-re és már nem is érte volna meg annyira, a gari miatt se és nem is nagyon volt készleten)
-
-
HardRic
addikt
Engem már az első Airen is zavart az a kilométer hely a kijelző és az üveg közt. Apple-ön kívül nincs még egy aki ebben az árban megenged magának ilyen ósdiságot. Olyan szinten rontja a kontrasztot az a levegős hézag, hogy úgy néz ki tőle az iPad mint egy 2010-es ZTE telefon. Értem én hogy pusholni kell a vásárlót a drágább cucc felé, na de ennyire?
-
Süvi
őstag
Szerintem ezt javították: A Pegasus az összes Apple-készülékbe képes volt behatolni, most foltozták be a biztonsági rést
-
-
-
-
Süvi
őstag
Valószínű, hogy jön még egy mini ősszel, de szerintem utána már kiváltják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest