- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CharlieDrop #49092 üzenetére
Köszi. Elég Apple módra megoldódott. Mire hazaértem gratulált a 17.6.1-hez (már vagy 8 órája volt bekapcsolva...) és utána simán felment a 18.5. Apple én így szeretlek, legjobb hardver ósdi/gagyi szoftver....
-
válasz
CharlieDrop #49090 üzenetére
Valami ötlet?
-
válasz
CharlieDrop #49085 üzenetére
Több mint egy óra után. Közben iphone-omat simán frissítettem. Félek egy melós apple dolog megint (nincs válasz, ez van, hard reset neki, után előlröl minden aztán talán jó lesz).
-
SharpSA
veterán
válasz
CharlieDrop #48737 üzenetére
Nem mindegy milyen csomagod van. Én az XXL, azaz most már XL csomaggal egy simes iPad A16 128GB-os verziót 244.640 helyett 148.590-ért hoztam el kamatmentes részletre.
-
tl-x
addikt
válasz
CharlieDrop #48737 üzenetére
Én most ott vettem náluk a 16 pro-t 31e kedvezményt kaptam és kamatmentes részletre hozhattam el.
-
Pandimakaay
aktív tag
válasz
CharlieDrop #48562 üzenetére
Es torolni amit mar odamasoltam? Ezekbe. Amappakba sr tudok belepni, pedig latom.
-
atees
őstag
válasz
CharlieDrop #48273 üzenetére
Nem tudom leirni, máshogy, max arra használnám hogy képeket nagyba megmutatni vagy vmi mást, de hogy folyamatosan monitoron használjam, sztem alkalmatlan.
Billentyűzetes tokkal is, sokszor a kijelzőt használom, mert úgy kényelmes az ipad. -
tl-x
addikt
válasz
CharlieDrop #48281 üzenetére
Nekem egy kész szenvedés volt iPaden.
-
consono
nagyúr
válasz
CharlieDrop #48278 üzenetére
Nem, nem a monitoré, az Office-é. Csak az a baj, hogy aki monitoron akarja használni, az valószínűleg komolyabban akarja használni, főleg ha ez az egyik megcélzott use case, ami miatt monitorra akarja kötni az iPadet...
-
tl-x
addikt
válasz
CharlieDrop #48278 üzenetére
Ez igaz. Én csak 2. kijelzőnek használtam kiterjesztve rá a Macbook asztalát.
-
tl-x
addikt
válasz
CharlieDrop #48276 üzenetére
Szerintem amíg nem akarsz rajta dolgozni addig semmi baj nincs ezekkel. De pl.: próbálj meg iPaden csinálni egy táblázatot Excelben aminek az értékeit alul szummázod és legyen belőle egy diagram.
-
tl-x
addikt
válasz
Meg egy csomó funkció hiányzik belőle. De még az Mac-es se olyan szerintem mint a Win-es Office.
-
Zoltn
senior tag
válasz
Addig ugysem erted meg, amig nem probalod ki. Erintesre van optimalizalva a felulet, kenyelmetlen hasznalni egerrel. De leirni nem lehet mennyire.
-
weinmaker
őstag
válasz
CharlieDrop #48255 üzenetére
Vagy ha léteznek is eléggé butított formában. Komolyabb melóra sajnos alkalmatlan, hiába m procis.
-
ULPIUS
őstag
válasz
CharlieDrop #48113 üzenetére
Van neki kétlépcsős, de odáig el se jut a dolog, a macbookon finderben kéri az apple id adatokat az Ipadhez ahogy a fotón látszik, beírjuk jól és kiírja, hogy helytelen, ennyi, nincs tovább. Aztán ma rámentünk arra, hogy elfelejtett jelszó (ami amúgy nem lenne szükséges, mind1), és azt írták vissza, hogy 24 órán belül válaszolnak és madj akkor beállíthat új jelszót
Icloudba simán be tud lépni ugyanezzel az apple id-val böngészőből akárhol kétlécspős azonsítással. -
kchris78
veterán
válasz
CharlieDrop #47909 üzenetére
Meg időmilliomosoknak
. Szüleimnek vettem anno egy Air2-t. Nagyon frenki aksi még mindig használható.. De szegény már használhatatlanul belassult (vagyis az appok a weboldalak szálltak el CPU meg RAM igényben).
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #46137 üzenetére
Nem háromszōg alakú nyíl, hanem kōr és kōrbe forognak benne a vonalak, olyan mint, amikor tōltesz valamit.
-
válasz
CharlieDrop #46098 üzenetére
-
PTomi92
aktív tag
válasz
CharlieDrop #46098 üzenetére
Akkor ez gondolom nem normális, safaritól, vagy youtubetól egyáltalán nem kéne melegednie, jól gondolom?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
CharlieDrop #45825 üzenetére
ISO billentyűzeten nyelvtől függetlenül fel van cserélve az a két billentyű. (Kivéve talán a direkt iPadhez készült smart connectoros cuccokat.)
https://www.reddit.com/r/ipad/comments/jl0ih9/magic_keyboard_replace_with/
-
krx21
nagyúr
válasz
CharlieDrop #45594 üzenetére
Hát nem tudom…
[link]
-
sharp4
őstag
válasz
CharlieDrop #45594 üzenetére
Be.
-
Acula M.D.
tag
válasz
CharlieDrop #45524 üzenetére
Úgy értettem hogy a Macbook Airrel jobban jártam volna, mert idővel rájöttem hogy útközben is szükségem van egy rendes OSre. Az iPaden még a böngetés is kényelmetlen tud lenni, ha sok tabot használok. És ha már ekkora tömeget viszek magammal, akkor azt tudjam használni mindenre (“elvárom” hogy egy ekkora kiterjedésű és tömegű géppel mint az iPad pro+magic keyboard “rendesen” tudjak dolgozni). Az egyetlen előny amit jelenleg látok az a beépített SIM-kártya.
-
Geller72
veterán
válasz
CharlieDrop #45515 üzenetére
Köszi a válaszokat. Linket esetleg kaphatok?
-
Acula M.D.
tag
válasz
CharlieDrop #45496 üzenetére
A fenti diszkusszióhoz fűzném hozzá a tapasztalataimat. 12,9es iPad pro-m (az M1 előtti utolsó változat, de már előtte is volt egy korábbi modell) van Magic keyboarddal. Még egyszer nem hiszem hogy vennék ilyen gépet, főleg nem ezzel a keyboarddal. Szinte minden nap hurcolom magammal. Főleg böngészésre használom a munkában (munkával kapcsolatos dolgokra, mielőtt valaki felhúzná a szemöldökét), néha otthon youtube. Főleg az utóbbi időben húz fel egyre jobban, mert másra számomra túl körülményes a használata. Én még a lightroomot sem bírom ki rajta, pedig mások esküdnek rá hogy mennyire jó használni. Pár napja a Photoshopot próbáltam ki, kb 200-ra ment fel a vérnyomásom. Ehhez jön hozzá, hogy nagyobb! tömege van mint egy Macbook Airnek, amivel egyszerűen egy napon sem lehet említeni “produktivitás” szempontjából. Számomra bármiféle “komolyabb” feladat egy kínszenvedés, sokkal jobban jártam volna az Airrel,( vagy egy kisebb iPaddel, az legalább nem húzná úgy a vállamat).
-
pzstm
titán
válasz
CharlieDrop #45506 üzenetére
Kenyelmetlen twrtalmat fogyasztani rajta a haloban meg airplayel kirakni tv-re a nyaralos kepeket stb
-
pzstm
titán
válasz
CharlieDrop #45500 üzenetére
ha Windows is jó akkor egy Azure-os megoldással simán, ha nem, akkor nem igazán tudok megfelelőt erre (megértelek mert macbook air + ipad Air(M1) kombóval vagyok
)
-
F.B.I.
veterán
válasz
CharlieDrop #45498 üzenetére
Egyértelműen felzabálná. A hardver erős, minden hasonlóhoz képest.
-
moleculez
veterán
válasz
CharlieDrop #45496 üzenetére
Pontosan!
Szvsz ők tudnak valamit, biztos a 2-3 éven belül terveznek valami nagyszabású updatet amit visszamenőleg megkapnak az M-es iPadek. Legalábbis remélem.Persze az sem kizárt hogy csak így optimalizálják a gyártást, olcsóbb egy SoC-t kihányni nagytételben mint 2-3 különbözőt kisebb tételekben. Le van gyártva pl az M1, nem vette fel a mac piac, megy iPadba, vagy fordítva.
Ez utóbbi esélyesebb, ha kijönne valami nagy frissítés akkor inkább megtartják az új vasaknak, ösztönözve a vásárlást.
-
Kikike
tag
válasz
CharlieDrop #45380 üzenetére
Jaja. Csak kicsit részletesebb útmutatóra gondoltam...
-
koby11h
őstag
válasz
CharlieDrop #44437 üzenetére
Köszi, ahogy olvasgattam még éjszaka hát tényleg nem látok reményt rá.
Marad akkor a szinkronizált mappa a fotók nézésére és a Safari egyéb böngészésre amíg az megy.
Majd beszélek a fiával, hogy mi legyen a továbbiakban. Küldjön németből egy újabbat... -
Parson
addikt
válasz
CharlieDrop #44239 üzenetére
Arról nincs infóm. Tavaly is külön eseményen jelentették be októberben.
-
Parson
addikt
válasz
CharlieDrop #44234 üzenetére
Ezt az infót milyen hírre alapozva mondod? Komolyan érdekelne.
mint fentebb írtam, 2019 őszével kezdődően 2022 őszéig minden évben ősszel jött ki egy új generáció. Semmi nincs kőbe vésve persze, de ez most 4 éve a trend. Ezen most változtatnának? Vannak erről újságírói pletykák? -
válasz
CharlieDrop #44187 üzenetére
Talán majd ha lesz 3rd party appstore, amit ha jól emlékszem jövőre kell nekik engedélyezni valami EU-s szabályozás miatt. Addig minden a safari motorját használja, még a chrome is.
-
consono
nagyúr
válasz
CharlieDrop #44187 üzenetére
Saját motor nem várható, az valami Apple policy miatt van. Az inspect passz, beletehetnék, de én személy szerint arra sem nagyon látok esélyt egy konzumer eszköznél... Józsi bácsi nem csinál olyant
-
válasz
CharlieDrop #44153 üzenetére
Köszi! Akkor Air 2-re valószínűleg tényleg csak rosszul emlékeztem.
-
válasz
CharlieDrop #44140 üzenetére
Vagy az is kehet, hogy az én Air 5-öm rosszabb, mint egy Air 2 és egyedi hiba. De persze az se kizárt, hogy rosszul emlékszem.
Nálad az Air 5-nek van bármiféle mély hangja? Nálam szinte semmi és az hiányzik legjobban belőle.
-
válasz
CharlieDrop #44117 üzenetére
huu, jó tudni hogy van ily topic is
köszi
-
Semin
őstag
válasz
CharlieDrop #43577 üzenetére
Azokat anno nem is hamisították ilyen jó minőségben.
AP/AP2-ből én csak olyan hamisítványt láttam láttam, amit fel sem ismert rendesen a telefon. Csak BT bohóckodás árán lehetett kapcsolódni. Persze ez csak az én tapasztalatom.Viszonyt az tény, hogy a 3-as és a pro/pro2 szériánál nagyon-nagyon körültekintőnek kell lenni.
-
consono
nagyúr
válasz
CharlieDrop #43541 üzenetére
Pont az OS miatt írtam én is amit írtam, a vassal nincs semmi gond...
-
xhege
veterán
válasz
CharlieDrop #43541 üzenetére
Igen, ahogy írtad nem a vas jelenti már a korlátot...
-
Gubu0101
veterán
válasz
CharlieDrop #43522 üzenetére
Usb-c - a kabel van hozza.De en az ipad toltojevel toltottem fel.Most felment az ara 3500-ra asszem en meg 1800-ert vettem.Tegnap neztem,hogy majd lehet rendelek meg vagy 3-4db-ot tartalekba az kb orok elet,de varok vele hatha akciozak megint
-
Gubu0101
veterán
válasz
CharlieDrop #43518 üzenetére
Most rajzolgattam a Shapr 3D-vel,azzal is tokeletesen mukodik
-
Gubu0101
veterán
válasz
Igen,jegyzetel probaltam,messengeren irtam,menuben mindenhol lehet vele navigálni.Eddig meg csak eddig juttottam el,csak egy gyors proba volt.
-
vendingo
veterán
válasz
Igen. Napi szinten használom. Relatív gyorsan merül intenzív használattal, de nagyon gyorsan fel is tölthető. Full jól használható.
-
zaskar
senior tag
válasz
CharlieDrop #43126 üzenetére
Köszönöm, exFat-al működik.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
CharlieDrop #42816 üzenetére
Rendben, köszi a tapasztalatokat!
-
consono
nagyúr
válasz
CharlieDrop #42793 üzenetére
Procreate
-
Semin
őstag
válasz
CharlieDrop #42218 üzenetére
A családon belül is megmarad a privacy vagyis mindenki csak a saját képeit látja. Ahogy feljebb már elhangzott a családi megosztás a megoldás erre a problémára. Már
elméletileg- be lehet úgy állítani, hogy a fotózás pillanatában megosztott lesz. -
merqree
őstag
válasz
CharlieDrop #42218 üzenetére
De, egy családban vagyunk.
Ennek ellenére nem látjuk egymás fényképeit. -
kislaci
senior tag
válasz
CharlieDrop #42213 üzenetére
Annyi hely azért van, és egyébként hogy tudom megnézni hogy a fotók mappa mennyit foglal? Nem tudom melyik tarhelyet vegyem.
-
Amilo02
aktív tag
válasz
CharlieDrop #42129 üzenetére
Szia! Pont egy ilyen HUB-ot adtam el, nekem nem működött megfelelően M1 Pro-n a HDMI kezelése. M.2 használata is bizonytalan volt(laggolt, néha nem is látta az ipad stb...), igaz az az IOS hibájára írható.
Jelenleg [ezt] a 10 Gbit/s sebességre képes boxot használom egy Samsung 870 SSD-vel teljesen hibamentesen. -
St3ven
addikt
válasz
CharlieDrop #42138 üzenetére
Kösz. Simán böngészőből indított HBO Max streamet például?
-
moleculez
veterán
válasz
CharlieDrop #42133 üzenetére
type-c - HDMI
Amúgy +1 a TV okosítóra.
-
válasz
CharlieDrop #42133 üzenetére
melyik iPaden van HDMI csatlakozó?
-
válasz
CharlieDrop #42115 üzenetére
Nem tudom mi történt, de nekem a Dell USB-C-s dokkolóval most nem ismeri fel a monitort az iPadOS, amit eddig megtett..
Így nem tudtam tesztelni a full screen -
merqree
őstag
válasz
CharlieDrop #42001 üzenetére
Hogy mi az összefüggés nem tudom, de az egyiken tökéletesen működik. Laikusként nekem port, nem több. De hogy így meg legyen “különböztetve”, sosem gondoltam volna.Köszönöm Neked és a fórumtársaknak!
-
merqree
őstag
válasz
CharlieDrop #41996 üzenetére
Mindegyik TVn az első számú HDMI portot próbáltam.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
CharlieDrop #41968 üzenetére
és milyen?
-
szabonagyur
félisten
válasz
CharlieDrop #41968 üzenetére
Az jó, nekem volt olyan billentyűzet ahol az í talán jobb oldalon volt az Enter alatt.
Amúgy nagyrészt szerencsére Windows alatt gépelek, ott meg ismerem a billentyű kombókat mint az AltGR+J és társai, szóval ékezetet nem is nagyon keresek már
-
szabonagyur
félisten
válasz
CharlieDrop #41878 üzenetére
Igen tudom, amire tudott mindenki készülni akár, megvenni időben
-
válasz
CharlieDrop #41812 üzenetére
Egész jó cucc, jó ára is van
US kiosztással meg gondolom meglehet barátkozni, vagy diktálni kell -
umfrider
senior tag
válasz
Igen, ezt néztem valamelyik nap, mikor beszéltetek róla. HUN kiosztás nyilván nincs, az feláras (magic... 189.000,- Ft
)
Amúgy, egymás mellé rakva a gen 2 12,9-et és a mostani méretet, elképesztő, hogy mennyivel kompaktabb a jelenlegi dizájn. Nem gondoltam volna, hogy ennyit fog jelenteni. -
Malfroy
aktív tag
válasz
szerintem is.
-
umfrider
senior tag
válasz
CharlieDrop #41810 üzenetére
Hát, így lehet, hogy marad a virtuális megoldás.
Menő nagyon a magic keyboard, az ára már kevésbé. Extra magicnak beletehettek volna kis emelő kallantyút az ergonómia miatt, de ez van.
-
Süvi
őstag
válasz
CharlieDrop #41791 üzenetére
Kb. 10-80 fok között bármi
-
umfrider
senior tag
válasz
CharlieDrop #41782 üzenetére
Amúgy létezik olyan billentyűzet, ami dönthető? Én pl azért szeretek az ájpeden gépelni smart case-zel, mert kb 20 fokban meg van döntve. Ha lenne ilyen opció billentyűzetre, lehet, hogy vennék. Máskülönben elvagyok a virtuális paddal.
(ja, persze magyar kiosztásos
)
-
Süvi
őstag
válasz
CharlieDrop #41782 üzenetére
Rendelés: 11.08
Érkezés: 11.22
Vám és ÁFA nem volt rá, nem kellett semmit sem fizetni azon kívül, ami fel van tüntetve.
Ez már a második ESRgear rendelésem volt, akkor is hasonló volt a helyzet, hiába Kínából jött, közösségen belüli értékesítésnek számít. -
Süvi
őstag
válasz
CharlieDrop #41671 üzenetére
Ma megérkezett az ESR Ipad billentyűzet, eddig nagyon pozitívak a tapasztalatok. (Teljesen más lett így az Ipad felhasználási lehetősége is)
Ha van bármilyen kérdés szívesen válaszolok -
consono
nagyúr
válasz
CharlieDrop #41768 üzenetére
Pontosan így, igen.
-
Gzolo
senior tag
válasz
CharlieDrop #41741 üzenetére
Szerintem nem való ölbe. A támaszték bármilyen szögben megáll vízszintesig, viszont nem a tablet teljes szélességében nyílik, ami viszont nagyobb gond, hogy a Smart commectornál nem merev, tehát ott csuklik majd meg a térden.
Ilyen használatra a Brydge tokok sokkal jobbnak tűnnek.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
CharlieDrop #41747 üzenetére
Szét kell nézni én se ismerek olyan sok félét belőle.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
CharlieDrop #41743 üzenetére
Hát most így nehéz ezt megfogalmazni. Válassz egyszerűbbet esetleg.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
CharlieDrop #41741 üzenetére
Nem rossz szerintem.
-
Bilux
veterán
válasz
CharlieDrop #41735 üzenetére
Igen ez fogalmazódik meg bennem is illetve a mini led kijelző csak a 12.9-ben van…
-
CharlieDrop
veterán
válasz
CharlieDrop #41722 üzenetére
Úgy nézem mindegy is. Normál ölben tarthatók billentyűzetes tok az eredetin kívül csak Baseus van. Az ilyen Folio jellegű tokokból van bőven, de az max síma asztalon értelmezhető.
Esetleg van valaki, aki tud olyan billentyűzetet Air 5-höz, ami ölben is kényelmesen használható és itthon megvehető?kösz
-
Amilo02
aktív tag
válasz
CharlieDrop #41725 üzenetére
És mikor vetted?
Én kb. akkor adtam el a jó pár éve újonnan vásárolt Air2-met, mikor az M1-es Pro megjelent, szóval bőven volt időm használni. Mindig frissítettem, de már annyira belassult az “általános” használtanál is, hogy engem zavart. -
Malfroy
aktív tag
válasz
CharlieDrop #41699 üzenetére
akár
-
Süvi
őstag
válasz
CharlieDrop #41671 üzenetére
Igen, de még nem érkezett meg, már várom nagyon
-
Malfroy
aktív tag
válasz
CharlieDrop #41592 üzenetére
Nem, 1 évig hibátlan volt
-
válasz
CharlieDrop #41592 üzenetére
De, ezt a játék fejlesztőinek kellene jelezni.
-
atees
őstag
válasz
CharlieDrop #41560 üzenetére
gyáriliag tudja, sima ipadre kiteszem az air-ről a képet
-
moleculez
veterán
válasz
Microsoft Remote Desktop, TeamViewer szépen mennek.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Azt hiszem gyárilag tudja hogy ipadre húzza a képet , ha az jó .
-
Malfroy
aktív tag
válasz
CharlieDrop #41474 üzenetére
elvileg igen
-
Süvi
őstag
válasz
CharlieDrop #41379 üzenetére
De igen, ez a második iPad Air 5/4 and Pro 11'' Rebound Magnetic Keyboard Case - ESR (esrgear.com) "olyan mint" az Apple magic Keyboard.
-
válasz
CharlieDrop #41347 üzenetére
[link] - Divinity Original Sin 2
Majdnem 18 giga.Diablo Immortal is valami 12 giga.
Jajj, most látom hogy lemaradtam. De azért a DOS2 említésre méltó. Most volt leárazva azt hiszem.
-
bostone
addikt
válasz
Egyre nagyobbak a játékok, ahogy a nagyobb címek érkeznek.
Végre az "A" kategória is tiszteletét teszi mobil fronton. -
consono
nagyúr
válasz
Genshin Impact pl..
-
Gzolo
senior tag
válasz
CharlieDrop #41315 üzenetére
Én próbáltam 10,5" Airhez kínai bluetooth touchpades billentyűzetet. Alapvetően tök jó lett volna, de a touchpad nagyon sokszor valamelyik többujjas gesztust érzékelte scrollnál, amivel őrületbe kergetett, viszont miatta legalább sűrűbben voltak a gombok vertikálisan, ezért még félre is ütöttem sokszor.
Szóval én csak touchpad nélkülit ajánlanék. Btw, Logitech Slim Combot vettem utána aprón, ég és föld a használati értékük. Brydge.eu-n nézz még szét, azt is ajánlani szokták.
-
modd3r
őstag
válasz
CharlieDrop #41246 üzenetére
Egyforma.
-
DGery
aktív tag
válasz
CharlieDrop #41194 üzenetére
Sajna igen
Nekem is nagyon fájt, hogy az MBA ára 100al több lett most, hogy a régi gépet cserélni kellett -
válasz
CharlieDrop #41126 üzenetére
M1 air van nekem, de én úgy tudom, hogy a régebbi gépeken is van. Bár ebben nem vagyok teljesen biztos.
-
kurion
senior tag
válasz
CharlieDrop #41166 üzenetére
16.2 megy az is, ma próbáltam
-
Amilo02
aktív tag
válasz
CharlieDrop #41166 üzenetére
Nem teszi ki teljes kijelzőre.
smc: Igen, 12.9" M1 Pro
-
válasz
CharlieDrop #41102 üzenetére
Egyébként amilyen drága a pro vonal nem tudom miért fájna rá egy teljes OP. Csak arra kell vigyázni hogy nem menjenek képernyőméretbe 13 fölé és az igazi drága 16-osokat és asztali masinákat nem veszélyeztetik (hűtés + képernyőméret miatt), a kisebb mac-ek haszonkulcsa meg a pro ipadeken is meglehet...
Teljes OP-vel nekem is rögtön lenne 11-es pro-m (nekem éppen teljes office miatt), minden plusz kütyüvel (magic keyboard pl) hogy biztos meglegyen adott évben a yacht-ra való a teljes apple vezetőségnek...
-
Sordoran
addikt
válasz
CharlieDrop #41093 üzenetére
Most nem tudom megnézni iPad-en, arra hétfőn raktam fel 16.1-et, míg iPhone-ra tegnap este. Telefonon gyakrabban nézem oldalt, és be kellett újra jelentkeznem tegnap este, ma reggel és most is, valamint sütiket is újra el kellett fogadni, Chrome-ban, nem Safarizok.
-
Roland0224
senior tag
válasz
CharlieDrop #41068 üzenetére
Nincs sajna
-
Roland0224
senior tag
válasz
CharlieDrop #41062 üzenetére
Nem találok ilyet
Bár szintén nem mini
De ha megmondod hol található megnézem -
consono
nagyúr
válasz
CharlieDrop #41062 üzenetére
Nem Mini 5, de iPad-en ezeket tudtommal nem lehet. Egyik korai bétában még lehetett vele játszani, de akkor is csak macerásan. A release 16.1-ben iPad 8-on nincs ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest