- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz
Lali-213 #42815 üzenetére
Nem tudom… lehet, hogy arra gondolok
Amugy valamiert megiscsak belepve marad mostmar. Amikor visszakapcsolt a tablet, akkor a frissites elotti tabok sem voltak meg. Masfel nappal kesobb kesobb kerultek vissza. Azota nem is kell minden alkalommal ujra beirnom a jelszot. -
Kikike
tag
válasz
Lali-213 #42625 üzenetére
Azért eléggé necces egy gyártó által deklaráltan eltávolíthatatlan alkatrészt fogyóeszköznek titulálni.
Abban az időben mikor egy mozdulattal pattintottad le a telefon hátulját és cserélhetted az aksit helytálló lehetett az idézett mondat. Most inkább bicskanyitogató.
de inkább offba is tettem, mert felesleges ezen háborogni. -
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
válasz
Lali-213 #40519 üzenetére
azt még nem próbáltam, viszont amit kipróbáltam hogy rádugtam egy usbc - jack átalakítót, és azt se jelezte...
lehet meghalt az USB port? most így pont akkor mikor lejárt a garija?
frissítés : Nah kikapcsoltam (félve) úgy hogy rá volt dugva, és elindult a töltés legalábbis az ikonon ott a villám jel.
hurrááááá nem kell szervizbe vinni. de azt hittem hogy ez csak az androidra jellemző hogy néha ki kell kapcsolni (ez egy éve nem volt, vagyis a frissítésekkel újraindult végül is) -
-
-
-
-
válasz
Lali-213 #40151 üzenetére
Közben megkerült hozzá minden belépési adat.
De valami távoli konfiguráció is be van állítva. Gondolom mert céges. Így egy ponton nem enged tovább az initial setupnál.
Most megpróbálok egy Restore-t. Backup nélkül. Hátha ez kitöröl mindent és új eszközként be tudok jelentkezni... -
-
Parson
addikt
válasz
Lali-213 #36287 üzenetére
Hello. Ezzel a konverzióval én egyáltalán nem foglalkoztam még - én a gyári Jegyzetek appot egyáltalán nem is használom, pont a google fontossága miatt - nincs szükségem külön tárolni dolgokat, így is van 2 privát meg egy céges google account-om, ez nekem igy is böven elég.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest