Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Na ja, oda huzhatod ahova szeretned csak eppen az esetek 90%-ban visszaugrik a kurzor a sor elejere. Nagyon albaxtak ezt a ficsort. Full bugos.
-
kezo0
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Jaja, így kéne működnie.
Oda is húzom, ahova szeretném, csak aztán, amikor elengedem, nem oda esik, hanem legtöbbször a szó elejére vagy végére... -
vendingo
veterán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Megjelenése óta használom.
Volt pár számomra zavaró hiányossága, de a legutóbbi frissítéssel teljesen elégedett vagyok. Ha nem lenne ez a billentyűzet, már nem használnék ipad-et. -
válasz
Szabikaa20
üzenetére
szted a magyar billenytuzettel fognak foglalkozni, mikor esik szet az egesz ios?😃
-
vendingo
veterán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Tudom ajánlani a hunkey appot.
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
sehol sajnos
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
kérdezd a FB-ot

-
moleculez
veterán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Mármint külsőt, vagy a szoftveres billt?
2 oldal képernyőn történő bepötyögése után nem kicsot elfáradtak az ujjaim. -
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Apple refurbished program: visszaveszik, megnézik a hibáit és ha nincs csökkentett áron értékesítik
-
Serpiko
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Upsz! Bocsánat figyelmetlen voltam meg komás. Lolipopinyo! 32 GB van nekem ott a pont.
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Az ostobák.. One S-t mondtak, nem X-et..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nbence94
tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
enyém nem pro, a sima 6. iPad .Ez
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nem értek almául így nem tudom, mindenesetre azt mondják itt mutatják be az új ipad pro-t.
-
moleculez
veterán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Hova gondolsz... Lassan a töltés is szolgáltatás lesz, és havonta kell majd fizetni, hogy használhasd. De nem akaroo ötleteket adni.
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Ahogy az Apple halad, lassan a töltőfejet és kábelt is külön kell megvennünk

-
agabe
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Hat..lenyegeben erosebbek A12X chipsettel, sztem 4giga ram marad, es face id lesz bennuk emiatt alul - felul (vagy oldalt aki hogy tartja) kisebbek lesznek a kavak, es valamivel nagyobb a kijelzo.
Ha novelik a ram meretet akkor jovore lehet, hogy valtok, ha nem akkor meglatjuk mikor jon 6giga ramos ipad. -
agabe
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
9,7-es nem ugyanaz a szint, es nem a meret miatt, hanem gyengebb hardver, es foleg 2giga ram ami miatt az mar semmikepp nem eri meg egy ipad 2018-al szemben sem.
Persze jobb valamivel a kijelzoje, meg a hangja, de ezekben is a 10.5-os raver egy lapattal.
Azt az elozo pro szeriat kihagytam. -
agabe
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Jaja , az ar nem mindegy ezert is irtam, hogy akinek nem gond kolteni 200+ezret az nezze meg a prot, de azert lehet, hogy ez itthon reteg igeny.
Nekem Air2 kb 3 evig volt megjelenestol, es akkor mar ereztem a lassulast, de addig kirlay volt. Elotte 4-est csak 2evig hasznaltam ami elott 2-est is 2 evig (3 ast erdemes volt kihagyni). Hosszabb tavra ahogy korabban az Air2 a 2giga rammal most a tavalyi pro szeria 4giga rammal varhatoan eleg lesz mindenre. A kevesebb memoriat tartalmazok sokkal hamarabb fogjak az oregedes jeleit mutatni hasznalat kozben.
Persze lehet, hogy nagyok az igenyeim, de ha megszokod a jobbat akkor nehez visszalepni.
Ja es persze lesz most meg jobb az ujakkal, de azokkal legalabb meg egy evet varok (ha nem kettot), amig merseklodik valamelyest az ara. -
Alex91
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Látom fizetős, én még ingyen szereztem.
-
Jaded
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Ha nem sok számításra kell, akkor a Spotlight-tal is lehet számolni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Sokat kerestem, nekem ez vált be: Calculator Pro+ for iPad
A fehér ikonos, nem a fekete!Ja, és grat az iPadhez.
-
Ádám16
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Az Apple úgy gondolta, hogy nem használsz számológépet iPaden. Persze nyomatják a "suliba az ájped nagyon jó" dumát, de valahogy ez kimaradt.
Idén kaptunk Részvények appot, hátha jövőre feature-ként be lesz mutatva már egy számológép is. -
lindermen
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
iPhone számológép appot tudsz rá letölteni, én a Sumhold-ot használom.
-
wm2
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nekem is ilyen van. Teljesen jó.
-
btudos
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Én ilyet vettem, csak Air 2-re.
-
btudos
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Easyacc tokokat is nézd meg, Air 2-re a gyári smart case elhasználódása után már nem akartam újra annyit költeni, mint a gyári tok, de az Easyacc tokban pozitívan csalódtam. A legtöbb 3rd party smart case hátulja kemény műanyag, amit rühellek, itt találtam olyat, amin kívül belül van bevonat, nem túl vastag, és fogni is kellemes.
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Szia!
Nekem Smart cover van az Air2-n. De néha még az is zavar és leveszem. Gyorsan megy mert mágneses.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Imádom hogy vékony a iPad, nem egy bumszli tokban van.
Így is sokat hordozom táskában de alig karcos a hátlap. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Kizárólag smart cover, semmi mást nem tennék rá. Néha még az is sok.
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
-
Serpiko
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nekem ilyen van nagyon szeretem. Egy baj van vele nehéz levenni ha megakarom tisztítani mindig küzdök vele.
https://www.spigen.com/products/ipad-9-7-tough-armor?variant=36051606401
-
moleculez
veterán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Ugyanilyen tokom volt, ugyanez a szín, csak nem Spiegen, habem ESP volt ráírva. Szépen illeszkedik, jól takar, de nekem nem tetszett, az a csúnya, kopogós hátlap. Visszaolvasol, pont ma raktam fel hátlapi fóliát, jó lett.
-
csabiks
senior tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
dock beallitasai - legutobbi alkalmazasok vagy valami ilyesmi neven fut
-
Bagan
aktív tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Mi nem tetszett az Airben? Én pont ipad air 2 rol jottem 2017 es Air re es ugyan azt erzem amit te
.
Soha tobbet tablagep, valahogy nem jött át. Eleinte jo volt,tetszett de aztan valahogy meguntam. -
Serpiko
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Pár hét azt megszokod nekem legalábbis ennyi kellett hozzá. Türelem...
-
Serpiko
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Engem is zavart az óra de megszoktam idő kell hozzá. A fentről le húzós panel az nekem bejön nagyon kézre áll egy idő után.
-
SidCorky
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Jobb fentről kell lehúzni.
A bal felső sarokból pedig az értesítéseket tudod előszedni. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Ugyanazokkal az appokkal, képekkel most 23gb van szabadon. Ezelőtt mindig csak 16-os iPadjeim voltak de soha nem volt gond a tárhellyel csak Airen. Sőt anno az iPhone-jaimon is elegendő volt a 16Gb.
Nem gondolok összeesküvés elméletre.
De

Lényeg a lényeg, 32Gb azért férősebb.
-
Süvi
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Van egy mini2 (ua. mint Air) a családban, azon is 10 van, azt valószínű én sem fogom

-
Süvi
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nem annyira értem, de lehet, hogy én nem voltam egyértelmű

Saját szememmel láttam, amit a tesztek is mutattak: IOS12 gyorsabb volt mint IOS11 Ipad2017-es készüléken, a tulajnak ajánlottam, hogy bátran frissítsen.
A tesztek azt is mutatták, hogy régebbi készülékeken is gyorsít, ezért fogom apukám Ipad air2 készülékét frissíteni IOS11-ről. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Kurva gyors, nagyon szeretem, nekem tökéletes. Eltartott pár napig míg megszoktam a sebességet

Természetesen marad 11-en míg nálam lesz.1eske
Most is van, de csak az egyel ezelőttit. Sokkal régebbiekre már nagyon régen volt lehetőség, 10.3.3 meg már nem mostani. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Szia. Nekem még meg, pontosabban pár hete vettem egy 2018-ast, az Air meg ment asszonyhoz de azon én megálltam 10.1.1-nél, jobb a békesség. Túl sok ieszközöm ment gallyra a hülye frissítések miatt.
galaxys80
Tapasztalatból -
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Ne rakd fel ha még szeretnéd használni.
1eske
Nem tudod vissza tenni, nincs rá semmilyen megoldás. -
bendeguz76
aktív tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nem sokat kellett volna visszaolvasnod,nyugodtan felrakhatod még gyorsul is tőle a rendszer.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Sziasztok!
Valaki tud valami jó módszert, hogy régebbi verziós appot hogy tudok telepíteni?
Androidon annyira egyszerű, de nekem most ios-en kellene.
Konkrétan 6.6-os Top eleven kellene...
Köszönöm!
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Sziasztok!
Legújabb érdekesség, hogy ha tölteni akarom a 2016-os 9.7-es Prómat, akkor nem tölt tovább random %-nál (nem töltődik felirat). Használom, merül, beletöltök és mondjuk 76%-nál (Legutóbb 72, azelőtt 8X stb.) abbahagyja, mondván, hogy ő már tuti feltöltötte. (?)
Valakinek ötlet?

Köszönöm szépen.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nekem fent van a 11.1. Akku idővel meg vagyok elégedve ( 12-14 óra). Ami a gyorsaságot illeti a 9.3 -hoz képest lehet hogy van némi lassulás ( nekem nem zavaró). Hogy merem e ajánlani a frissítést? Nemtudom,nekem pl. a mostani Control Center nem tetszik annyira mint a előző.
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Battery Life (tulaj: Robert Tkotzyk), most nem találom az AppStoreban, szerintem kivették.
-
eddie17
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
-
joey04
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Ez nagyon jó. nekem ez a program is bezavarodik, az előbb elindítottam 4900/7340 volt, kiléptem és vissza, akkor 6400/7340, most meg 5400/7340. konkrétan ekkorákat ugrál az érték ha figyelem.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Enyém állandóan töltőn lóg, igaz sokat messengerezek rajta, az meríti a legjobban.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Semmi komoly. Olyan mint 10-el volt.
-
törölt tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Már felraktam...

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Hát igen, ezt adom. Hol van már az a jo kis ergonomikus UI amit még Jobs talált ki. Most böngeszes, gepeles kozben állandóan beúszik valahonnan valami. Néha legszívesebben földhoz csapnám. Kikapcsolhatnám pl a multitaskingot de kozben meg kényelmes oldalról behúzni a messengert.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Azota rájöttem hogy nem lehet megváltoztatni, de ha sikerül átszokni akkor szerintem kényelmesebb megoldas. Ujj marad egy helyben a gombon, kis spét a második nyomás elott, és bent is vagyunk.
-
Süvi
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Windows-on is hasonló, mint ebben a cikkben a lapközepén.
Én most titkosítással csináltam és nekem több dolog megmaradt. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Így első benyomásra nekem gyorsabbnak tűnik valamiért. Lehet csak mert régóta volt restart. Napok múlva ha rákérdezel írok még. Egyelőre minden oké, csak mondjuk ezt nem tudom megérteni:
A bekeretezett felületet nem lehetett volna hasznosabban kihasználni?
Arról nem beszélve, hogy nem néz ki jól szerintem ez az elrendezés, aszimmetrikusság. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nem nagyon van itt már sima Air. Videó alapján nem rossz, de ezt ne vedd készpénznek. Enyémen még 9.2.1 van.
-
nofi
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Valószínű a telefonod és a tableted mentései, nekem is nagyságrendileg ennyit foglal összesen a kettő együtt.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Tableten - Beállítások -iCloud -Tárolóhely -Tárhely kezelése -
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
-
nofi
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Mit szeretnél pontosan látni? icloud.com-on bejelentkezel és láthatod a kontaktjaid, jegyzeteid, naptáradat, fotókat, persze ha be van kapcsolva az icloud mentés...
-
lacy86
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nem lattam jol ( eleg xarul tolti be )
-
lacy86
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Itt 13E238
-
lacy86
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Air2
Tokeletes, semmi baj nincs vele
-
silmatauki
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
iPad Pro-n használom. Itt nincs a hosszú link-taperolási hiba (persze a Booking sincs felrakva).
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Szerintem csak a bejelentkezős hibát javították. Én gyorsan visszatértem 921-re, az nálam még nagyjából bug mentes. 9.3-ban újra kezdődik minden, pepitában.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Gyorsab lett a Air. A Safari is gyorsabb, tedd fel.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Imádom az ilyen kijelentéseket a híroldalakon, hogy "erősebb grafikus teljesítmény, mint az Xbox360-ban"

Ja, csak épp abban valódi GPU van és a CPU sem ARM, illetve nem kell egy oprendszert is futtatnia a készüléknek, ráadásul jóval kisebb felbontással dolgozik, ergo elég messze áll a gyakorlatban bármely mobil grafikus chip teljesítménye még az előző generációs konzolokétól is... -
gzbotii
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
A 4GB RAM-ot vastagon ketlem

-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
A 4k kijelző szerintem teljesen kizárt. Nem fognak jobb gépet csinálni az iPad Pronál. A vakut is erősen megkérdőjelezem. Óvatosan kezeljük a pletykákat.
Az új rMBP-kről is ezerrel mennek már a pletykák, emlegetik a Touch ID-t, annak mondjuk tényleg örülnék, csak azt is nehezen hiszem el.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Szerintem így lesz ahogy olvastad,még talán hogy majd lehet rajta használni a Apple Pencil-t.
-
lacy86
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Meg semmi nem biztos!
Nem kell felulni a pletykaknak! -
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Márciusban csak bemutatják.

-
DigitXT
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Sok tapasztalatom nincs a korábbi verzióval, de elég sima ez a 9.2.1.
(Már csak a Real Racinget kéne meghekkelni, hogy 60 fps-t tudjon...) -
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nálam ennyire nem egyértelmű de tényleg icipicit, vájt szemmel nézve, hajszálnyit lassabb az animáció.
De ez még béta ne felejtsük el. -
kenny123
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Jah, jöhetne már egy ipad air 3. Vagy valami, hogy agyonvágja az air 1-2 árakat, és vegyek.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Hú azt de utálom. Szerintem sehol nem állítható.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
A szomszéd BMW-jéhez képest biztos
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Csak ne csúszna be olyan könnyen : (
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Van ott még mail, jegzetek, chrome, fotók. Nekem hasznosak. Jelenleg a messenger.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Kikapcsoltam még az előző verzióban.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Legalabb pozitiv iranyba?

-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
142-ért is van bontatlan.. annyi, hogy azokhoz nem kapsz számlát amit visszaigényelhetnél.. esetleg 0%-ost.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Ebben az évben biztos nem lesz.

-
30z.Samu
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Ja, azt nem tudom. Lesz egyáltalán?
-
30z.Samu
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Elvileg novemberben jön.
-
30z.Samu
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Aztán csinálhatják a statisztikát, hogy addig hány ember vágta falhoz Apple készülékét.

-
Noxy
veterán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Töröld, majd rakd fel ujra.
-
Kobor
aktív tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nálam megy, semmi ilyesmi (mini 2, ios 9.0.2)
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Valaki?

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Szóval akkor egy ipad air 2 még 2-3 évig simán vinni fogja az appokat, frissítéseket?
-
danilla
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Reggelt!
-
blakey
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére

-
bok92
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
A pro novemberben jön!
-
30z.Samu
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Tudom én...
-
30z.Samu
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Szerintem holnap bemegyek valamelyik üzletbe és teszek egy próbát.
Lehet, hogy belevisztek a "rosszba" és Air 2 lesz belőle... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
blakey
titán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Azért tudjátok, hogy mire gondolok. A minit könnyebb egy kézben tartanm stb.
Mindenkinek ami tetszik. -
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nemértem hogy tudsz összehozni ilyen időt. Nálam általában 14-max 16 óra jön össze. Igaz abból 80% a Opera.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
A bal felső sarokból pedig az értesítéseket tudod előszedni.

Arról nem beszélve, hogy nem néz ki jól szerintem ez az elrendezés, aszimmetrikusság.