- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkristóf
senior tag
válasz
mSchumi87 #48297 üzenetére
Nekem is olyan van ami typec-vel toltheto, de a napokba neztem, hogy van mar olyan ami magnesesen is tud tolteni: https://a.aliexpress.com/_EGea6Vw nincs vele tapasztalatom, de ha nem lenne meg tollam lehet ezt probalnam ki.
-
adalbert1
veterán
válasz
mSchumi87 #47274 üzenetére
Van az új minihez új tok, és annál azt írják a kompatibilitásnál, hogy jó a 6-oshoz is, ebből kiindulva én úgy gondolom, hogy a mini 6 tokja is jó lesz a 7-hez.
-
-
Mattb
senior tag
válasz
mSchumi87 #36319 üzenetére
Sziasztok!
Pont 2 napja irtam, hogy vettem pencilt a 11” M1 pro-hoz.
es ha allitva irok akkor kozep tajon bal oldalt a szelen hasonlo jelenseget produkal az ipad kijelzoje. Egyalltlan nem nyomom hozza :/
Kijelzohiba vagy mi a fene lehet ez? Megprobalok videot felrakni rola, de ugyanez a jelenseg. Sotet modban. Viszont nekem csak ott a pencil alatt. Nem pedig ha mashol nyomom.
masnak van hasonlo a pencillel? -
sefan67
aktív tag
válasz
mSchumi87 #36086 üzenetére
Hogy rohadna rájuk az alma
Amúgy kijött egy szétszedős videó, tényleg oldalt van a display connector.
https://youtu.be/c2eWwUAXdK0?t=116
(Nem mintha számítana ezek után)Vissza is kukázom a jó öreg T580-at. Lehet csiga, de a kijelző legalább nem okoz térgörbületet.
-
hszilard666
veterán
válasz
mSchumi87 #36086 üzenetére
Ehhh, ez nagyon gáz.
De mekkora bullshit, a többi is LCD, ott miért nincs ilyen issue? Szégyen. Tőlem egy fillért nem fog kapni a gyártó többet az tuti. Ha ledöglik a mini 2-m, kukázok egy mini 5 öt.
Bostone:
APR ek és az emag-edigital is visszatérít, ezt garantálom!
MM-be egyszer vittem vissza eszközt, azonnal kuponozni akartam, de kifejeztem nemtetszésemet, és máris tudtak kp-t adni. Szerintem csak próbálkoznak hogy ott költse el a vásárló a zsetont második körben is. -
-
válasz
mSchumi87 #35693 üzenetére
Apple oldalán magyar nyelvű leírást találsz róla: [link]
1) iCloudból kijelentkezel
2) Összes beállítás és adat törléseés én fő a biztonság újra be szoktam aktiválni a terméket, hogy az eladás során lehessen nyomogatni - természetesen iCloud fiók belépés NÉLKÜL!
miért lenne kamu? nem is értelek
amúgy autós adásvétel csoportokban azokat verik át akik előreutalnak... ami továbbra is SZIGORÚAN TILOS! semmilyen felületen nem küldünk előre pénzt!
Nekem 13 éves regisztrációval és 360 pozitívval rendszeresen küldenek előre pénzt, de én életemben nem vertem át senkit evvel.
-
mazsiii92
senior tag
-
Nekton
aktív tag
válasz
mSchumi87 #27881 üzenetére
Nem! Nem tudod tönkretenni. Semmilyen tisztességes USB-s adapter nem tesz tönkre semmilyen eszközt. Itt a t"isztességesen" van a hangsúly. LEhet, hogy egy ötforintos hamis vacak átengedi a 230-at és leégeti az eszközt, majd a lakást is, de itt most egy rendes Samsung töltőről van szó.
Az USB kimenetek szabványosítva vannak. Édesmindegy, melyik gyártó eszköze, tartania kell magát a szabványhoz. Hasonlat: Az otthoni fali csatlakozóaljzat. A kérdés, pl.: "Ha Budapesten vettem a porszívót, akkor Győrben a Jedlik nyos utca 1. szám alatt bedughatom-e a falba és használhatom-e?" Igen. Magyarországon, 2020-ban, mindenhol egységes a hálózati feszültség, frekvencia és ezek toleranciája. Az USB pedig az egész világon egységes, világszabvány által leírt paraméterek között van már a kezdetek óta.
szerk:
Persze az benne van a levegőben, hogy amikor tegnapelőtt bementem az iCentre-be, akkor előtte nem utánanézve rákérdeztem az eladótól, hogy az Apple telefonok a gyorstöltést valamilyen saját megoldással, vagy pl. USB-PD szabvány alapján veszik-e fel?. A válasz, hogy bármilyen töltőről felveszik a delejt (nem ez volt a kérdés), de nagyon kell vigyázni és csak az Apple töltők ajánlottak. Bullshit!
Ez kíváncsivá tett és megkérdeztem egy közeli GSM boltban is, ahol voltak Apple cuccok. Ott ugyanezt a választ kaptam, megspékalve azzal, hogy az Apple TÖLTŐKBEN van egy "akkukímélő chip", ami "nem enged annyi áramot a telefonra, amikor az már feltöltődött, hiszen ha egész végik kiadja a 2,4 Ampert, akkor az nem jó" ÁÁÁ"!Megabullshit! Mi az hogy "kiadja a 2,4 Ampert"? Ilyen nincs. Az áramot mindig a feszültség "hajtja át" egy áramkörön és az áramerősséget a ráadott terhelés határozza meg. A terhelést pedig jelen esetben a telefon töltésvezérlő áramköre határozza meg. Azóta utánanéztem. Sima USB-PD az összes jelenlegi Apple cucc.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
mSchumi87 #27684 üzenetére
Nekem egy olyan Mini jönne be, amin olyan kicsik a kávák, mint a Pro-n, fizikailag azonos méret, nagyobb kijelzővel. De mivel ilyen nincs, valahol muszáj kompromisszumot kötni. Elég népszerű a Mini is, van akinek ez is megteszi. Én csak azért hívtam fel rá a figyelmed, hogy próbáld ki vásárlás előtt, ha cél a filmezés rajta, az nem nagyon lesz előrelépés egy kicsit nagyobb mobilhoz képest.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
mSchumi87 #27677 üzenetére
Bemész egy Media Marktba, elindítasz rajta egy videót, elindítasz egyet a telefonodon is és mellé teszed. Nekem a Mini nem igazán adott hozzá semmit (netezésben és egyebekben persze masszív a különbség, sokkal nagyobb a "munkafelület", csak ez videólejátszás közben nincs kihasználva).
De ott van még opciónak a sima iPad meg az iPad Air is.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
mSchumi87 #27666 üzenetére
Filmezésre az iPad Mini nem is a 4:3 képarány miatt rossz, hanem mert egyszerűen kicsi. Egy kicsit is tepsibb mai telefonnál csak alig nagyobb a képernyő, ha videót nézel (nekem egy 5,5"-es 16:9 képarányú telefonom van és az iPad Mini ugyanúgy 16:9-es videó lejátszásakor éppen csak egy ujjnyival nagyobb tőle).
Netezésre, levelezésre, jegyzetelésre, ilyesmire viszont nagyon jó tud lenni, de nálam a videózás miatt vérzett el.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest