Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mSchumi87
senior tag
válasz
forumpista
üzenetére
Azt is tudja hogy csak 80% toltse?
-
mSchumi87
senior tag
Szia a Digital Pencil Pro vagy csak a sima Digital Pencil van neked az ESR-tol? Méretben ugyan olyan mint az eredeti, csak a kivágás miat kéne tudnom a tokokban ami van belefér e, a mágnes mennyire eros? Megtartja siman vagy picit rázassal le esik az ipadrol? Ipad Mini 6-hoz kéne
-
mSchumi87
senior tag
válasz
Parson
üzenetére
Igen ez tényleg megvan az enyemen is, modjuk az nem zavar hozzászokik a szem, a 64GB mar kevésbe tetszik

Drenadar: Hát en is tobbet vártam a 7-estol foleg kisseb kávakat es valami oled vagy miniled képernyot. Es az hogy ugyan annyiba kerul mint a mini 6, azon megse lepodok hisz a ház ugyan az, a belsok is megmaradtak az iphone-bol kb ingyen rakták ossze
-
mSchumi87
senior tag
Ipad mini 6-ba miert nem teszik bele azt a funkciot hogy csak 80% toltson az aku?
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok tudnátok Safarihoz valami dark mode kiegeszitot? Melyik a legjobb?
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok az Ipad Mini 6-ot ki lehet valahogy kapcsolni egy gombbal? Vagy csak a ketto + a menubol mukodik a kipacsolás? Koszi
-
mSchumi87
senior tag
Na ugy nez ki nem csak a jelly scroll lesz a gond az uj Mini-nel.
-
mSchumi87
senior tag
A jelly scroll-hoz:
Update, 9/28/2021: In response to our inquiry, Apple has told us that the "jelly scroll" issue on the 6th-generation iPad mini is normal behavior for LCD screens. Because these screens do refresh line by line, there is a tiny delay between when the lines at the top of the screen and lines at the bottom are refreshed. This can cause uneven scrolling issues like the ones observed on the iPad.
We maintain that this effect is noticeable on the iPad mini in a way that it is not noticeable on other 60 Hz LCD iPads we've tested, like the iPad Air 4 and the latest $329 iPad. There's also a clear dividing line down the middle of the screen in portrait mode, as observed in our testing and in the video linked below—it's not a problem at the extreme edges of the display. The upshot is that the company doesn't believe there is a hardware or software issue to "fix," and that the screen apparently is the way it is.Az Apple szerint ez normális

-
mSchumi87
senior tag
-
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok iPad reset utan miert maradnak meg a saját appok? es miert van piros felkialtojel az iMessage-nel? Koszi
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok még nem adtam el soha Apple terméket, nem hírdetni akarok itt csak tanácsot kérni hogy mit tegyek, elég egy factory reset vagy valami más is? Ipad Mini 5-rol lenne szo. Koszonom
-
mSchumi87
senior tag
Kinek van elorendelve a mini? 😁 Kar hogy nem 128GB a beleposzint es miert nem LED kijelzot tett bele az apple?
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok aki hasznal Youtube Vanced-ot, segitene es elarulná mukodik e a video letoltése hogy offline mod-ban is megtudjam nézni? Vagy ez nem mukodik, hiába kattintok a letoltésre feldobja a Youtube Premium ablakot
-
mSchumi87
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hogy lehet rá tenni a bétat? Majd tudd frissulni a végleges verziora? Koszi

-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok ha felrakom a public betat onnan majd tudd frissiteni stabilra ha kijon? Vagy erdemes tiszta telepitest? Koszi
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok beta ipados-t hogy tudok ravarazsolni az ipad minire? Public betara gondolok, es ha vissza szerernem tenni a 13ast az mennyire lenne maceras? Koszi
-
mSchumi87
senior tag
Safarihoz melyik adblockert ajanlanatok?
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok Ipad-en a Gmail app nem tudd sotét modot? 6.0.2 verzio van fent nekem. Koszi
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok ha mac-re megvettem a Wipr-t Ipaden nem tudom hasznalni? Vagy itt is meg kell venni ujra? valahol mint ha olvastam volna hogy mar ha egyhelyen megvan véve akkor masikon is lehet hasznalni. Koszi a választ
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok ha MFi Certified a kábel Ugreen, nyugodtan hasznalhatom?
Ez az a kábel: [link] -
mSchumi87
senior tag
Koszi csak egyszerub a fenti panelbe kikapcsolni mint maszkalni a bealitasokban
kicsit fura ez, nem is ertem mire jo ez hogy sajat magat bekapcsolja naponta kinek vagy mire jo ez. De biztos meglehet szokni -
mSchumi87
senior tag
Sziasztok uj vagyok ios teren, az miert van hogy kikapcsolom a wifit de az masnap magatol bekapcsol? Hol tudom azt bealitani hogy csak akkor kapcsoljon be amikor en akarom ugyan ez van a bluetoothal. Koszi
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok ha vasarolok e-konyvet rá tudom varázsolni ipad mini-re? Vagy mindenkép az apple féle konyvek appal kell megvennem? Koszi
-
mSchumi87
senior tag
Mit ajanlanátok filmek, sorozatok másolásara Ipad-re? Melyik modszert? Koszi

-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok ipad mini-hez milyen hasznos appokat ajanlanatok?
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok azt szeretném megkerdezni, tolthetem az Ipad mini 5-ot az eredeti tolto helyet egy Samsung EP-TA20EBE toltovel? Elvileg mind2 10W-os nem? Koszi a választ
-
mSchumi87
senior tag
Uj ipad mini se varhato az even?
-
mSchumi87
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Koszi szepen mindenkepp kiprobalom elotte
-
mSchumi87
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Hmm kár erte, pedig bejovos, megprobalok keresni youtuben videokat milyen rajta egy video lejatszas. Nem olcso sajna igy inkab rendesen utana jarok
-
mSchumi87
senior tag
Ami nem tetszik az az hogy nem usb-c van rajta. De gondolom letezik valami adapter hogy tudjam tolteni usb-c kabellel
-
mSchumi87
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Internet, filmezes bar nem tudom ez jo e arra mivel itt 4:3 a keparany ha jol tudom, itt ott par jatek
-
mSchumi87
senior tag
Ipad mini 2019. Velemenyt szeretnek kerni, megeri az árat 450€? Android vonalon nem nagyon van valasztas
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest