- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
trobi28 #41784 üzenetére
Javítom: ESR Ascend van nekem, mert nekem fontos volt, hogy
1, teljesen ki lehessen nyitni, mint egy könyvet
2, ha leveszem a bill-ről maradjon a hátulján valami védelem.
De van "Magic keyboard" is a kínálatban. -
válasz
trobi28 #40943 üzenetére
nekem meg egy 20 éves E46-om van, amibe ilyen 100-200ezer körül kerül egy normális CarPlay-es fejegység + a beszerelés, kábelezés stb
eredetileg innen indult, hogy legyen egy Mini is itthon, valami 40-45ezerért vettem egy Mini 2-t? és onnan szépen upgradelgettem felfele, egyesével, 2-3-4-5-6 mindezt valami 2-3 év alatt
-
válasz
trobi28 #39950 üzenetére
Nem tudom ez milyen márka, de elméletileg mennie kell. Azt vedd figyelembe hogy a kép tükrözve lesz az ipad-ről ami majdnem 4:3-as képarány = fekete sávok jobbra/balra. Ha lezárod az ipadet nem lesz kép a monitoron. Pár program tudja azt hogy például videót kirakja 16:9-ben a monitorra és a vezérlőket meghagyja az ipad kijelzőn. Hang kimenetet nem tudom hogy tudod-e ilyenkor váltani ha ez fontos.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
trobi28 #33751 üzenetére
Az apple nem akarja, hogy egy eszkozt tobben hasznaljanak. Ha uj apple idval jelenkezel be, akkor a regivel nem enged vissza X ideig.
Allitasuk szerint azert, hogy ha y accounton valamit megvasaroltak, akkor ne tudj atlogolva hasznalni, hanem vedd meg arra az apple id-ra, amit hasznalsz. -
Felixxxx
csendes tag
válasz
trobi28 #33732 üzenetére
Folyton feldbobja hogy frissítsem, de nem frissít semmire egyáltalán, nem vagyok apple fan, muteré volt, most egy kislány kapta meg, de konkrétan semmilyen játék nem fut rajta az apple store- ból. Nem tudom, hogy mi az utolsó frissítési verzió, ami még rámegy, és elfut rajta pár régi játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest