- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Luck Dragon #43001 üzenetére
Nem tudod átváltani a kártyádat eSim-re? Akkor megúszhatod a szervizelést/gyári visszaállítást. Ha szoftveres, akkor később úgyis javítják.. ha meg hardveres, nem biztos, hogy megéri javíttatni.(Ha garin belül vagy, akkor nem szóltam.)
-
Gzolo
senior tag
válasz
Luck Dragon #36181 üzenetére
Kompatibilisek egymással, annyi különbséggel, hogy a 10.5 pro tokokon négy hangszórónak és vakunak van kivágás/lyuggatása.
Air3-on pro-hoz való ESR tokot használok, olyat tudtak adni. -
sasa134
addikt
válasz
Luck Dragon #36120 üzenetére
Neten olvasni, illetve összehasonlító tesztben YouTube videón látni, hogy állítva nem (látható), fektetett módban viszont észlelhető a jelenség, de sztem nem olyan zavaró mértékben, mint a Mininél. Sztem menj el és élőben nyomkodj meg egy 9th Gent, én is azt fogom tenni, mert videón nehéz megítélni, hogy még belefér-e vagy annyira zavaró, hogy inkább már nem...
-
Kaba
veterán
válasz
Luck Dragon #35912 üzenetére
Jól tudod maradt a 4G/LTE.
-
gergo5991
őstag
válasz
Luck Dragon #32747 üzenetére
ezt hogy tudom megtenni? a sima battery menüpontban nem jelezt semmi gyanusat
-
válasz
Luck Dragon #32405 üzenetére
Ezért nem veszek ipad 8-at pedig van most 5%-om az ediginél 128 ért el tudnám hozni
de a kicsit jobb proci és a 4/64 gb hasonló áron jobb ajánlat ha tényleg jön tavasszal, őszig nem biztos hogy várnék -
consono
nagyúr
válasz
Luck Dragon #32399 üzenetére
Ősszel jött az elmúlt két generáció, plusz ugye a covid, én most sem várnám korábban... Pletykák vannak persze megint tavaszi olcsó iPad-ről, de hát izé....
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Luck Dragon #32359 üzenetére
Először én is blitwolf airpods koppintást vettem. De kb2-3 használat után el is adtam. Egyszerűen a bölcsőben önmagát lemerítette az eszköz és bután is állt a fülemben. Utána vettem egy airpods 2-t ami már fasza volt csak kiesett a fülemből. Így fél nap után becseréltem airpods pro-ra és ez már frankó
-
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #32357 üzenetére
AirPods 2, illetve az autóban van egy Tunai Firefly adapter, szintén AAC-s.
Ja, meg van egy Modecom MC-SHF80U hangfalpárom is BT modullal, az aptX-en keresztül kommunikál a MacBook Próval (és vezetéken az asztali PC-vel).
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Luck Dragon #31795 üzenetére
Köszi! Már csak az a dilemma, hogy 32 Gb mire elég. Mindent felhőben tárolok, hordozható eszközön nem szokásom. Vagyis alapból mennyit eszik meg a rendszer?
-
Kaba
veterán
válasz
Luck Dragon #31795 üzenetére
Igen,egyrészt műszakilag megbízható,másrészt a szoftveres támogatottság minimum 5 év,ellentétben az androiddal,ahol rövidebb idejű a támogatottság.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Luck Dragon #30455 üzenetére
Semmi. Android fronton ezért a pénzért kb csak a Samu S5e vagy az S6 lite van, középkategóriás procival. Huaeweinél ott az új MatePad 10.4, de ott meg ugye hiányzik a Google...
Inkább majd asztali gép fejlesztésébe invesztálok. Annyiból jó volt ismerkedni az Ipad meg az Iphone, hogy tudom mik a lehetőségei és a korlátai.
-
Alex91
félisten
válasz
Luck Dragon #30455 üzenetére
iPad Pro...
.
-
magyarosim
csendes tag
válasz
Luck Dragon #30449 üzenetére
Köszönöm a választ
Akkor az lesz, csak érkezzen be a következő adag iStyle-ba -
bollokcs80
Korrektor
válasz
Luck Dragon #29898 üzenetére
A low-cost inkább a sima lesz szerintem.
-
válasz
Luck Dragon #29898 üzenetére
with a larger form factor.
Egy új nagy Mini. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
Luck Dragon #29681 üzenetére
Készíts nyugtatót is (az árak miatt).
-
kchris78
veterán
válasz
Luck Dragon #29681 üzenetére
csak ne jarjon le addigra a szavatossaga!
-
Almacska
csendes tag
válasz
Luck Dragon #29654 üzenetére
Miért, a 18-s már laggol?
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Luck Dragon #29640 üzenetére
Na igen, csak akkor ki venné meg a minit meg az Air3-at?!
(Mondjuk én is az utóbbival szemeztem, csak kicsit már sok az én zsebemnek. A mini nem lenne rossz, csak ő meg ugye méretben kicsi.)
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Luck Dragon #29638 üzenetére
Én is jobban örülnék egy sima Ipadnak, mondjuk A11-el és 64 GB tárhellyel.
Mostanában terveztem venni, de kivárok.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Luck Dragon #29635 üzenetére
Ait-t is pletykálnak....kiderül.
-
narobik
tag
válasz
Luck Dragon #29348 üzenetére
Azért ennyire nem vészes, halványabb.
De már úton van az új készülék a Turbadóhoz, szerencsére nagyon korrektek. -
válasz
Luck Dragon #29327 üzenetére
Harmadjára sikerült elinditani a Facebook alkalmazást , törlés majd telepítés segítségével .
Hát az utolsó frissítés az nagyon nem sikerült ,főleg ha az ember elolvassa az App storeban a Facebook
alkalmazásnál a komment szekciót . -
hszilard666
veterán
válasz
Luck Dragon #29331 üzenetére
Áhh, dehogynem. x1 carbonomat jobban oda szoktam csapni mindenhova, mégis köszöni megvan. A vicc az hogy pihepuha az ágyam, el sem tudom képzelni hogy történhetett ilyen. Biztos a tervezett elavulás, érezte már szegényem hogy 5 éve dolgozik, és úgy döntött feladja.
jófejsrác:
Naugye!Pedig elvileg az új pro-k törékenyebbek, mint az én 1genes airem, de aztán mégsem.
-
Sify
senior tag
válasz
Luck Dragon #29325 üzenetére
Én sima Ipadon (2018) találkoztam kb 1 héttel ezelőtt. De nekem az újratelepítés megoldotta.
-
|AP|
veterán
válasz
Luck Dragon #28378 üzenetére
én egy ilyet használok. Viszonylag pici, szép, a billentyűk kicsit kemények. Jár hozzá egér is, magyar is, viszont ipaden az "í" és a "0" fordítva működik és a legtöbb speciális karakter sem ott van, ahol szokott/kellene
-
kátú
őstag
válasz
Luck Dragon #28375 üzenetére
[link] Nem a legolcsóbb, és nem is magyar, de legalább német, tehát minden gomb a helyén van, még ha kicsit máshogy is néz ki
-
zioncsabi
tag
válasz
Luck Dragon #28364 üzenetére
Egész jo cuccnak tunik. Mondjuk elég nehez, de tuti, hogy elgondolkoznék róla, ha most akarnak venni billentyuzetet.
-
kátú
őstag
válasz
Luck Dragon #28355 üzenetére
Logitech K375s em van, de a közeljövőben cserélem egy key to go ra, a mérete miatt
egyébként a 375 el nagyon barátságos, a másik versenyző a k480 volt nálam is
-
zioncsabi
tag
válasz
Luck Dragon #28355 üzenetére
En egy Logitech K811-et használók, de igazan csak veletlenul. Úgy ertem, hogy ezt eredetileg a Mac Mini-hez vettem es nem is gondoltam ra, hogy majd nekem lesz iPad-em, amihez majd jol fog jonni. Viszont en eddig csak itthon hasznaltam, itthon jo. 3 eszkozt kozott egy gombnyomassal valtasz, kenyelmes, jo rajta gepelni. De, hogy utazashoz milyen lenne... valahol a "feleslegesen nagy" (bar csak egy ipad-ez kepeset nagy) es a "semmi billenytuzetnel meg a nagy billnetyuzet is jobb" kozott vagyok. Ha csak lakáson belül használnad, tokeletes, ha cipelned is, akkor mások remelhetoleg mutatnak jobb alternativat.
-
ricogsm
őstag
válasz
Luck Dragon #26829 üzenetére
azt észrevettem én is,h a pc fele próbálják terelni az iPadot. Pencil , keyboard , stb. Lehet pár ios frissítés és kiderül .
-
ricogsm
őstag
válasz
Luck Dragon #26814 üzenetére
According to many analysts, tablets are dead and have been dead for a long time, declining for 11 quarters in a row (except for Apple of course). With fewer and fewer tablets being released, good tablets are few and far between, and Teclast hopes to change that.
forrás gizchina.com
-
Aksomatic
senior tag
válasz
Luck Dragon #26817 üzenetére
Milyen későbbi kellemetlenségek?
Pont attól eltérő forrást keresnék, ha van megbízható -
CharlieDrop
veterán
válasz
Luck Dragon #26814 üzenetére
okéoké
-
válasz
Luck Dragon #26463 üzenetére
Senki nem említi a kamerát, pedig a pro-val sokkal jobb képeket lehet lőni!
Szerintem meggyőztem!
Viccet félretéve, én is a pro-ra szavazok.
1. Promotion kijelző, nagyon smooth érzés scrollozni vele
2. 4 hangszóró, tudom-tudom, fülesnél mindegy, de ha egy videó megtekintésére adnám a fejed füles nélkül, ég és föld a különbség, és nem azért mert 2 helyett 4 hangszóró van, hanem mert azok a kijelző mindkét szélén helyet kaptak, így sztereó hangzást kapsz.
3. Több ram, az több ram. IOS frissítést leginkább azért nem kap meg egy régi eszköz, mert kevés a ram, a 4 giga viszont a mai napig csúcs, egyetlen egy iPad-ben van több, de az sem számít, mert csak a tárhely kezelés miatt. Furán hangzik, de ez alapján még simán benne lehet 4-5 év frissítés. Persze ezt nem tudhatjuk biztosan és lehet már 3 év múlva befejezik.
4. A12 proci kicsit erősebb, de GPU-ban már nem annyira, ott ha jól tudom a Pro erősebb.
5. Kamera -
*Mukeey*
addikt
válasz
Luck Dragon #26344 üzenetére
Sokszor nem is érdekel, ha vannak bugok, ami a mindennapi használatot nem érinti ilyen szinten. De ez botrány, nem is emlekszem, volt-e ekkora baki náluk...
-
SidCorky
őstag
válasz
Luck Dragon #26333 üzenetére
Nem, iPadOS van rajta.
-
kátú
őstag
válasz
Luck Dragon #26333 üzenetére
Szerintem igen, elvégre azzal jött ki, de ne vedd készpénznek amit mondok 😂😂
-
Wakuz
lelkes újonc
válasz
Luck Dragon #26325 üzenetére
10.2 az utódja
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Mini5👌😉
-
válasz
Mi a baja?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Luck Dragon #26017 üzenetére
ja tényleg kimaradt.
Hm, nehéz választás, azért az mégis csak egy a10, mégha X is
-
wm2
őstag
válasz
Luck Dragon #26017 üzenetére
Azért várom, hogy milyen lesz az új Pro, mert teljesen leszoktam a laptopokról. Szinte mindent iPad-en csinálok.
-
NGA
addikt
válasz
Luck Dragon #25972 üzenetére
Nálam fontos volt, hogy legyen toll tartója is, és ne látszódjon ki az ipad, mivel arany szinű az ipad és nem igazán férfias jelenség :-) Igy szinte semmi nem látszik ki, és nem tud sérülni a széle sem.
-
Timbersaw
újonc
válasz
Luck Dragon #25892 üzenetére
Nagyon jó látni nappal is,nincs vele baj, csak közvetlen nap ne süssön rá,azt ma a prom se bírta .
-
Timbersaw
újonc
válasz
Luck Dragon #25887 üzenetére
Mi a kérdés ?
-
norbi2010
őstag
válasz
Luck Dragon #25827 üzenetére
Két lehetőséget adott meg, Air vagy Pro, az Air szerintem visszalépés lenne a 10.5-es Pro-tól.
-
Ringman
félisten
válasz
Luck Dragon #25818 üzenetére
nem tudom, nem használtam 9.7-es ipadet jegyzeteléshez, csak pár vonalat húztam a 2018-ason.
a pronak/air3-nak laminált kijelzője van + előbbi gyorsabb is, szerintem ez a tipikusan ki kell próbálni eset, el kell menni és mindkettőn írni egy oldalt a boltban.A5-ösön is jól lehet jegyzetelni, ha nem kell hosszú képleteket írni, amihez kell az a4 szélessége.
-
MrPurple15
csendes tag
válasz
Luck Dragon #25812 üzenetére
Úgy gondolod jobb vétel lenne? Az Airt nemrég láttam élőben, nagyon tetszett...bár őszintén a 17-es prot még nem próbáltam ki sehol sem
-
MrPurple15
csendes tag
válasz
Luck Dragon #25807 üzenetére
köszi a válaszokat!
Viszont most újra gondolkodóba estem, az ipad air 161 ezer, lehet mégis megérné azt a 21 ezer felárat
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Luck Dragon #25728 üzenetére
Nem annyira egyszerű a kérdés. Ahogy süvi kolléga is írja alább, nem ad le annyi powert, hogy meghajtsa a pendrive-okat.
-
alexhorvath
csendes tag
válasz
Luck Dragon #25728 üzenetére
Okés. Köszönöm
-
general
addikt
válasz
Luck Dragon #25715 üzenetére
Megrendeltem, köszi! Közben a 13.1.2. frissítés is megérkezett végre, az upgrade is megtörtént.
Zsenialis ez a 8” méret! Imádom! -
SidCorky
őstag
válasz
Luck Dragon #25700 üzenetére
Lehet a 3 db állapotjelző led-et vette világításnak az edigi.
-
general
addikt
válasz
Luck Dragon #25709 üzenetére
Köszi! Ez műanyag vagy szilikon, gumi? Utóbbi kene inkább. Nyilván arra a részre gondolok, amit rá pattintasz a tabletre.
-
SidCorky
őstag
válasz
Luck Dragon #25698 üzenetére
Semmilyen.
Ez az egy, amit én is hiányolok. De valamit meg kellett hagyniuk a drágább bt billjeiknek is.
-
SidCorky
őstag
válasz
Luck Dragon #25696 üzenetére
Három eszközhöz lehet csatlakoztatni, vagy bluetooth-szal, vagy a mellékelt vevővel, van három dedikált gomb, ha párosítottad a kütyüket akkor csak átnyomod melyikkel akarod használni és azonnal át is vált. Én iPaddel bt-n keresztül használom, a vevő meg a gépbe van dugva, így ha a tv-n gépezek akkor is van bill.
-
válasz
Luck Dragon #25678 üzenetére
Ha már Pro, legyen kövér.
A13X -
*Mukeey*
addikt
válasz
Luck Dragon #25675 üzenetére
Egy ipad pro11 dizánjt elfogadnék miniben, a12x soc-al. De hát álmodozni szabad
-
cigam
titán
válasz
Luck Dragon #25631 üzenetére
Hopsz
Köszi!
-
DrDobos
őstag
válasz
Luck Dragon #25630 üzenetére
Koszi nektek ! :))
-
Alex91
félisten
válasz
Luck Dragon #25621 üzenetére
IFixit szedte szet, azok irtak.
-
Alex91
félisten
válasz
Luck Dragon #25617 üzenetére
-
válasz
Luck Dragon #25439 üzenetére
Hat igen, valóban nem egyszerű a helyzet. De most szerintem az lesz, hogy bemegyek istlyeba és megnézem milyen az új Air. Mellette lesz gondolom a Pro is, így a kijelzőket is tudom csekkolni. Amúgy ha az Air-t nem hivatalos kereskedéstől veszem, akkor nem lenne akkora ráfizetés a 256-os verzió. (Csak abban gondolkozom már, 64 kevés hosszú távon)
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #25448 üzenetére
Ez most valami optikai csalódás, vagy 10.5-esnek tényleg nagyobb (szélesebb) a kijelzője?
-
kchris78
veterán
válasz
Luck Dragon #25441 üzenetére
igen, osztom a velemenyed! a mostani pro a legtobb embernek perpill a dizajnt jelenti inkabb.
-
kchris78
veterán
válasz
Luck Dragon #25436 üzenetére
ebben nincs a neural hulyeseg. en erre gondolok mikor megvettem hogyha erre epito valami jon azt nem fogja tamogatni - szerintem ITT lesz a kovetkezo tamogatasi vagaspont, de nem ma.. egyelore az AR epit erre.
-
válasz
Luck Dragon #25430 üzenetére
És szerinted 3-4 évig bőven kiszolgálna még a Pro 2017? IStyle ajánlata nagyon csábító
félek hogy később nem lesz ilyen jó lehetőség..
-
kchris78
veterán
válasz
Luck Dragon #25430 üzenetére
nagyon erezni mindenfele scrollozáskor. a dizajn meg annyira nem erdekel.
-
volandy
senior tag
válasz
Luck Dragon #25110 üzenetére
Hát igen! Így van!
Köszi az infókat! -
volandy
senior tag
válasz
Luck Dragon #25107 üzenetére
Köszi az infókat!
Mini 5 szinte ugyanaz mint a korábbi minik! Azért is kérdeztem!
AppleCare Protection Plan iPad készülékekhez. Érdemes megvenni? -
volandy
senior tag
válasz
Luck Dragon #25104 üzenetére
Én is szemezek vele! Mennyire szervizigényes a készülék? Kijelző vagy valami más?
-
Serpiko
addikt
válasz
Luck Dragon #25030 üzenetére
Bizony a kényelem fontos kanapén fekve használom általában. Inkább először 10.5” vagy 11” lépnek. De hol van ez még messze.
-
Serpiko
addikt
válasz
Luck Dragon #25028 üzenetére
Amúgy gondolkodók 12.9” iPadon de szerintem az már túl nagy lehet. Kényelmetlen mondjuk fekve használni ágyban. Azt a fene tudja...
-
Ringman
félisten
válasz
Luck Dragon #25007 üzenetére
emlékeim szerint 200k volt a 256gb+cellular modell
-
Gomba
senior tag
válasz
Luck Dragon #24981 üzenetére
Ön nyert!
-
válasz
Luck Dragon #24981 üzenetére
próbáltam dekódolni
de eskü nem értettem
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Luck Dragon #24871 üzenetére
Egyedül ebben a storyban az zavar,hogy tényleg semmit nem kapok egy kijelzőhibás egyébként tökéletes mini 4-ért?
Régi vágású vagyok,nem dobok ki semmit,ha észszerű keretek közt lehet javítani,de ez nem normális,hogy ennyit akarnak legombolni az emberről. Ezzel az árazással azt akarja elérni nálam az Apple,hogy dobjam ki a Mini4-et és vegyekegy Mini 5-öt? Mert azt nézhetik.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Luck Dragon #24705 üzenetére
Kedden jött meg, nullára lemerülve!
Ez esetben a feltöltés után kell-e valami kíméletes kezelés akku téren?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Luck Dragon #24705 üzenetére
Ott rendeltem meg.
-
válasz
Luck Dragon #24611 üzenetére
Gratula
első iPad vagy váltottál régebbi modellről?
-
Serpiko
addikt
válasz
Luck Dragon #24611 üzenetére
Grat hozzà!
-
válasz
Luck Dragon #24607 üzenetére
Mit rendeltél?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Luck Dragon #24579 üzenetére
Javitanak, nem cserélnek?
-
Ringman
félisten
válasz
Luck Dragon #24561 üzenetére
én itthonról egy Aiino - Roller case for iPad Pro 10.5-öt rendeltem, hogy ne kelljen 1 hónapot várni rá, de azóta vettem egy zagg messenger tokot is, az billentyűzetes (német)
---
btw ios alatt milyen billentyűkombinációval lehet hosszú Í-t írni fizikai billentyűzeten?
win alatt ugye altgr+J vagy I. -
Ringman
félisten
válasz
Luck Dragon #24559 üzenetére
nem 100%-ban, az ipad air3-nak kevesebb hangszórója van, szóval a direkt ahhoz készült tok takarhatja a 10.5-ös hangszóróját.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Luck Dragon #24556 üzenetére
Sima simet kell kérned, ami nano-méretben kipattintható.
A netet bármiről megoszthatod, hisz az egy wifi hot-spotot hoz létre, mintha router lenne. -
válasz
Luck Dragon #24003 üzenetére
Promotion, azzal kezdtem.
Procik:
Pro 10.5 scores: 3990/9600
Air 3 10.5 scores: 4800/11600Ez nem olyan nagy különbség, ugyanakkor gpu-ban a pro az erősebb, és a kijelzője is nagyobb fényerőt tud. 600/500 nit.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Luck Dragon #24001 üzenetére
Jah értem, én a simára gondoltam. De akkor még így is mindenképp a pro lenne a jobb.
-
Mr.C
őstag
válasz
Luck Dragon #23796 üzenetére
áh!
érkeznek a szürke importok -
Mr.C
őstag
válasz
Luck Dragon #23794 üzenetére
Ezt hol látod?
-
ruarua
tag
válasz
Luck Dragon #23622 üzenetére
Igen, de mindenhol rendelésre 10 nap. Már boltokban kint vannak?
-
Mr.C
őstag
válasz
Luck Dragon #23622 üzenetére
szerintem is a 2017-essel jobban jársz. +1 GB ram-ot jobban meg fogod köszönni a későbbiekben, mint az A12 nagyobb teljesitményét, kivéve, ha nagyon videókat akarsz vágni pl. ráadásul ott van a pro motion (sokaknak nem akkora durranás mondjuk) meg a sztereó hangszóró is.
-
Black Dragon
addikt
válasz
Luck Dragon #23353 üzenetére
Nagyjából annyira, mint az összes Apple termékben. Minél újabb egy generáció annál inkább jobb, pontosabb, gyorsabb a lokáció meghatározása és a navigálás, de ettől még a 2018-as iPad is használhtó.
Jelen esetben azt mondanám várd meg a Március 25-ét, akkor mutatják be a 2019-es iPad szeriát, veszíteni nem fogsz vele.
-
Sify
senior tag
válasz
Luck Dragon #23353 üzenetére
Attól függ, ha olyan modellt veszel, ami csak WIFI-s abban nincs GPS modul.
-
Sify
senior tag
válasz
Luck Dragon #23298 üzenetére
Várhatóan most tavasszal.
-
Süvi
őstag
válasz
Luck Dragon #14754 üzenetére
Az első 1 év szinte teljesen ugyan az, egy minimális különbség van közte, hogy a cserélt alkatrészre mennyi gari van utána, de lényegében ugyan az.
-
Süvi
őstag
válasz
Luck Dragon #14752 üzenetére
1 év jótállás van minden Ipadra, a sufnyigsmesre is.
Hivatalos forgalmazótól vásárolva magánszemélyként jár 1 év szavatosság is. Ilyenben gondolkodva ma ez a legjobb ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest