- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Shame21 #47011 üzenetére
Szerintem felesleges utánjárás, szimplán csak nem szabad egy valamilyen nevű gsm boltból többszázezres értékű terméket magánszemélyként vásárolni, mert az sem annyira hangzik jól, ha mondjuk 2 és fél múlva szűnik meg a bolt, miközben a készüléked rá pár héttel később szarik be és még volna pár hónap a (bolti) gariból.
-
-
válasz
Shame21 #46959 üzenetére
Pont nemrég volt téma ilyen “MVM-es átbaszás” dolog kapcsán a Megtak topikban, nem semmi, hogy mik vannak már manapság:
[link]
Tök validnak tűnik és még tapasztaltak is ráfuthatnak akár, nempedig átlagfelhasználó szülők, nagyszülők.
Édesanyámat is időközben remekül kioktattam már hogyan tudja magának befizetni iPhone-nal az elektronikusan küldözgetett számláit.
Ilyenkor érzem valamennyire, hogy ez hiba volt. -
VD
őstag
válasz
Shame21 #45968 üzenetére
Apple oldalán támogatás alatt a javítás [link]
Hivatalos Apple szervizbe viheted. Amíg a menüben ott a jótállás addig nem kérnek mást. Nekem iPhone 12 mini-n halt meg a bekapcs gomb 11 hónaposan. Almárium-ba vittem. Megnézték. Látták, hogy garis. Valós. A hiba. Elküldték az Íreknek. 3 nap múlva kaptam a cserélt telefont. -
BB9000
senior tag
válasz
Shame21 #45961 üzenetére
Az Air szériáról nekem nincs rossz véleményem, az utódja is egy Ipad Air lett, de az már az 5.generációs, M1-es procival szerelt változat. Egyenlőre semmi gond nincs vele.
Ha egyszer lesz rá időm, megpróbálom visszatenni a régire az IOS 8-ast, az itt leírtak alapján. A tapasztalataimmal majd jelentkezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Metal topik
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch 2
- Bittorrent topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest