- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
MauroN #36184 üzenetére
Értem, mire gondolsz.
Fekvő/landscape helyzetben van a mini, mondjuk tévé- ill. filmnézés miatt. A fedelet úgy hajtom, ahogy az összes eddigi minimnél (3 különböző volt már) mindig problémamentesen működött: az a rész kerül kívülre, ami egyébként is a külseje.
Ha fordítva hajtom háromszögre, vagyis úgy, hogy a borító belseje kerül kívülre, akkor kétségtelenül stabilabban áll, csakhogy ekkor ugye az a felület érintkezik a - kisebb-nagyobb mértékben valamennyire mindig poros - asztallappal, polccal stb., amelyik aztán a borító becsukásakor a kijelzővel... Szóval ez a hajtás meg ezért nem szerencsés. -
mindthecrap
aktív tag
válasz
MauroN #29463 üzenetére
Én az Apple Pencillel jártam így, megvettem a tablet mellé, otthon bedugom, semmi... bedugom fordítva is semmi, mozgatom semmi... másnap visszavittem a pencilt a boltba, srác bedugja az egyik iPadbe, azonnal látja és működik, akksi 100%.
Hazamegyek, bedugom megint mindenféle irányból, mozgatom, semmi reakció. Végső elkeseredésemben a gyári töltőkábelt bedugtam és kihúztam vagy hússzor az iPadből, és utána hopp egyből felismerte a pencilt, úgy látszik "be kellett járatni" a lightning foglalatot (egyébként 33 ezer forintért bosszantóan gagyi és lötyögős a pencil csatlakozása).Az importálást úgy oldottam meg mert nem akartam 14 ezret költeni átalakítóra, hogy van Lightroom előfizetésem (egy pizza havonta), a telefonomon beimportálom a fotókat OTG és egyből megjelenik az iPaden is. Ráadásul én még CF kártyát használok nem SD-t.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
MauroN #29014 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkitől
Sajnos NTFS-ben volt, meg is szívtam veleAnno pár éve amikor formáztam, nem gondoltam volna hogy belátható időn belül lesz almás gépem, így aztán gondoltam hogy jóvanazúgy,úgyismindegy’. Hát nem volt
Alapból semmit sem látott belőle az iPad, így aztán még a puszta formázás is ki volt lőve, persze ha nem lettek volna rajta fontos adatok...Végül rokon ablakos gépén megoldottam, de ott is kellett túli-tolizni a hellyel, mégegyszer sose nem akarom megcsinálni ezt a tortúrát.
Viszont fel akartam tolni nővéreknek néhány száz képet iCloud-ra (az övére, Safarin keresztül), na az nem csak úgy megy iPad-ről. (Nem akartam Windows-on keresztül semmilyen formában sem próbálkozni, mert legutóbb pár hónapja kb 150 képenként kidobott valami ürüggyel amikor magamnak töltöttem fel, hogy majd jön az iPad. Mindig vissza kellett keresni hogy áll a dolog, cirka 4000 képnél nem volt túl szórakoztató).Azt gondoltam hogy picit kifinomultabb a dolog iPad OS-en. Pl.: drag&drog. Kijelöltem 700 képet, és semmi további opció nem volt, pl hogy feltöltés. Végül AirDrop lett, és aztán onnan feltöltés iCloud-ba. De utána meg még azóta sem sikerült a fotókba egyben belistázni egy adott albumba a telefonján.
Vagy csak tényleg ennyire fogyatékos vagyok ehhez (is).Bocs hogy hosszú lett, csak muszáj volt kiírni magamból.
-
prime77
aktív tag
-
kezo0
addikt
válasz
MauroN #28799 üzenetére
A VLC-ben a hálózat menüpontban elvileg megjelenik az összes eszköz, ami médiaszerverként elérhető a hálózaton. Kiválasztod az egyiket, megadod egyszer a usernevet és jelszót az adott szerver eléréséhez, és kész, onnan kezdve látja az összes médiafájlt, ami azon az eszközön elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest