- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Kapanyél #45779 üzenetére
Én most vettem egy 65wos Baseus töltőfejet amin két usb-c és 1 usb-a van. Hát nem vagyok teljesen elégedett. Volt hogy rátettem egy laptopot meg egy iphonet, vagy egy iphonet meg ipadet, jelezték az eszközök hogy megy a töltés, de a százalék csak nem nőtt, vagy nagyon lassan. Kiderült hogy csak 30w-ot vett fel a hálózatból. Aztán kihúzom, bedugom újra az eszközöket és akkor felvette a névleges 65w-ot. Volt hogy rádugtam 2 iphonet illetve egy apple watchot, és az órát el sem kezdte tölteni, pedig az eszközök összesen nem vesznek fel 65w-ot. Néha teljesen jól működik. Szóval nem túl megbízható, pedig pedig ezt a márkát szokták ajánlani.
-
-
jaroslav
aktív tag
válasz
Kapanyél #39927 üzenetére
Én is egy 12.9 M1 pro fóliázása előtt állok. Kimondottan sokat használnám a készüléket jegyzetek készítéséhez apple pencillel. Mindenütt azt olvasom, hogy jegyzet készítéséhez a legjobb a paperlike matt fólia.
Ami visszatart, az az, hogy a paperlike matt fólia a Liquid Retina XDR kijelző "élmény faktorát" nem rontja-e le nagyon tartalom fogyasztáskor?
Neked, mint gyakorlati felhasználó, mi a tapasztalatod?
Vagy egyszerűen nem lehet egyszerre fullos Liquid Retina XDR látvány és jó jegyzetelési élmény...
-
-
B.i.L
senior tag
-
B.i.L
senior tag
válasz
Kapanyél #38530 üzenetére
Esr-pakkot (fekete tok+üvegfólia)vettem innen apróról picit olcsóbban,mint a bolti ár,ennek ellenére megteszi.
A kijelzövédő fóliát persze elrontottam,mert a segédkeret nem illeszkedett rendesen valamiért,és 1 kis pötty került alá. Tokkal együtt volt,az viszont nagyon hasznos.kijelző ébresztős is egyben,tollnak is van helye,kellőképpen vékony. Mondjuk nekem van rá biztosításom,de szeretem óvni is a dolgaimat. Érdemes lenne neked is kipróbálni ezt az összeállítást.Gondolom a cél az állagmegőrzés,és biztonság.A MK’most pihen,meg le kellene takarítanom,dirrekt fehéret vettem,hogy lássam mennyire piszkolódik,hát eléggé.Covid miatt is szerettem volna látni,hogy a piszok mennyire hagy nyomot. Fertőtlenítő sok fogyott. -
sebgutkopf
őstag
válasz
Kapanyél #36738 üzenetére
Wifi nem játszik?
FE File Explorer Pro-val simán mozgatok mág ettől nagyobb fájlokat is pc - ipad pro, vagy épp az ipad-ről vezérelve a pc - droid media lejátszó között.
Az alkalmazás kezeli az smb, ftp, windows, macOS, linux megosztási protokollokat. Vannak nas módok is, ezeket sosem próbáltam.
A háttérben is szépen mozgatja a nagy fájlokat, közben lehet akár olvasni vagy youtube-ozni is a tableten (ipad pro 11 2020), de akár ki is lehet kapcsolni a kijelzőt, amikor készen van szól. -
moleculez
veterán
válasz
Kapanyél #36740 üzenetére
Akármennyire is elégedett i-eszkoz felhasználó vagyok, ez az eset is azt mutatja, hogy ez is inkább csak nevében pro. Jelenlegi formájában az iPadOS alá fölösleges az M1. Én azt gondolom (és remélem), hogy valamelyik későbbi OS update majd radikális változásokat hoz e-teren, és annak rakták le az alapját.
Azért 20GB nem nagy ügy, nemhogy a ProRes korában, de 4K 60fps HDR videóból sem sok ez.
-
M3aN
senior tag
válasz
Kapanyél #36738 üzenetére
Synology NAS-om van nekem is és a Photos Mobile alkalmazás tőkéletesen működik iPhone-on (11 és SE2) és iPad-en (8 és 9. gen) is a családban. Ugyan 20Gb körül egy videót még nem másoltam de 7-8Gb simán ment, folyamatos szinkronban van az eszközökkel.
Esetleg Synology Drive app? Ez gyakorlatilag cloud tárhely jelleggel működik a NAS-en, mint az iCloud vagy Google Drive.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Mazda topik
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest