- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
-
magicbox
senior tag
Lehet, hogy hülye kérdés... Saját céges, vagy a munkahelyedé? Mert akkor lehet valami jogosultság kiosztás probléma talán. Én beléptem anno cégesen, és alapból nyitott egy cégest, beléptem a privát fiókommal, és úgy meg a privátom. Ezeken belül meg annyi jegyzetet csinálok, amennyit szeretnék.
-
Jelenleg azt mondanám hogy egyértelműen nem érte meg a pro pencil, de tetszeni tetszik. A töltési macera nem nagy faktor, mert nem hiszem hogy egy munkanap lemeríthető lenne bármelyik. Jópár funkció nem működik a gyári jegyzeteken kívül, tehát az a lebegő eszközpaletta ami nyomásra jön elő, GoodNotes-ban nincs (csak egy undo/redo jön fel). A lebegés működik, a haptikus visszajelzés is illetve a mágneses töltés, de ezek egyértelműen nem érik meg a felárat szerintem. A ceruza döntése, forgatása funkció sem működik GoodNotes-ban, a gyári jegyzetekben igen. Nem tudom, hogy ez idővel változik-e.
-
consono
nagyúr
Szerintem nagyon rossz írni az iPad-en, mert üveg a kijelző. Persze, lehet rá paperlikem eg mindenféle póliát tenni, de azok meg lerontják a multimédiás dolgok élvezetét. Én a Kindle Scribe-omon sokkal szívesebben írok, vagy jegyzetelek pdf-be még ha nincsenek is színek, mint valaha az iPaden. Egy Air árán meg vehet egy Scribe-ot + iPad 10-et az ember, ha mindenképpen iPadet akar.
Amúgy szerintem egyetemre egy notebook sokkal jobb megoldás, azon mindent meg lehet csinálni a műszaki felsőoktatásban is, míg az iPad ezen a téren nagyon korlátos... -
Ha az csak “optimalizált töltés”, akkor legtöbb esetben valóban 100%-ra fogja nyomni, mert a töltési szokásokat fogja magának betanulni és az alapján fogja eldönteni, hogy mikor meddig töltsön (hogy szerinte várhatóan elég csak 80-ig tölteni, mert időn belül úgyis felrakod töltőre újra).
Ha pedig fix 80%-os töltés funkció, akkor havonta párszor szintén fel fogja tölteni 100-ig, hogy továbbra is képben maradjon az akksi kapacitással a rendszer. -
Pano
addikt
Amelyiket a pénztárcád engedi.
Az új M2-esek tovább lesznek támogatva. Jelenleg ez az egyetlen előnyük az M1-el szereltekhez viszonyítva az Air-eknek. Leszámítva ha nem 13"-osat akarsz, mert akkor az csak az új szériában elérhető.Jelenleg most úgy néznek ki az M procikkal szerelt tabletek, hogy az iPadOS korlátozottsága totál visszafogja a teljesítményüket. Értem ez alatt, hogy nincs nagyon olyan szoftver iPadOS-en, ami kihasználná ezt a hardvert.
Kicsit olyan ez, mint ha vennél egy 700 lóerős autót, de csak max 80-al mehetnél vele.Ez ellen mikor és mennyire fog tenni az Apple, azt még nem tudni. Vannak pletykák. Majd kiderül.
Tehát, ebből kiindulva még az M1-es és nagyon sokáig elég lehet. Azt neked és a pénztárcádnak kell eldönteni, hogy mennyire áhítozol a hosszabb támogatásra. Teljesítmény szempontjából még sokáig nem lesz gond M1-el sem.Pencilek:
-
btudos
nagyúr
Nyilván, ha addigra letiltottad a fiókot, akkor már nem kapsz e-mailben kódot.
Egyébként valószínűleg ott vérzett el a dolog, hogy a fiókodban még ott figyel a rég elfeledett iPhone 5, nem törölted az eszközt, ezért próbálkozott az Apple ahhoz kötni a bejelentkezést. Ráadásul évekkel ezelőtt használtad az ID-t utoljára, közben az Apple amúgy katasztrofálisan túlkomplikált azonosítási rendszerében is volt bőven változás, és ez elég volt ahhoz, hogy rövid úton ki tudd zárni magadat. -
btudos
nagyúr
Normál esetben ez így is megy, simán az ID-nál megadott telefonszámra vagy e-mail címre küldenek egy kódot, amivel tudod igazolni, hogy az ID a tiéd, és meg lehet adni az új jelszót. Csak akkor kell 7 napot várni, ha már több sikertelen próbálkozás eredményeként letiltottad az ID-t.
-
btudos
nagyúr
iforgot.apple.com-on próbálkoztál már?
-
jófejsrác
senior tag
A képarány teljesen más a kettőnél, így szerintem hiába kevés a különbség col-ban az élmény más.
Viszont ha filmezni akarsz, akkor azért jobb a nagyobb képernyőméret. De ahogy @Alex91 írja a sima is bőven jó erre a célra.Privát vélemény, hogy a 4 hangszórós megoldások sokkal jobb élményt adnak ha nem fülessel használod. Persze árban is...
@Alex91 Szerintem kizárt, és ami durva hogy az € brutálisan magas, így ami kint 1000€ az itthon 1000€ plusz áfa. Aki szeptemberben akarja majd a legújabb cuccokat venni itthon annak fájni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- ASUS routerek
- Mobil flották
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest