Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
Šolaire
üzenetére
Asszonynak 9es volt előtte és én is úgy terveztem, hogy neki veszek 10-est én pedig használom a 9-est csak a Telekomnál jó áron tudtam venni 2db 10-est is, ezért úgy voltam vele, hogy akkor maradjon nekem is a 10 mégiscsak új garanciás a 9 pedig jó áron elment. De amúgy maradt volna a 9 az is elég kb mindenre is!
-
melodie
tag
válasz
Šolaire
üzenetére
Jelly Scroll:a „zselé görgetése” a képernyő szakadására utal, ami azt okozhatja, hogy a képernyő egyik oldalán lévő szöveg vagy képek lefelé dőlnek a frissítési gyakoriság eltérése miatt. Ez azt eredményezheti, hogy a kijelző egyik oldala úgy néz ki, mintha gyorsabban reagálna, mint a másik oldal, olyan vizuális zavar esetén, amelyet nehéz figyelmen kívül hagyni, ha egyszer észreveszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
Bár legalább ösztönöz az upgrade-ra...