- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
lkristóf #29372 üzenetére
Mentalitás alapján szerintem csak azért vitte haza mert megörült, hogy ingyen tablet, aztán kiderült, hogy nem eszik olyan forrón a kását.
Én rengeteg cuccot találtam már mert nyitott szemmel járok, telefonok, tömött pénztárca, sluszkulcs, forgalmi, stb... de mind le lettek adva rendőrnek, bementem vele a körzeti megbízotthoz vagy leintettem egy járőrt és a slusszkulccsal együtt kicsipogtuk melyik kocsié, aztán rendszám alapján már keresték is a tulajt, a telefon meg nem volt lezárva azon kikerestem a telefonkönyvből, hogy "anyu" és felhívam. A telefonnál ráadásul láttam, hogy egy csávó nagyon lesi a kocsiból mikor nem néz oda senki és veheti fel, de én halál lazán odamentem és jó látványosan szedtem fel direkt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest