Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz
consono
üzenetére
Ebben lehet valami. Nekem a 15.7 van meg fenn, nem automatikus OS telepitessel, csak ertesitessel, hogy mar van frissebb. Amikor ramentem a szoftverfrissitesre, hogy mi a helyzet ott, akkor miutan ujra raneztem a rendszeradatokra, akkor mar csak 5.7 gigat mutatott. Szoval lehet, hogy annak ellenere, hogy en csak ertesitest kertem, enekk ellenere letoltotte az osszes azota levo frissitest es eltarolta. Most, hogy megneztem, meg kitorolte a fel nem hasznaltakat es csak a 16.3-at hagyta meg.
De ez csak egy laikus okoskodasa 🤷♂️
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest