Hirdetés
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Köszönöm a válaszokat. Na majd a céges IT kollégákat megtámadom. Biztos örülni fognak.
-
Lali-213
senior tag
Szia,
Nekem ugyan nem iPaden, hanem iPhone-on vannak a céges alkalmazások, de ott úgy van, hogy egy Microsoft Intune vállalati portál engedett hozzáférni a belsős appokhoz és programokhoz. Ha VPN-re akarok csatlakozni (laptopon), akkor az Authenticator segít az azonosításban.
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Lehet hülyeséget kérdezek, de iPad esetén megoldható, hogy a céges szervert elérjem távolról, úgy mint a céges win-es laptopommal? Utazáshoz kényelmesebb lenne. -
Amilo02
aktív tag
válasz
koxkids
üzenetére
Millió és egy teszt van neten, de röviden az én véleményem: Én Air2-ről váltottam 12.9” M1 Pro-ra (ugyanitt eladó arany/fehér iPad air2, dobozában, papírokkal. Új kora óta az enyém. 50000Ft). Hatalmas a különbség teljesítményben és méretben is. Ha sima felhaszálásra kell(netezés, gaming) elég az Air4.
Érdemes beruházni egy billentyűzetre is hozzá, nálam mióta megvan az iPad és a billentyűzet egérrel, be sem kapcsoltam a számítógépet. Azért vannak hibák, bár az szerintem a oprendszer hibája: Ha több ablak meg van nyitva és be szeretnéd zárogatni őket, “szellemablakok” jelennek meg a kijelzőn. Youtube és a Flightradar24 miultitasking módban futtatva belassítja elég rendesen a Pro-t!!! Az iPad keretén van egy-két esztétikai hiba(ragasztócsepp a kijelző és a keret találkozásánál, pont a hangerő gomboknál). -
Amilo02
aktív tag
Üdv!
Segítségetszeretnék kérni:
Vettem egy 12.9” M1 iPad Pro-t és hozzá egy magic keyboard-ot. A kérdésem az lenne, hogy a magic keyboard-on nem minden esetben működik a space szóközként. Amikor nem működik, akkor olyan a jelenség ha rányomok, mintha kijelölné az ablakot amiben vagyok. Van valami trükkje a dolognak? -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Milyen iPad iOS appra van szükségem ahhoz, ami archicad hoz hasonló . (Ami a pc-n fut ). ha szeretnék nyomvonalat tervezni, (villanyszerelés, klíma , tűzjelző) ..
Valaki jártas ebben esetleg? -
beci
őstag
Sziasztok.
Ipad minin meg lehet csinalni,hogy 2 ember hasznalja,kulon bejelentkezessel,es azon belul mindenkinek kulon face,messenger...stb.
Mintha 2 kulonallo gep lenne. -
Kókuszdió
nagyúr
iPad (iPadOS 14.2) és iPhone (IOS 14.4) nem megy ,iMac és Macbook (11.6) megy....

(#36377) smc
Minimum 14.5
Köszi -
Kókuszdió
nagyúr
Skacok ,
Grid működik Xbox kontrollerel? -
M3aN
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Úgy tudom 2 iPad
vagy az az iStyle? -
válasz
koxkids
üzenetére
Minden ipadhez igazolnod kell hogy diak vagy, kernek toled lakcimet, es mar aznap este kikuldik hozzad Lakatos Szilveszter Sztallónet aki nezi, hogy az hasznalja e az ipadet akinek a nevere szol a szamla
szoval veszelyes biznisz ez …
/sarcasm
Vedd meg haverral es kesz, nem agysebeszet ez

-
válasz
szabonagyur
üzenetére
[link] Vagy

Bár ha ki van kapcsolva az analítika akkor kell egy nap hogy meglegyen a log. -
Órát írjatok már ne napokat. Nem mindegy hogy 3 órát fogdossátok vagy 6-ot egy nap.
-
Sziasztok!
Úgy érzem idén megérett a cserére az Air2-m. Most jelenleg a 2021-es M1 11” Pro a kiszemelt. Ha lúd legyen kövér alapon
Nem egy-két évre tervezem vele, ahogy az Air2 is már 5 éve nyúzva van.
Aki használja a friss Pro-t, mit gondoltok róla? Király gépezet? Érdemes beruházni rá?
Nézegettem Apple.hu-n a diák kedvezményt is. Ezt mennyire ellenőrzik? Van haver akinek van diákja, érdemes az ő nevére kérni? -
Kókuszdió
nagyúr
iPad Pro 11 2021 akkumulátora bírja addig mint egy sima iPad 8-é ,vagy az M1 chip és a 120Hz-es kijelző miatt esélye sincs?
(#36347) smc
Köszi ,
Kijelző képfrissítése itt is ugyanaz mint az új iPhone-oknál ,hogy 10Hz-től 120Hz-ig terjed használattól függően ,vagy itt állandó 120Hz mozog? -
Mattb
senior tag
válasz
mSchumi87
üzenetére
Sziasztok!
Pont 2 napja irtam, hogy vettem pencilt a 11” M1 pro-hoz.
es ha allitva irok akkor kozep tajon bal oldalt a szelen hasonlo jelenseget produkal az ipad kijelzoje. Egyalltlan nem nyomom hozza :/
Kijelzohiba vagy mi a fene lehet ez? Megprobalok videot felrakni rola, de ugyanez a jelenseg. Sotet modban. Viszont nekem csak ott a pencil alatt. Nem pedig ha mashol nyomom.
masnak van hasonlo a pencillel? -
a347
aktív tag
Sziasztok!
2017-es Ipad Pro-ra szerettem volna telepíteni a legújabb (15.0.1)szoftvert, de folyamatosan a "nem ellenőrizhetők a frissítések" hibára fut telepítésnél. Minden a neten található fortéllyal próbálkoztam, már visszaállítottam gyárira is az eszközt, de nem segített.
Valakinek ötlet?
Köszi -
tboldi
nagyúr
válasz
lugosi
üzenetére
DualShock 4 (PS4) vagy DualSense (PS5), illetve Xbox One és Xbox Series S/X, amelyik szimpatikusabb.
Részemről a Nintendo Switch Pro Controller lenne a legkényelmesebb, de az nem támogatott. 🤷♂️
Illetve még az 8bitdo kontrollerei tetszenek, de szintén nem kompatibilis i(Pad)OS-szel. -
Milyen kontrollert vegyek iPad prohoz, játékra, ha nincs semmilyen konzolom?
-
bostone
addikt
Ez a tok is csak minimális védelemmel látja el a drága jószágot.
Persze praktikus, csak tényleg vigyázni kell, hogy ügyesen érjen talajt.Remélem a miniről egyre több huncutság derül ki a közeljövőben, így nyugodt szívvel hagyom a boltban.
-
SidCorky
őstag
válasz
proper
üzenetére
PC-re kötve a 3utools megmondja, a ciklusok számát is (én is csak most, a mini eladásakor szembesültem vele, hogy az iPad nem mutatja). Ha iPad app érdekel, arra nincs tippem.
Más: leváltottam a 2019-es minit egy idei 11-es Prora, az előző kijelzője se volt semmi, de ez az új elég brutál. A Mini LED-es 12,9-est nem mertem bevállalni a blooming miatt, majd talán 2-3 év múlva, hátha javítanak rajta valamennyit addigra.
Nézegettem tokokat, később veszek valami billentyűzetes megoldást, a Logitech Combo Touchot tartom a legjobbnak, mert ha bill nélkül használnám az iPadet, akkor is védi valami a házat. Addig is valami hasonlót kerestem, mint a gyári Folio tok, de olcsóbban és olyat, ami lehetőleg a Pencilt is tartja, nehogy táskában leessen a tabletről, az ESR-nél találtam egyedül ilyet és az ára sem vészes, hátha valakinek még érdekes lehet. [link]
-
proper
őstag
iPad-nél melyik programmal lehet megnézni az akksi állapotát?
-
moleculez
veterán
-
moleculez
veterán
Van valami remote desktop megoldás ipad - mac között?
-
mSchumi87
senior tag
Na ugy nez ki nem csak a jelly scroll lesz a gond az uj Mini-nel.
-
laciba77
tag
Sziasztok! Megvettem végül az Ipad Mini 6-ot jó pár nap Istyle-ba járkálás után. A jelly észrevehető, de nem hiszem, hogy a napi használatban zavarna majd. Ilyen méretben alternatíva híján nincs igazából más választás. Pár kérdésem lenne:
1. A Beállításokban jelzi a 3 hónap ingyenes Apple Tv+ lehetőséget, az appba lépve már csak 1 hét próbaidőszakot ajánl fel. Ez hiba?
2. Van lehetőség az adatforgalom megadására, forduló nap beállítására, adatforgalmi figyelmeztetés bekapcsolására? Csak egy manuális alaphelyzetbe állítást találtam.
3. Van olyan rajzprogram, ami kezdőknek ajánlható, vannak minták, sablonok, esetleg oktató rész is benne? -
Drenadar
veterán
Valaki tud nekem segíteni ? Valamit elallithattam ? Főleg a safarinal azt veszem észre hogy sokszor nem elég egyszer oda nyomni neki hanem van hogy még 2x rá kell nyomni hogy érzékeljen és elkezdjen dolgozni de mintha más appnal is észre vettem volna ilyet ...
-
NGA
addikt
Köszönet, kipucoltam a töltőnyilást, és újrainditottam a megadott módon, most töltődik.
-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok,segítségetekre lenne szükségem adott egy Ipad A1475 visszaállítottam gyári beállításokra,de indítás utan a "Távoli felügyeletnél" nem megy tovább (távoli konfiguráció nem érhető el) lehet vele valamit kezdni?
Válaszotokat előre is köszönöm mindenkinek szép napot! -
-
NGA
addikt
Igen, azt kihuzva is. Ma reggel kezdte.
-
NGA
addikt
Egy kérdés. Ipad 6. Felraktam töltőre, 25%-ig feltöltött, és most merül folyamatosan töltés közben. Mi a franc ez? ipados 15 van rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest