- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amilo02
aktív tag
válasz
koxkids
üzenetére
Millió és egy teszt van neten, de röviden az én véleményem: Én Air2-ről váltottam 12.9” M1 Pro-ra (ugyanitt eladó arany/fehér iPad air2, dobozában, papírokkal. Új kora óta az enyém. 50000Ft). Hatalmas a különbség teljesítményben és méretben is. Ha sima felhaszálásra kell(netezés, gaming) elég az Air4.
Érdemes beruházni egy billentyűzetre is hozzá, nálam mióta megvan az iPad és a billentyűzet egérrel, be sem kapcsoltam a számítógépet. Azért vannak hibák, bár az szerintem a oprendszer hibája: Ha több ablak meg van nyitva és be szeretnéd zárogatni őket, “szellemablakok” jelennek meg a kijelzőn. Youtube és a Flightradar24 miultitasking módban futtatva belassítja elég rendesen a Pro-t!!! Az iPad keretén van egy-két esztétikai hiba(ragasztócsepp a kijelző és a keret találkozásánál, pont a hangerő gomboknál). -
válasz
koxkids
üzenetére
Minden ipadhez igazolnod kell hogy diak vagy, kernek toled lakcimet, es mar aznap este kikuldik hozzad Lakatos Szilveszter Sztallónet aki nezi, hogy az hasznalja e az ipadet akinek a nevere szol a szamla
szoval veszelyes biznisz ez …
/sarcasm
Vedd meg haverral es kesz, nem agysebeszet ez

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Újszerű iPad Air M2 128GB Wifi+ Cellular 98% akksi/ beszámítás van
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest