- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
dptrsk #42178 üzenetére
Hát, ilyet a mai világban még nem hallottam. Az elmélet szimpatikus, de vannak kétségeim a valósággal kapcsolatban. Az a fogyasztó vagyok, aki elvárná ezeket a megoldásokat, sőt, ki is harcolom a hasonló szolgáltatásokat, de számomra meseszerűnek tűnik. Sajnos ez a tapasztalatom…
De, ha van rá visszaigazolás, elhiszem
-
gaben88
őstag
válasz
dptrsk #42159 üzenetére
Mit jelent a hibás? Az aksi még jó, nem kapcsol ki magától, feltölthető, használható, de már nem bír ki 2 napot, ahogy az elején, hanem csak jó esetben fél napot, ha használjuk. Erre nem feltétlen adnám ki a bevizsgálás díját és utána se hiszem el, hogy pl 46k-ért adna egy új iPad-ot az Apple, mert iPad Pro 10.5 (2017)-ben az aksi elhasználódott. De lehet rosszul gondolom...
-
-
kchris78
veterán
válasz
dptrsk #28687 üzenetére
én úgy tudom a defaultot állították át de kézzel feljebb lehet venni, legalábbis nekem a TV-n sikerült.. Egy idő után feltűnt hogy miért ilyen szar a 4ks videó aztán beugrott.. (mindettől függetlenül a bitráta alacsonysága miatt a YT4k csak fél-4k szerintem) A legtöbben nem állítják vissza és aki odafigyel a minőségre még annak is megvan a lehetősége visszarakni.
-
válasz
dptrsk #28687 üzenetére
Az lehet, de ipaden nem azért nincs 1080p fölött youtube. Google és Apple egymást akarja szopatni, de minket sikerül vele. Valami codec licenc dolog áll a háttérben. Ha az apple támogatni kezdi a vp9 hardveres gyorsítást akkor lehet végre valami, vagy ha a google valami másra váltana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Gyúrósok ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Android szakmai topik
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest