- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oba
addikt
Nálam sincs gond ezzel. De hogy választ is kapj a kérdésedre 🙂
Innen tudod letölteni most még az egyel korábbi firmware-t. Válaszd ki pontosan a te ipaded és amelyik letöltés mellett zöld pipa van az még alá van írva az Apple által, tehát telepíthető. Töltsd le az .ipsw filet. iTunes fog kelleni hozzá a gépre. PC-n a shift gomb nyomvatartása mellett kattints a restore (visszaállítás) gombra és tallózd be a letöltött .ipsw file-t. MAC-en azt hiszem az options-t kell nyomvatartani a billentyűzeten nem a shiftet. Persze az ipad legyen csatlakoztatva a géphez, legjobb ha kábelen.
-
R a y
senior tag
Nem tudom, nekem az M1 iPad Prom az 11 colos.... És van értelme, mert sokat drag&droppolok mailbe, illetve engem a split view idegesített, hogy csak megkötéssel lehetett módosítani az ablak mértetét. Mint említettem, én fenntartásokkal kezeltem a 16os főverziót, iPhonera egy darabig nem is rakom fel.
-
CharlieDrop
veterán
elvileg van iOS support:
https://www.retroarch.com/index.php?page=platforms -
-
mazsiii92
senior tag
Szia!
Nekem iPad 6-nál sokszor volt ilyen, két dolgot szoktam csinálni ha előjön (egyébként én safarival is tapasztaltam Fb mellett):
- megnézem van e elérhető frissítés az alkalmazásból és iPadOS-ből, ha igen telepítem őket
- ha nem oldja meg a problémát akkor tolok neki egy hard resetet, ez szinte mindig segít -
parandroid
félisten
Ja, az ipaden van. Még. Persze ha nem akarod, nem érted, mire céloztam, de az nehezen támadható álláspont, miszerint pont az apple az, aki szarik a tradíciókra, meg szabványokra, és azt a csatlakozót használja, vagy hagyja el, ami üzleti szempontból (értsd: költséghatékonyságilag) neki a legszimpatikusabb.
Amúgy nálam az ebay app nem megy hetek óta az iphone-on, indításra logo, aztán azonnal kilép. Facebookot nem használok, a többi appom meg rendben van.
p
-
BeZo81
csendes tag
Ha csak a Facebook alkalmazás csinálja azért nem fognak vele semmit sem csinálni a szervizesek. Azt mondják frissítsd le az alkalmazást, valamint az oprendszert a legújabbra. Max bevizsgálják... De ne legyen igazam. Ja és amit felettem is olvasható a Facebook app amúgy is egy bugos f*s.
-
SidCorky
őstag
Ha beviszed ezért, kiröhögnek.
Bugos az app, de a Facebook (Fb, Messenger, az instáról már ne is beszéljünk...) appoktól egyébként sem kell olyan csodákat elvárni, mint a rendes működés.
Nekem is előfordul néha a Messengernél, hogy simán leáll, ha ez nálad rendszeres akkor valószínűleg másnak is előjön és később talán javítják.
-
Facebook nálam nem csinálja, de javaslom várj egy hetet, általában hetente frissítik ezeket az appokat és sajnos sokszor beleraknak ilyen bugokat. Nálam a héten a youtube-ot cseszték el, lehúzás után látszólag frissít, de ugyanazokat a videókat adja be és a thumbnailek sokszor el vannak csúszva. Nem értem ennyi pénzből ami gógüléknél és facebooknál van hogy képesek ilyen retkeket kiadni és elcseszni működő appokat.. microsoft is beleeshet ebbe.
Ui. A héten az app store is bugos nálam, indítás után egyből kidob a főképernyőre és kb 2. 3. indításra megy rendesen..
-
|AP|
veterán
de azért ilyet is lehet olvasni, és ebből több van:
"So, I moved in UK and I forgot the apple pencil and did not had the time to go home to recover it. I didn't wanted to pay the premium price of the original pencil so i started the search for an alternative. This pencil works perfectly for my iPad Pro 11 inch. I have tried drawing, yet the way I use the most the pencil/stylus is writing. My impression is that it does even a better job by providing some kind of feedback when it is used, just as a normal pen. True, is different: bit thicker and does not charge via original induction, it's activated via tap on the opposite end. OVERALL, is a fantastic replacement. This pencil comes also with spare tip. I will come back over time to provide feedback as I use it in time (battery, accuracy and other issues that I hope i don't encounter). On the weak side ... active tip is protected by a silicone cap and you need to be careful not to throw it on the ground as it may break."
Nyilván akkor derülne ki ha kipróbálnám, de összekarcolni azért nem akarom a kijelzőt -
|AP|
veterán
-
kkdesign
senior tag
Melyik iPadhez? mert nem mindegy a csatlakozója. USB-C vs Lightning
#27047Jaded : Igen, meg amit még láttam az egy SteelSeries controller, de Aliexpressen egy csomót reklámoznak ipadhez, és annyit nem játszok ipaden hogy kicsengessek közel egy 20ast egy kontrollerért (ha már vennék akkor pc receiverest vennékaz meg közel ennyi
), mikor pchez van zsinóros xbox360 kontrollerem
-
Thewent12
aktív tag
Nekem is a 2018-as ipad van most. Alap dolgokra elég, viszont komolyabbakra ajánlottab azért a pro. 10.5-ös prom volt elötte, de egyáltalán nem használtam ki a MBP mellett ezért eladtam. Sima ipad tartalomfogyasztásra tökéletesen alkalmas, viszont ha több kéne, akkor nem ezt választanám.
-
-
Süvi
őstag
Nekem is ilyen van a minin
Az ESR nagyon jó tokokat gyárt, nekem ilyen csak hátlap tokom van most a 10,5-ön van más méretben is, nagyon szép vele. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest