Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
banderasz77
üzenetére
Kinai...
Valamit itt ajanlottak, hogy az arahoz kepest jo, de ugye kevesebbet tud, mint az Apple sajatja. (Es azt hiszem a Logi is valamivel butabb.) -
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Gondolkodtam, hogy tanuláshoz vennék egy tabletet és mivel tényleg csak ennyi lenne az elsődleges célja, így szerintem elég lehet egy első generációs Mini is. Kérdésem az lenne, hogy mennyire működnek ezeken még az ökoszisztéma? Igazából Nekem arra kellene, hogy a Jegyzeteket meg tudjam nyitni, illetve böngészővel felmenni a suli ügyfélkapujára, ha esetleg meg szeretnék nézni ott valamit. Erre még alkalmas ez az öreg vas? Köszönöm szépen előre is válaszotok!

-
Alex91
félisten
válasz
banderasz77
üzenetére
Eredeti Apple...? Esetleg meg ez: [link]
-
kisz94
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy 12.9-es M1-es ipad prot. Vágásra meg ilyenekre használom, de játékra is szeretném. Ps5 kontrollert is beszereztem Google Stadia/Xbox Game passt lehet rajta úgy játszani, hogy billentyűzet és egérrel, bluethooth-val csatlakoztatva ?
Nem magic keyboardra gondolok, mert allvanyom az van, kulon az így nem kell.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
A lányomnak szülinapra vennem egy iPad 8-at.
Milyen ceruzát érdemes hozzá venni? Amolyan ár/érték bajnok? -
HardRic
addikt
iPhone és iPad event nagyon ritkán van egyben. Sokkal valószínűbb egy későbbi iPades külön. Már ha egyáltalán lesz event, és nem csak megjelennek az új cuccok az apple.com-on. Van arra is példa.
-
Kaba
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Amit bemutatnak az kapható is lesz,olyat nem szoktak prezentálni,ami csak később lesz elérhető.
-
Kaba
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Lesz új mini az idén,de nem biztos,hogy holnap lesz bemutatva.
Az is benne van a pakliban,hogy az Apple még egy prezentációt tart majd az ősz folyamán. -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Terabox felhő alapú szolgáltatásrol mi a véleményetek? Családi fotókat rá mernétek tenni?Most a Google fotót használom havi ~1000Ft ért 200Gb
-
ricogsm
őstag
válasz
bostone
üzenetére
Köszi, jogos !
Nekem tetszik az iPad nappali láthatósága (kijelző ), meg az,hogy gördülékeny .
filmet nézek rajta pár játékot tesztelek . (Nagy játékra ott az Asus rog strix 17)
meg kipróbálnám a pencil használatát igaz pár hónap van már az okj-ból.
( Merész ötlettől vezérelve próbáltam a mostani lakásfelújítási procedúrát levezetni az ipadon. Tervezés , villanyszerelési gyengeáramú hálózatok tervezése lett volna a cél és méretarányos berendezés. Ismeretlen programért nem fizettem volna az angol nyelvűvel meg nem bajlódok, maradt a papír ceruza kombó.
)
aztán pár hónap múlva már a gyerek veszi birtokba
Inkább unaloműzés a cél.
Melyik droidon indult el és milyen formában ? -
bostone
addikt
válasz
ricogsm
üzenetére
Mielőtt bevásárolsz, lehet át kellene gondolnod mire akarod a jövőben használni a gépet.
Droidon is elindult a folyamat, ami az ios felé vezet, de még mindig kevesebb kötöttséggel jár a használata.
Mindkét rendszer azonos mértékben rendelkezik előnyökkel és buktatókkal.
-
Silentfrog
veterán
Iphone telefonról költöztem másik iphone telefonra. Pont ugyanezt játszottam én is, állandóan kiléptetett , kód újra szerződési feltételek elfogadása. Egyszer csináltam teljes törlést is akkor se változott semmi. Tegnap meg elfelejtettem a jelkódot, összekavartam és így teljesen újra lett téve a rendszer. Azóta olyan amilyennek kell lennie. Mellesleg próbáltam másik böngészőkkel is szintén kidobott az oldalról, be kellett jelentkezni . A fura az hogy az Ios száma ugyanaz maradt( a legfrissebb,) de mégis vannak apró különbségek a gyári programokban és a menüben is. Azt viszont nem értem miért.
-
ricogsm
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Többiek értik ez a lényeg.
Lugosi kolléga jól fogalmaz, úgy voltam megveszem nem gond. De havi díjas az appok többsége és az bicskanyitogató. -
SharpSA
veterán
válasz
ricogsm
üzenetére
Uno Calculator
Például... Mindenre van megoldás.Vagy egyszer fizetős:
The Calculator -
válasz
ricogsm
üzenetére
Szia! Én is haragszok erre az új trendre, hogy most már nem elég megvenni egy appot, hanem havidíjat kell fizetni sokmindenért. Éppen ezért igyekszek olyanokat használni, amik egyszer fizetősek, vagy pedig ha megfelelő kompromisszummal jár, akkor ingyeneset. Nézz szét, hátha van másik lehetőség.
-
consono
nagyúr
-
ricogsm
őstag
Sziasztok,
Nem semmi itt havi 1300Ft ért teszik reklámmentessé a számológépet.Van bőr a pofájukon. Minden rótta fizetős és rohadt drága toll, tok stb is , (tudom ez egy ilyen sport )i
,még van 10 napom az elállástól,sajnos egyre jobban közelebb állok hozzá, jó lesz nekem a xiaomi Mi
pad vagy Lenovo pró
-
Gergőke88
addikt
Tudtok bevált tagot ajanlani kijelzőcserére?
koszi! -
tybsen
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mindegy milyen rendszer vagy eszköz, nálam is ez van. Már nem foglalkozom vele.
-
Maxxy10
addikt
Ebben a topikban lehet jelezni ha valami nem működik rendesen: [link]
-
Zoltn
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Persze mindig mindenhol. Ezert nem ertem mi a fene ez.
-
Zoltn
senior tag
Az miert van h iPaden a chrome folyton kileptet a PH oldalakrol. Belepek mondjuk a ph fooldalon, atlepek mobilarenara es megint be kell lepni. Forumnal ujbol. Apronal megint. Es ha visszalepek ph ra ujra. Nagyon idegesito. Van erre vmi megoldas? Droidon egyszer bejelentkeztem es az akkor be volt jelenzkezve.
-
Rellind
senior tag
hali. Éppen fut az ingyenes 3 hónap Appletv időszak. Pluszban rá találtam a Nogginra amin a lányom kedvenc meséi vannak. Itt éppen az 1 hetes ingyenes időszak megy. Erre előfizetek majd. Kérdésem az lenne ha lemegy a 3 hónap ingyen AppleTv, a Noggin megmarad? Nem akarok Appletvre előfizetni, annyira nem érdekes számomra…
Köszönöm -
Carasc0
őstag
Szerintetek az IpadOS 15 kijön még az 1st gen Ipad Pro-ra?
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Erről a billentyűzetes tokról kinek mi a véleménye ?
[link]
Goojodoq termékcsalád , Pencilt is árulják jó magas eladási számmal .
[link]
goojodoq folio case [link]
Papír hatású fólia [link] ( van aki nem használja ? Nem karcolja a Pen az iPad üveget ?
vagy egy sima tempered glass fólia ? [link]
-
ricogsm
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
Sajnos nekem magyar forintról mutatott összeget.
telefonon meg vissza vonja a fizetést . -
ricogsm
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
Köszönöm szépen, ezt az indiai lokációs dolgot hogyan csináltad ? Bekapcsolom a VPN szervert beállítóm Indiát es regisztrálok?
-
Kaba
veterán
Ipad mini 6 is lesz még az ősszel bejelentve,de nem biztos hogy a jövő héten.Lehet,hogy két Apple-Event lesz.Az első Szept 14-én a második valamivel később az ősz folyamán.A régebbi modellek árai valamelyest,csökkenhetnek,de nem biztos,hogy az újak bejelentésekor még készleten lesznek.
-
HardRic
addikt
Amúgy szeretném promózni ezeket a Penci hegyeket:
[link]
A 2B-snek nevezett hegyek nagyon tetszenek, olyan érzésre, mint a Galaxy Note-okon az SPen. Puhább, gumisabb, mint a gyári. Így van egy kis ellenállás, mintha papírra rajzolnál, és nem kell kijelzőminőséget rontó Paperlike féle vacak fóliákat applikálni. Természetesen a nyomásérzékenységgel és a döntésérzékeléssel nincsen gond. Nem véletlen drágábbak ezek a hegyek, mint a legtöbb Alis vacak. Kopásról még nem tudok beszámolni, mert még nincs meg annyi ideje. -
HardRic
addikt
válasz
tuzpenge
üzenetére
Működik biza. Amúgy lehet régiót is váltani, ha lemondja az ember és újból előfizet a megfelelő vpn-nel.
Szerintem amúgy nem gáz dolog. Kb. alig használok valamit a premium dolgokból, reklámmentességet és háttérben lejátszást. Music meg Premium shows nem igazán foglalkoztat. Szóval az én lelkiismeretem szerint ez oké, főleg, hogy a magyar árnak a nagy, nagy része áfa. Semmi köze az államnak az én tartalomfogyasztásomhoz. Köszi.
-
tuzpenge
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
Majd nyugtával a napot…..meglátjuk hogy a valóságban működni fog-e hosszútávon.
Bár HardRic kollégánál műkszik, így bízakodó vagyok.
-
tuzpenge
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
Még semennyi, de 119 peso lesz/hó. Ez mostani árfolyamon olyan 360 ft.
-
milkabrams
őstag
Az elromlás nem hiszem, hogy gyakori, de a 2020-as Air-em hajlik kis nyomásra is, a kijelzőn látom, hogy "besüpped" határozottabb érintésre, nem mindenhol egyformán áll ki a kijelzőn széle a keretből, betettem tokba de mikor ki akarom venni és látom, hogy görbül tőle, inkább hagyom. Ezt kiegészíteném azzal, hogy a 18-as pro nem hajlik, hanem törik.
Ezek miatt nem ajánlom a használt újféle házba csomagolt iPad vásárlását, persze, ha elfogadod ezeket az igen komoly struktúrális és összeszerelési problémákat, egy gyors tabletet kapsz, amin nem szabad spórolni a minőségi tokon.
Elméletileg a 2021-es pro már jobb ezen a téren. Minden esetre az előző Teclast tabletem sokkal jobban össze volt rakva, sőt az összes tabletem jobban össze volt rakva már 7 éve is. -
Zoltn
senior tag
Sziasztok!
Tobb kerdesem is lenne. Ezek az ipadek mennyire elromlosak? 2018as 11” prot neztem ki, nyilvan gari egyikre sincs. Kell tartani toluk? Vagy akkor inkabb uj ipad air 4? De akkor meg mar varjam meg a jovoheti apple bejelenteseket hatha olcsobbak lesznek a “regi” modellek?
Kicsit vergodok ezzel.
Illetve uj mini varhato?
z.
-
milkabrams
őstag
Havonta vagy 3 havonta újul meg, így kicsit olcsóbb. Még nem telt le a 3 hónap, de szerintem automatikusan vonja, mint bármilyen másik előfizetés.
tuzpenge: mennyi volt neked? -
tuzpenge
őstag
válasz
HardRic
üzenetére
Ja igen. Elfelejtettem írni de megcsináltam a leírásod alapján (revolut kártyát adtam meg), és úgy néz ki működni fog, de még nem kiabálom el mert még csak az ingyenes 1 hónap ketyeg. De a próba terhelés peso-ban volt.

Úgyhogy köszi a segítséget és az argentin tippet, megy úgy az egészet. -
tuzpenge
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
Miért csak 3 hónapot? Utána nem működött?
-
mr.tamasbiro
őstag
A több ram miatt gondolkozom a proban mert a mostani ipad 6 hetente kido párszor az oldalakról.
-
HardRic
addikt
válasz
milkabrams
üzenetére
Argentina olcsóbb
-
SharpSA
veterán
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Erre nekem is van egy hasonló kérdésem:
Melyik a befutó?
Kia EV6
Kia eNiro
Kia Picanto
Szerinted erre a kérdésre ki tud érdemben felelni? Senki. Ahogy a tiedre sem.
Befutó mire? Mihez kell, mire lesz használva?Hasonló kérdés még ez: ajánlatok nekem jó appot! Mely papok ajánlottak?
-
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
100ezres meg 300ezres készülék közül nem is tudom VAJON melyik lehet a jobb... xDDD
-
bostone
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Azért a pro sokkal sokoldalúbb eszköz, mint a másik kettő.
-
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Ha az ár nem számít akkor a pro.
Újat akarsz vagy használtat? Ha a legolcsóbb a cél akkor 8, de azzal várnék mert bármikor jöhet az új széria. -
mr.tamasbiro
őstag
Akkor újra kérdezem,hogy melyik lenne a befutó.?
ipad pro 2018
ipad 8
ipad air 3 -
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Van 18-as és 20-as is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Valamit itt ajanlottak, hogy az arahoz kepest jo, de ugye kevesebbet tud, mint az Apple sajatja. (Es azt hiszem a Logi is valamivel butabb.)

)