Hirdetés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
proper
üzenetére
PC-re kötve a 3utools megmondja, a ciklusok számát is (én is csak most, a mini eladásakor szembesültem vele, hogy az iPad nem mutatja). Ha iPad app érdekel, arra nincs tippem.
Más: leváltottam a 2019-es minit egy idei 11-es Prora, az előző kijelzője se volt semmi, de ez az új elég brutál. A Mini LED-es 12,9-est nem mertem bevállalni a blooming miatt, majd talán 2-3 év múlva, hátha javítanak rajta valamennyit addigra.
Nézegettem tokokat, később veszek valami billentyűzetes megoldást, a Logitech Combo Touchot tartom a legjobbnak, mert ha bill nélkül használnám az iPadet, akkor is védi valami a házat. Addig is valami hasonlót kerestem, mint a gyári Folio tok, de olcsóbban és olyat, ami lehetőleg a Pencilt is tartja, nehogy táskában leessen a tabletről, az ESR-nél találtam egyedül ilyet és az ára sem vészes, hátha valakinek még érdekes lehet. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Synology NAS
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- Assetto Corsa Rally
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest