Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
Friczy #30416 üzenetére
Szerintem ilyen szempontbol ketfajta ember van. Van aki amit hasznal, annak minden csinjat, binjat tudja, meg az utolso billentyuzet kombinaciot is. Barmi a kezebe kerul elvarja, hogy az alkalmazkodjon hozza, es ne o alkalmazkodjon. A masik tipus meg a feladatra koncentral, es nem az eszkoz rabja. De nem is fogja tudni az utolso elrejtett menut barmely programban.
Egyik se jobb a masiknal, csak mas.
-
BaLee
addikt
válasz
Friczy #21170 üzenetére
Nem is írtam, hogy köze van, de arról beszéltünk, hogy a kártyát ellopják. Onnantól kezdve neten azt rendel amit akar és nincs 5000-es limithez sem kötve.
(#21169) umfrider: pontosan. Rengeteget lehet spórolni ésszerű hitelkártya használat mellett. Egy titka van, hogy havonta visszafizesd és ne feledkezz el róla, aki erre nem képes annak nem való, pontosabban igazából belőlük élnek a bankok.
Én szerencsére nem tartozom közéjük. SMS értesítéseket én nem kértem, csak ahol ingyenes volt. Most már sehol sem az így nem élek vele. Bár ad plusz biztonságot az tény. -
Noxy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Apple iPad Pro 11" Magic Keyboard - White - Magyar - Bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Magic Keyboard 12.9-inc A2480/3/4/5/6 generation/1 hónap gar./