- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
SidCorky #36785 üzenetére
Kényszermegoldásnak jó, amíg nem javítják kénytelen leszek így eljárni. Köszi!
Az azért elég gáz, hogy plusz 2 mozdulatokat kell tennem a legevidensebb működéshez képest, pedig a hw billentyűzetnek pont az a lényege, hogy használata közben nem kell tapiznom a kijelzőt csak vakon gépelek és küldöm az üziket villámgyorsan.
Ez aztán az apple innováció -
válasz
SidCorky #28994 üzenetére
Abszolút így van. Munkától és személyes preferenciáktól függ. De a tablet már tényleg jó lehet egy csomó munkára. Például alkotmányt írni.
Komolyra fordítva. Sok ablakot igénylő munka nálam is kizárva, arra ott a nagy monitor és az asztali gép.
Viszont amióta van billentyűzetem, emailt írni, egy-egy doksit átolvasni, javítani, véleményezni nagyon szeretem. OneDrive-on van minden, gyönyrűen működik. Nekem a Word iPad-es verziója is nagyon bejött. Gyakorlatilag minden megszokott Microsoft szoftver pöpecül megy az Apple oprendszere alatt. Régebben azért nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen is lesz. -
-
-
törölt tag
válasz
SidCorky #28584 üzenetére
Nem a Type-C-re írtam, hanem erre a folyamatos memóriakártya-dugdosási kényszerre. 5 éve nem is láttam szerintem már memóriakártyát IRL.
Azt meg felejtsétek el, hogy airben mostanában lesz type-c jelentősebb áttervezés és áremelés nélkül - usb-c miatt kettes pencil támogatás kellene, ami miatt meg kellene oldani, hogy tudja az air is tölteni, amiatt a házat is át kellene tervezni - akkor meg lassan ott is vagyunk mint egy alulspecezett 11-es pro majdnem pro árban. Semmi értelme. -
Ringman
félisten
válasz
SidCorky #28244 üzenetére
remélem nem ez az átlag merevség egy tabletnél.
értem én, hogy nem tesz jót egy leejtés, de azért nem kellene olyan eszközöket tervezni, ami ennyire sérülékeny.a 6 mm vastagságot meg nem tudom egyáltalán ki kérték, értelmetlen ez a vékonyítás, ha rá kell tenni egy tokot, hogy a kamera miatt ne billegjen az asztalon.
-
kuntics
aktív tag
válasz
SidCorky #26944 üzenetére
Köszönöm az ajánlást,ma fel is raktam a fóliát. Valóban zajos,mint minden matt fólia,amivel találkoztam,de számomra nem olyan zavaró. Net,meg játék lett eddig csak kipróbálva meg egy kis firka, de tényleg teljesen más így. Nagy előny számomra,hogy nincs tele ujjlenyomattal sem a kijelző.
-
-
koma106
senior tag
válasz
SidCorky #26623 üzenetére
OTG Lightning USB adapter, amivel elégedett vagyok.
-
válasz
SidCorky #26499 üzenetére
Remélhetőleg a programok elkezdik támogatni, Procreate például már tudja hogy a teljes képet mutatja a külsőn mindig. LumaFusion pedig a videót rakja oda a timeline-t meg a többit az ipadre.
A lehetőség adott már most, de persze ez nem igazi több monitoros támogatás. Valószínű nem is lesz egy darabig mert az ugye csak egérrel működne, az pedig csak egy kisegítő lehetőség. -
-
-
-
-
thewom75
tag
válasz
SidCorky #25374 üzenetére
NPlayer Plust használok, nem ingyenes, de minden fillért megér. Összes film,zene és hálózati formátum támogatott, Upnp, Samba stb. Hálózaton belüli letöltés a készülékre , filmeknel automatikus felirat letöltés opensubtitlesrol, multitasking, mini pip lejátszó . Egyszerűen tökéletes .
-
válasz
SidCorky #22794 üzenetére
Egyelőre még megvan mindkettő, de a bookot nem kapcsoltam be egy hónapja, csak hogy frissítsem a windows-t.
Viszont még nem igazán fejeztem be egy rajzot sem azóta így még várok egy kicsit a végitélettel.
Van mellette egy pc is így nem lenne olyan nagy gond ha megszabadulnék a lapostól, de azért az is a szívemhez nőtt. -
Ragnar95
félisten
válasz
SidCorky #19499 üzenetére
Webdesignnal nem tudom mi a helyzet, de azért én nem ajánlanék gép nélkül iPad Prot munkára, a legtöbb felhasználói körülményhez nem váltható ki egy gép az iPad Proval.
BT billentyűzet teljesen jól működik a géppel, csak egyszer kell párosítani az adott billt, utána magától kapcsolódik a gép, ugyanúgy működik, mint bármilyen más BT eszköz.
Torrent nem megy, vagyis csak NAS-ra tudsz torrentezni, direktbe az iPadre nem. -
talamasca
senior tag
válasz
SidCorky #17870 üzenetére
Én ezt vettem, rögtön a vásárlás napján. Tökéletes, ugyanazt tudja, mint az Apple féle, csak sokkal-sokkal olcsóbban. Nem egy mezei kínai cucc.
-
SidCorky
őstag
válasz
SidCorky #17874 üzenetére
Megvan a megoldás, így jó is lesz
psg5: Szokásos android betegségek, könnyű megakasztani és lefagyasztani hétköznapi felhasználásnál is. A kijelzője pedig tényleg szép, de fotószerkesztésre nem alkalmas, nekem pedig főleg arra kell a tablet. Plusz iPhoneal könnyebben szinkronizálom.
Cuccok és Alex91: Igen, de ez nincs a kinézett ipadre
-
Cuccok
tag
válasz
SidCorky #17874 üzenetére
A smart case védi. A smart cover nem.
2 különböző termék.
-
Auratech
őstag
válasz
SidCorky #8411 üzenetére
Képszerkesztésre több jó app van. A Photogene príma raw szerkesztő, konvertáló Photogene4
A Photoshop express megnyitja a raw képeket de nem azonos a funkcionalitása.
Kiváló képszerkesztő az Instaflash Pro. Fény-, színkezelésben szinte lightroom szintű a repertoár.
shadows, highlights, light eq, exp, fill light, soft light, contr, tone eq, white bal, sat, vibr, color eq,... geometry, crop..
Aztán még remek a Pixelmator is psd kezeléssel, rétegekkel...
Wifis kamerával kiválóan együttműködik az iPad. nekem D3200-zal (adapterrel) Élőképes távvezérlés is lehetséges. Szóval rendben van a képszerkesztés. A képe gond nélkül használható arcszín tónus ellenőrzéshez.. 99%-ban színhelyes olyan 70% fényerőnél...Van olyan alternatív böngésző, ami képes Explorer 11 módban simán desktop szerűen dolgozni.
A Perfect Web. Gondolom facebook Messenger..Az elrejtés trükközve megoldható újraindításig. elrejtés
Ami van, az a korlátozások rendje. Tehát engedélyezed a korlátozásokat és a beállításaiban összekattintgatod, hogy mit tiltasz le.
Például aktiválod a korlátozást, miután jelkódot rendelsz hozzá. Aztán a korlátozásoknál beállítva kikapcsolod amit nem kívánsz elérhetővé tenni. kiveszed a zöldet.
pld kicsiknek adva letilthatod a safarit, vásárlást, törlést, telepítést, kamerát...Jobb lenne ha például egyfajta parental kontroll, ahol a gyerek ujjnyomával belépve olyan környezet fogadná, amit beállítunk. Például az 5 lehetséges ujjnyom akár ötféle felhasználói felületet hozna elő.
Mint a virtuális desktopok.. -
Ragnar95
félisten
válasz
SidCorky #8415 üzenetére
Annyi csupán,h körülményesebb a szoftverfrissítés, mivel az OTA és az iTunes update is kiesik, csak a restore játszik. Ha okosan csinálja az ember, akkor nem okoz sem instabilitást, sem lassulást a JB.
Gond nélkül visszaállítható bármikor iTunes restore-al a gyári állapot és utána senki meg nem mondja,h JB-elve volt az adott készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest