- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Birki
tag
válasz
Whynot? #37501 üzenetére
Lassan kikristályosodik mire lesz szükségem.
Kellene egy kis hordozható állvány hozzá. Ezt egyszerű kiválasztanom.
Egy laza tok, ami védi a kijelzőt, erre esetleg van ötlete valakinek?
Egy bluetooth-os klaviatúra (háttérvilágítással), ami nem nagyobb az iPad Air szélességénél és használható az iMAC-el is. Na ezt nem lesz egyszerű megtalálni. A Logitech K780 szuper lenne, de nincsen magyar billengyűkiosztással.
Mindezt belerakni egy kis táskába az egérrel együtt. Egér megvan, táskát varr a feleségem.
Így ha kell elő tudom venni és gyorsan megoldom amit kell a tokot a tablet alá hajtva, szükség szerint egérrel. Ha írni kell és táblázatot kell kezelnem, akkor előveszem az állványt és a klaviatúrát. Ha hazaérek akkor a MAC-en tudom folytatni a táblázatot és csak egy billentyűzetet kell vennem.
Nem egyszerű, de megoldható.
Már egy ideje nézegetem az ajánlásokat a kiegészítőkről, de a klaviatúra megtalálása lesz a legnehezebb. Esetleg van valakinek ötlete erre/ezekre? -
Birki
tag
-
HardRic
addikt
válasz
Whynot? #34534 üzenetére
Hát olyan sokmindent nem csináltam. Tunnelbearrel felmentem indiai hálózatra, majd Youtube-on pár rúpiás havidíjjal megvettem a Premiumot. Nem emlékszem, hogy Curve-öt vagy Goolge Payt használtam, de valamelyiket a kettő közül. Azóta havonta levonja azt a kb. 500Ft-ot, és mindenki boldog
Ezt még reális összegnek tartom, a magyar árakat már nem.
-
-
VincentVG
senior tag
válasz
Whynot? #22028 üzenetére
koszi a tippeket, trukkos nagyon ez az egesz, mert ahogy irtam is, van itthon mas iphone, ipad is amivel parhuzamosan hasznalom, egyedul, tehat nem a kezem extrem koszos
2017 dec, zsir uj ipad 12.9, kb 3-4 honapja jelentkezik a problema.ugy kepzeljetek el h megtorolgetem, csillog villog, minden oke, de mondjuk netezesnel a gorgetosav, 8-10 gorgetes utan elkezd tapadni. ugyanez adott helyre klikkelesnel... teljesen erthetetlen...es baromi idegesito
mivel nem a kezdetektol produkalja a problemat, ezert gondolom h lerakodott valami szennyezodes.
csak eddig en sem mertem tisztitoszert hasznalni, mert hallottam en is h nem ajanlott...arra is gondoltam h esetleg ezek a nagy 12.9 es screenek inkabb pencil-es hasznalatra lettek kitalalva (tudom h hulyeseg) es valami miatt mas rajta felso reteg mint a kisebb ipad-eken es iphone okon...
-
Geresics
addikt
válasz
Whynot? #21110 üzenetére
Az Androidos logika szerint a telefon tárhelye pont olyan, mint egy memóriakártya. Rádugod a gépre, és minden hozzáférhető, minden elérhető, minden másolható, minden törölhető.
Az IOSes logika szerint a biztonság az elsődleges!
Mindenki döntse el, hogy neki melyik a szimpatikusabb... -
Ragnar95
félisten
válasz
Whynot? #19807 üzenetére
Ezért nem direktbe Kínából kell rendelni, hanem európai viszonteladóktól. Minimális felárral dolgozik a legtöbb, de még ha az $1-os üvegfóliát 2-ért is veszed Európán belülről, akkor is a töredéke a magyar viszonteladók több ezer forintos árainak. Cserébe ebayen Európából rendelve 1 héten belül megérkezik a cucc.
-
talamasca
senior tag
válasz
Whynot? #19579 üzenetére
Igen, az androidhoz képest itt a zártság és biztonság dominál.
Cserébe néha nagyon nyakatekert megoldások vannak.Sokkal egyszerűbb lenne, ha a Safari is engedne letölteni egy helyre, ahonnét nem kell "átmásolni" a használandó alkalmazásba, hanem onnan nyitná meg.
Mindegy, régen még ez sem volt, csak JB révén. 😆
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest