- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amilo02
aktív tag
válasz
koxkids
üzenetére
Millió és egy teszt van neten, de röviden az én véleményem: Én Air2-ről váltottam 12.9” M1 Pro-ra (ugyanitt eladó arany/fehér iPad air2, dobozában, papírokkal. Új kora óta az enyém. 50000Ft). Hatalmas a különbség teljesítményben és méretben is. Ha sima felhaszálásra kell(netezés, gaming) elég az Air4.
Érdemes beruházni egy billentyűzetre is hozzá, nálam mióta megvan az iPad és a billentyűzet egérrel, be sem kapcsoltam a számítógépet. Azért vannak hibák, bár az szerintem a oprendszer hibája: Ha több ablak meg van nyitva és be szeretnéd zárogatni őket, “szellemablakok” jelennek meg a kijelzőn. Youtube és a Flightradar24 miultitasking módban futtatva belassítja elég rendesen a Pro-t!!! Az iPad keretén van egy-két esztétikai hiba(ragasztócsepp a kijelző és a keret találkozásánál, pont a hangerő gomboknál).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Overwatch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest